23. decembar 2011.14 god. comment_12257 Realno imao je srece sto je Bale u drugom igrao i u sredini i desnoj strani inace da je ostao samo na lijevoj kao u prvom poluvremenu ne bi Ferreira nista mogao Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12267 Realno imao je srece sto je Bale u drugom igrao i u sredini i desnoj strani inace da je ostao samo na lijevoj kao u prvom poluvremenu ne bi Ferreira nista mogao Ne mora znaciti ! Ferreira je stari LISAC ! :) Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12270 Realno imao je srece sto je Bale u drugom igrao i u sredini i desnoj strani inace da je ostao samo na lijevoj kao u prvom poluvremenu ne bi Ferreira nista mogao Prošle sezone je Bale bio u još boljoj formi, pa ga je Paolo zaustavio. Samo nisam siguran jel to bilo kod kuće ili u gostima. Ferreira nije visoka klasa igrača, ali nije ni slab. Meni je uvjek dobar, kad uđe da zakrpi neku poziciju. Igrao je i desnog i lijevog beka, pa na stoperu... Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12274 Prošle sezone je Bale bio u još boljoj formi, pa ga je Paolo zaustavio. Samo nisam siguran jel to bilo kod kuće ili u gostima. Ferreira nije visoka klasa igrača, ali nije ni slab. Meni je uvjek dobar, kad uđe da zakrpi neku poziciju. Igrao je i desnog i lijevog beka, pa na stoperu... Evo uzeo si mi rijeÄ iz usta HYN... Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14940 Nije za prve postave, ali uvijek obavi dobar posao kada uđe sa klupe. Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14954 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1325859092' post='14940']Nije za prve postave, ali uvijek obavi dobar posao kada uđe sa klupe.[/quote]Ipak je on u vec poznim godinama dok je bio mlad bio nam je odlican desni bek Prijavi
27. mart 2012.14 god. comment_38341 Paulo ostaje majstor, definicija fudbalskog profesionalca. Uđe danas iz vedra neba u postavu, nema ga nigdje mjesecima i onda utiša napuhane zvjezdice iz Benfice ko da nisu ni bili na terenu. Bravo za starog lisca. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38384 Kakva je ovo ljudina. Ne cujes za njega mjesecima a onda bestidno izdominira na sred Luza i odrzi cas fudbala Bosingwi. Sef! Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38385 igracina fereira dobija finu platicu odmara,malo igraa ali je stvarno bolji do panja bosingwe 100% ..svaka cast majstore Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38387 I ne bas, nema veliku platu, mislim u usporedbi sa ostalim igracima Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38413 Sjajna partija sinoc, odradio je sve ono što je trebalo, siguran je bio cijelo vrijeme, i što je najbitnije, mnogo sigurniji od Bosingwe.. Mozda nije toliko kvalitetan kad je riječ o ofanzivi, al volim njega vidjet u sastavu nego Josea ako vec ne moze Bane igrat.. ps. Dosao sinoc kuci par minuta prije utakmice, i ono kamerman prikazuje igrače u hotelu, gledam " je'l ovo Ferreira svega ti, nije valjda da je i on živ ", iskreno nisam se nadao da će zaigrat, al odigrao je profesorski, svaka čast! Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38505 Nekada je bila najbolja obrana svijeta godinama naša obrana i to ovog čuveno sastava : [b]FERREIRA - CARVALHO - TERRY - A.COLE[/b] Nemojte to nikada zaboraviti! Ferreira je kralj, prezahvalan igrač. Ja bi ga u CFC do kraja karijere. Prijavi
25. april 2012.14 god. comment_43307 [img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m31fnfsmtt1r3p0vko2_250.gif[/img][img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_m31fnfsmtt1r3p0vko1_250.gif[/img] Prijavi
25. april 2012.14 god. comment_43419 [center][center][size=5][color=#000080][b]Boga mi eto ako je itko ali itko zaslužio da igra finale onda je to ON!!!![/b][/color][/size][/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][img]http://im.in.com/connect/images/profile/jun2010/Paulo_Ferreira_300.jpg[/img][/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b][i]Tolike godine u Chelseaju, uvijek zahvalan, dobro odradi posao, nikad se žalio nije![/i][/b][/center][/center] Prijavi
26. april 2012.14 god. comment_43498 [quote name='Caeruleus' timestamp='1335398355' post='43419'] [center][center] [/center][/center] [center][center][size=5][color=#000080][b]Boga mi eto ako je itko ali itko zaslužio da igra finale onda je to ON!!!![/b][/color][/size] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][img]http://im.in.com/connect/images/profile/jun2010/Paulo_Ferreira_300.jpg[/img] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b][i]Tolike godine u Chelseaju, uvijek zahvalan, dobro odradi posao, nikad se žalio nije![/i][/b] [/quote] eto ti moj komentar na Bosingwnoj temi, lopove jedan al definitivno se slažem, makar je osingwa odigrao puno više utakmica ove sezone ja ipak više vjerujem Ferreiri, i naravno više bi volio vidjet njega u finalu nego Bossa. Da nebi bilo da sam ja neki Bossov hejter, što se mene tiče evo može RDM Caeta našeg pozvat da igra beka u finalu nebi rječ rekao, ali bitno da se trofej donese i da bek pruži dobru partiju, a ja mislim da su i Ferreira i Cae puno kvalitetniji od Bossa i nekako mi se puno bliže čini taj trofej ako će Paolo igrat na beku nego Boss[/center][/center] Prijavi
26. april 2012.14 god. comment_43580 [quote name='Vinko' timestamp='1335445995' post='43498'] eto ti moj komentar na Bosingwnoj temi, lopove jedan al definitivno se slažem, makar je osingwa odigrao puno više utakmica ove sezone ja ipak više vjerujem Ferreiri, i naravno više bi volio vidjet njega u finalu nego Bossa. Da nebi bilo da sam ja neki Bossov hejter, što se mene t[b]iče evo može RDM Caeta našeg pozvat da[/b] igra beka u finalu nebi rječ rekao, ali bitno da se trofej donese i da bek pruži dobru partiju, a ja mislim da su i Ferreira i Cae puno kvalitetniji od Bossa i nekako mi se puno bliže čini taj trofej ako će Paolo igrat na beku nego Boss[/center][/center] [/quote] A mogli bi i Rihannu stavit na tu, bočnu poziciju... Prijavi
26. april 2012.14 god. comment_43599 Drogba____Bosingwa_____Cahill_______Cole Riješena odbrana. Prijavi
29. april 2012.14 god. comment_44390 Kao što je rekao komentator na Sportklubu za Ferreiru danas: "Tu je skoro 10 godina, danas igra rijetko, ali kad god odigrao bude na visini zadatka"...Danas bio ODLIČAN! Mora biti dio tima za finale, zaslužio je. Prijavi
29. april 2012.14 god. comment_44461 [quote name='Caeruleus' timestamp='1335711133' post='44390'] Kao što je rekao komentator na Sportklubu za Ferreiru danas: "Tu je skoro 10 godina, danas igra rijetko, ali kad god odigrao bude na visini zadatka"...Danas bio ODLIČAN! Mora biti dio tima za finale, zaslužio je. [/quote] meni je bia solidan i veoma dobro se ukljuciva u napad Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46919 Još smo jednu dilemu riješili za finale. Bozzy će biti bek, sasvim zasluženo. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46995 nadam se da je ovo smo zagrijavanje njega za finale, Bozzy je rupčaga a ovaj je imao lošu utakmicu, još uvjek bi rađe njega nego Bosingwu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.