Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Paulo Ferreira (2004-2013, 141 nastup)

Istaknuti odgovori

Realno imao je srece sto je Bale u drugom igrao i u sredini i desnoj strani inace da je ostao samo na lijevoj kao u prvom poluvremenu ne bi Ferreira nista mogao

• Odgovori 173
  • Pregledi 21,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Realno imao je srece sto je Bale u drugom igrao i u sredini i desnoj strani inace da je ostao samo na lijevoj kao u prvom poluvremenu ne bi Ferreira nista mogao

Ne mora znaciti ! ;)

Ferreira je stari LISAC ! :)

Prošle sezone je Bale bio u još boljoj formi, pa ga je Paolo zaustavio. Samo nisam siguran jel to bilo kod kuće ili u gostima. Ferreira nije visoka klasa igrača, ali nije ni slab.

Meni je uvjek dobar, kad uđe da zakrpi neku poziciju. Igrao je i desnog i lijevog beka, pa na stoperu...

Prošle sezone je Bale bio u još boljoj formi, pa ga je Paolo zaustavio. Samo nisam siguran jel to bilo kod kuće ili u gostima. Ferreira nije visoka klasa igrača, ali nije ni slab.

Meni je uvjek dobar, kad uđe da zakrpi neku poziciju. Igrao je i desnog i lijevog beka, pa na stoperu...

Evo uzeo si mi rijeÄ iz usta HYN...

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
Paulo ostaje majstor, definicija fudbalskog profesionalca. Uđe danas iz vedra neba u postavu, nema ga nigdje mjesecima i onda utiša napuhane zvjezdice iz Benfice ko da nisu ni bili na terenu. Bravo za starog lisca. B)
Kakva je ovo ljudina. Ne cujes za njega mjesecima a onda bestidno izdominira na sred Luza i odrzi cas fudbala Bosingwi. Sef!
Sjajna partija sinoc, odradio je sve ono što je trebalo, siguran je bio cijelo vrijeme, i što je najbitnije, mnogo sigurniji od Bosingwe.. Mozda nije toliko kvalitetan kad je riječ o ofanzivi, al volim njega vidjet u sastavu nego Josea ako vec ne moze Bane igrat..
ps. Dosao sinoc kuci par minuta prije utakmice, i ono kamerman prikazuje igrače u hotelu, gledam " je'l ovo Ferreira svega ti, nije valjda da je i on živ ", iskreno nisam se nadao da će zaigrat, al odigrao je profesorski, svaka čast!
Nekada je bila najbolja obrana svijeta godinama naša obrana i to ovog čuveno sastava : [b]FERREIRA - CARVALHO - TERRY - A.COLE[/b]

Nemojte to nikada zaboraviti! Ferreira je kralj, prezahvalan igrač. Ja bi ga u CFC do kraja karijere.
  • 4 sedmice kasnije...
[img]http://29.media.tumblr.com/tumblr_m31fnfsmtt1r3p0vko2_250.gif[/img][img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_m31fnfsmtt1r3p0vko1_250.gif[/img]
[center][center][size=5][color=#000080][b]Boga mi eto ako je itko ali itko zaslužio da igra finale onda je to ON!!!![/b][/color][/size][/center][/center]
[center][center] [/center][/center]
[center][center][img]http://im.in.com/connect/images/profile/jun2010/Paulo_Ferreira_300.jpg[/img][/center][/center]
[center][center][b][i]Tolike godine u Chelseaju, uvijek zahvalan, dobro odradi posao, nikad se žalio nije![/i][/b][/center][/center]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335398355' post='43419']
[center][center][size=5][color=#000080][b]Boga mi eto ako je itko ali itko zaslužio da igra finale onda je to ON!!!![/b][/color][/size]

[/center][/center]
[center][center]

[/center][/center]
[center][center][img]http://im.in.com/connect/images/profile/jun2010/Paulo_Ferreira_300.jpg[/img]

[/center][/center]
[center][center]

[/center][/center]
[center][center][b][i]Tolike godine u Chelseaju, uvijek zahvalan, dobro odradi posao, nikad se žalio nije![/i][/b]

[/quote]

eto ti moj komentar na Bosingwnoj temi, lopove jedan :P

al definitivno se slažem, makar je osingwa odigrao puno više utakmica ove sezone ja ipak više vjerujem Ferreiri, i naravno više bi volio vidjet njega u finalu nego Bossa. Da nebi bilo da sam ja neki Bossov hejter, što se mene tiče evo može RDM Caeta našeg pozvat da igra beka u finalu nebi rječ rekao, ali bitno da se trofej donese i da bek pruži dobru partiju, a ja mislim da su i Ferreira i Cae puno kvalitetniji od Bossa :D i nekako mi se puno bliže čini taj trofej ako će Paolo igrat na beku nego Boss[/center][/center]
[quote name='Vinko' timestamp='1335445995' post='43498']

eto ti moj komentar na Bosingwnoj temi, lopove jedan :P

al definitivno se slažem, makar je osingwa odigrao puno više utakmica ove sezone ja ipak više vjerujem Ferreiri, i naravno više bi volio vidjet njega u finalu nego Bossa. Da nebi bilo da sam ja neki Bossov hejter, što se mene t[b]iče evo može RDM Caeta našeg pozvat da[/b] igra beka u finalu nebi rječ rekao, ali bitno da se trofej donese i da bek pruži dobru partiju, a ja mislim da su i Ferreira i Cae puno kvalitetniji od Bossa :D i nekako mi se puno bliže čini taj trofej ako će Paolo igrat na beku nego Boss[/center][/center]
[/quote]
A mogli bi i Rihannu stavit na tu, bočnu poziciju...
Kao što je rekao komentator na Sportklubu za Ferreiru danas: "Tu je skoro 10 godina, danas igra rijetko, ali kad god odigrao bude na visini zadatka"...Danas bio ODLIČAN! :) Mora biti dio tima za finale, zaslužio je.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1335711133' post='44390']
Kao što je rekao komentator na Sportklubu za Ferreiru danas: "Tu je skoro 10 godina, danas igra rijetko, ali kad god odigrao bude na visini zadatka"...Danas bio ODLIČAN! :) Mora biti dio tima za finale, zaslužio je.
[/quote]
meni je bia solidan i veoma dobro se ukljuciva u napad
  • 2 sedmice kasnije...
nadam se da je ovo smo zagrijavanje njega za finale, Bozzy je rupčaga a ovaj je imao lošu utakmicu, još uvjek bi rađe njega nego Bosingwu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.