Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, AC Milan vs Chelsea (11.10.2022) [21:00]

Istaknuti odgovori

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Utakmica koja je trebala da bude egal, jaka atmosfera, bitna tekma je rješena jednom od glupljih odluka koja je ovoga puta bila u našu korist. Situacija poprilično čista, dobra lopta u prostor, Mount pobjegao, Tomori ga vukao, Mason je samo trebao pasti al' nije. Opet sudije fino uočile kontakt i svirale penal ali crveni karton, brate mili i to na samom početku, očajna ali očajna odluka. Na kraju to je i presudilo, doduše svakako i jesmo kvalitetnija ekipa ali eto...

Raduje što je opet Auba zabio, napokon napadač da se nalazi u šansama. Također Mount za svaku pohvalu opet 2 asistencije, pravo je opasan bio. Odbrana također na nivou, Kepa opet CS, jako bitno za samopouzdanje, mislim da je već osigurao mjesto među stativama.

Brine to što je Reece morao vani zbog povrede a bukvalno smo svi govorili da se odmah početkom drugog ubaci Azpi, pa neka on trčkara tamo i dodaje se, ionako je Milan bio mrtav a i naši su samo privodili utakmicu kraju te su takvom igrom uspjeli napraviti koju polu-šansu.

Pa ne znam bas koliko je bila ocajna odluka. Maunt je bio u direktnoj sansi za gol, Tomori ga obara rukama sa ledja, bez namere cak ni pokusaja da stigne do lopte.

59 minutes ago, Whisper said:

Pa ne znam bas koliko je bila ocajna odluka. Maunt je bio u direktnoj sansi za gol, Tomori ga obara rukama sa ledja, bez namere cak ni pokusaja da stigne do lopte.

Penal i žuti karton i to je to, odlično, mirna Bosna ali opet crveni...Ovakvi crveni kartoni ili onaj za Royala kad su igrali Tottenham i Arsenal su mi smiješni, pogotovo sa VARom. Ako će ovakvi faulovi biti crveni kartoni onda ne znam, pogledaj svako kolo svake tekme unazad u PL-u i nađeš po kolu jedno 7-8 crvenih minimum

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.