Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kviz znanja

Istaknuti odgovori

Hell yeah! :D Prvo i treće sam otprilike znao jer sam pisao o legendama kluba pa sam zapamtio nešto a drugo jer imam Lampardov dres iz 2008/09 i on nema mobile na sebi ;) Evo novih pitanja: 1. Koliko golova je dao Didier Drogba u Premier ligi godine kada smo osvojili double? 2. Tko je postigao najviše nastupa za klub kroz povijest? 3. Protiv koga je bila zadnja utakmica Gianfranca Zole u dresu Chelsea-ja?

1. 29

2. Pretpostavljam Harris

3. Liverpool

• Odgovori 542
  • Pregledi 45,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

1. 29

2. Pretpostavljam Harris

3. Liverpool

Dubrovcanin je ovaj put pobjedio, na sva tri je točno odgovorio!

1. 29 golova

2. Ron Harris sa 795 nastupa

3. Utakmica protiv Liverpoola u kojoj je pri kraju slalomom izmješao indisponirane igrače Redsa (:

Dubrovcanine postavljaj pitanja.

1. 29

2. Chopper Ron

3. Everton

Jel ovo 'Everton' bilo sarkastiÄno jer je zadnja tekma bila protiv Liverpoola ili si fakat to mislio?

Eh došlo vrijeme da ja postavim pitanja :D

Znači ovako:

1. Koji je menadžer prvi uveo Terryja u igru?

2. Koji je menadžer doveo Čecha u Chelsea?

3. Koga je Chelsea pobijedio 1906. godine, pritom postavivši rekord najveće ligaške pobjede?

1. znam da je prvi put nastupio 2008 godine a tada je trener bio Vialli

2. mislim da je Ranieri doveo Petra u klub ali je dobio otkaz pa je dosao Mourinho i prakticno to je bilo Mourinhovo prvo pojacanje ali mislim da ga nije on kupio...moj odgovor je Ranieri ipak.

3. a ovo sigurno ne znam ali eto ali et reci cu Playmouth (ako su tada uopste i igrali u ligi ili postojali uopste)

Jedini koji je na 2 pitanja točno odgovorio je Wisey, naime odgovori su sljedeći:

1. Gianluca Vialli, 1998. godine.

2. Čech jeste bio kod Ranierija na probi u Chelseaju, no kupio ga je Jose Mourinho.

3. Glossop, pobijedili smo ih 9-2.

Wisey, ti si na redu ;)

• Autor

1. Prezime braće koja su osnovala Chelsea FC ?

2. Gospođa na Chelseajevoj klupi zove se...

3. Frank Lampard je u karijeri nastupao za tri kluba. Jedan je West Ham, drugi Chelsea, a treći ... ?

Evo pitanja:

1.Za koji je klub bio predstavljen Obi Mikel pa je bilo kontroverze oko transfera kod nas?

2.Za koji klub je JFH potpisao nakon odlaska iz Chelseaja?

3.Kako se zove igrač koji je ozljedio Cecha i za koji klub je igrao?

1. United M.

2. Middlesbrough

3. puno njih je ozljedilo Čecha, uključujući Ben Haima, Colea,.. ali ipak ga je Hunt skoro ubio, tada u Readingu.

Prelagana pitanja BTW

• Autor

Može, evo pitanja:

1. U zadnjoj tekmi protiv Liverpoola 2003. godine gol za pobjedu 2:1 dao je Jesper Gronkjaer. Ali ko je zabio prvi gol, gol za izjedaÄenje ?

2. Koji igrač je asistirao Zoli za gol u finalu Kupa UEFE 98. godine održanog u Stockholmu ?

3. Prvi trofej pod Mourinhom osvojili smo u finalnoj utakmici protiv... ? (navesti koje takmičenje i koji tim)

Može, evo pitanja: 1. U zadnjoj tekmi protiv Liverpoola 2003. godine gol za pobjedu 2:1 dao je Jesper Gronkjaer. Ali ko je zabio prvi gol, gol za izjedaÄenje ? 2. Koji igrač je asistirao Zoli za gol u finalu Kupa UEFE 98. godine održanog u Stockholmu ? 3. Prvi trofej pod Mourinhom osvojili smo u finalnoj utakmici protiv... ? (navesti koje takmičenje i koji tim)

1. Čini mi se Desailly, baš sam nedavno gledao tu utakmicu.

2. Neam blage, imo sam 2 godine :lol:

3. Ovo je lako, Carling Cup protiv Liverpoola, Gerrardov autogol :D

1.JFH

2.Ovo ću pogađat, Dennis Wise

3.Carling Cup, Liverpool, sjeÄam se te utakmice kad je Mourinho utišao navijače Lpoola. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.