26. august 2022.4 god. comment_332812 Date of birth/Age: May 26, 2003 (19) Place of birth: Russia, Samara Citizenship: Russia Height: 1,82 m Position: Central Midfield Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332817 Dobar je, skoro svi golovi sa 15+ metara. Problem je šta sad sa njim, Chukwuemekom i Valeom, tu su sa godinama, slična pozicija.. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332819 Podržavam dovođenje i njega i ostalih talenata. Ali istovremeno čisto sumnjam da će se svi razviti u dobre igrače. Imali smo mi ovih talenata od Musonde, preko Van Ginkela, do Traorea, pa sve ćorci. Ovaj je npr. već dokazan, igra dvije sezone za prvi tim Dinama i zabija, dok su ostali iz Adijevog posta još nedonoščadi. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332821 Da dobije sansu u prvom timu sto pre. Mi igraca da zavrsnim pasom posle Fabregasa nemamo. Nema ni smisla ni svrhe cekati. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332822 2 minutes ago, Whisper said: Da dobije sansu u prvom timu sto pre. Mi igraca da zavrsnim pasom posle Fabregasa nemamo. Nema ni smisla ni svrhe cekati. Realno, dobit će šansu kad Jorginho ode u zasluženu penziju sa 40 kuka. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332823 24 minutes ago, Whisper said: Da dobije sansu u prvom timu sto pre. Mi igraca da zavrsnim pasom posle Fabregasa nemamo. Nema ni smisla ni svrhe cekati. Pretacno, posle Fabregasa smo uzasni. Ja mislim da se trebamo do kraja boriti za De Jonga. I te kako nam fali, ne smemo dozvoliti da ide u united jer je on sve sto nam treba i sad fali u sredini Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332829 Ruska liga nivo jelen superlige srbije, cak po UEFA koeficijentu i dosta iza Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332830 13 minutes ago, klicko said: Ruska liga nivo jelen superlige srbije, cak po UEFA koeficijentu i dosta iza Ruska liga je po koeficijentu bila uvijek u top 10. Dešavalo da se im prvak završi kao nositelj u grupama Lige Prvaka. Sad im je koeficijent pao jer su izbačeni iz europskih takmičenja. I takvi su još uvijek ispred Srbije na UEFA rang listi liga. Također, koeficijent nije najrealniji pokazatelj snage lige, posebno u slučaju Srbije gdje 2 tima nabijaju koeficijent, a ostali ne mogu ništa da naprave. Jedna Turska je 20. liga po tome. Kvalitet Ruske lige je opao kada se zaratilo jer je dosta stranaca otišlo, ali ovaj je igrao i prije i poslije toga. Međutim, činjenica jeste da trebamo uzeti u obzir snagu lige. Nije isto igrati u Rusiji i Engleskoj. Tamo je Vlašić izgledao kao Messi, a u Engleskoj se još nikad nije navikao na tempo. Prijavi
26. august 2022.4 god. Autor comment_332831 Trebaće mu da se navikne na tempo ako ništa neće da cvrči i sere kako mu vrijeme i kiša ne odgovara i tu mu je upgrade od snijega i zime. Pitanje je samo kako i koliku će priliku dobiti. On je CM-AMC, nešto ko Mount takav tip igrača, sa time da je mogao igrati i po strani. Imamo sad već dosta tih veznjaka Vale, Chuki i sad Zakharyan. Plus u ekipi još Mount, Connor pa i Kai i Kova koji su i dalje mladi i slična pozicija. Naravno tu je i Jorginho koji će igrati dok god bude mogao dodati prvom do sebe Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332834 Tu je i onaj iz Intera što smo ga doveli, Cesare C., isto godište kao Chukwuemeka, Vale i Arsen, isto veznjak. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332840 Vreme je da iskopamo novog De Bruinea Edit: Nece on ni Celsi videti Kako se cini, cim se trazi da menja drzavljanstvo. Prijavi
26. august 2022.4 god. Autor comment_332841 Ako je ovo istina a ne samo klasična novinarska lakrdija, onoga go mu je dao ovaj uslov bi pljunuo u facu Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332842 Jednog se Rusa jedva riješili (Abramoviča) i vi mislite da bismo drugog doveli? Kakav bi to bio šamar našem imidžu. Ovako ga natjeraš da promijeni državljanstvo, i imidž još više poraste. A pošto je etnički Armenac - mislim da neće biti problem. To je kao da Hrvata iz BiH tjeraš da uzme CRO državljanstvo. Mislim da ne bi dvaput razmislio. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332843 Nevjerovatno sam sretan, prosle godine mi je bilo krivo sto nismo uspjeli dovesti Arsena, ali ovaj put ce doci osim ako nije istina oko ovog pasosa Mislim da bi mogao odmah konkurisati za ekipu, jer igra vec dugo profesionalno. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332844 4 hours ago, Wisey said: Nece ovaj vidjeti prve ekipe. Istog sam misljenja Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332847 Ići će na neke posudbe i neće dobiti priliku da razvije talenat, tako da ćemo umjesto njega dovesti nekog iz West Hama/Leicestera/Seville za 100 miliona. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332848 4 hours ago, Wisey said: Nece ovaj vidjeti prve ekipe. Iskreno, bio sam odusevljen kada smo potpisali Chukwuemeka, za onog Zabara i ne toliko. Ali ovaj mali Englez je pokidao Euro za mlade. I na kraju nije ni primirisao prvoj ekipi, a nije da nije imalo mogucnosti. Tako da nisam siguran da ce ovaj imati bolji uspeh. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332849 Iz rusije smo u engleskoj ligi dobijali sjajne igrace, svi fizicki jaki.. Bit ce ovaj dobar, samo da ne bude problema oko tog pasosa jebem mu misa. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332850 6 minutes ago, Corto Maltese said: Iskreno, bio sam odusevljen kada smo potpisali Chukwuemeka, za onog Zabara i ne toliko. Ali ovaj mali Englez je pokidao Euro za mlade. I na kraju nije ni primirisao prvoj ekipi, a nije da nije imalo mogucnosti. Nije još kraj, tek 3 utakmice odigrane, a zna se da je tek šesti izbor. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332851 Bar je protiv lidsa mogao da oseti loptu, jer su treninzi drugaciji u odnosu na utakmice. Prijavi
26. juli 2023.3 god. comment_347170 Možda će ga Boehly dovesti u Strasbourg i ako bude dobar proslijediti u Chelsea. Prijavi
27. juli 2023.3 god. comment_347172 Da, tako izgleda, uvijek je on bio Chelsea bound, samo da li ce ga kroz Strasbourg provesti ili ce ga uzeti od nekoga drugoga za vise para, pitanje je. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.