30. maj 2022.4 god. comment_328837 https://twitter.com/siphillipssport/status/1531183656785563650?s=20&t=btC0a-Ftokso0yC6z-Sccw Idemo malo sa otvaranjem tema da u�inimo forum zanimljivim i da se ima o �emu pisati i diskutovati. Provla�i se po medijima od napada�a pored Dembela i Lautaro. Čak se spominje i neki swap Lautaro-Lukaku... Nije baš da vjerujem u to sve ali bio bi to odli�no odrađen posao, bez muke i buke. Lautaro ko Lautaro odli�an igra�, on također �esto igra uz klasi�nog napada�a. Mada kod nas taj klasi�ni old school napada� ne može uspjeti nikako tako da bi ovakvo rješenje možda bila i dobra opcija Prijavi
30. maj 2022.4 god. comment_328838 Kod nas nikakav napadaÄ ne može uspjeti, zato bi najbolje bilo da nikog ni ne dovodimo. DaÅ¡ 50, 60, 100 miliona i odrade posao kakav bi moglo pola napadaÄa iz lige. Dobar je Lautaro, ali sumnjam u svakoga. Prijavi
30. maj 2022.4 god. comment_328841 Nisam za dovoÄ‘enje napadaÄa. Najbolje smo proÅ¡le sezone izgledali u utakmicama s Kaiem naprijed. Ja bih nastavio u tom smjeru. Bilo bi fino i Borji datu Å¡ansu. Nek ostane jedan od dvojaca Werner/Lukaku ko treći i to je to. Imamo važnijih pozicija, napadaÄa i tako koga god dovedemo ćemo skupo platit i fulat ko i uvijek, bolje niÅ¡ta ni ne dovoditi... Prijavi
30. maj 2022.4 god. Autor comment_328844 Ukoliko možemo Lakaku zamijeniti Lautarom, to bi bio posao iz snova Prijavi
30. maj 2022.4 god. comment_328846 Apsolutna masina od igraca, gledao sam ga nekoliko puta u Interu u vecim utakmicama protiv Liverpoola, Napolija, Juventusa i Milana, prodoran, odlicna tehnika, sutira s obe noge, dobar finisher, sve. Prijavi
30. maj 2022.4 god. comment_328848 A ja bas ne znam sta ljudi vide u ovom igracu. Covjek masi zicere gore od Wernera. Vise vi volio Lukaku da ostane nego da ovaj dodje. Prijavi
30. maj 2022.4 god. comment_328849 Meni se ne svidja ovaj igrac, mnogi ga smatraju klasom, meni cijelo vrijeme prosjecan, eventualno malo iznad prosjeka. Apsolutno sam protiv ovog transfera. Prijavi
31. maj 2022.4 god. comment_328856 Lautaro je tehnicki veoma dobar igrac, ali ne treba nam jos jedan igrac koji pegla loptu, pri tome jos i sebican. Usporio bi nam jos vise nase ionako spore napade. Prijavi
31. maj 2022.4 god. comment_328904 Sa Lautarom je prica da sve zavisi sta Tuhel zeli da postigne. Sa ovakvom sredinom terena i igrom ne bi dobili mnogo. E sad ako tu bude neki Nkuku ili Dembele to je vec druga prica. I Lautaro je ove sezone fulao dosta sansi ali je imao ko da ga hrani loptama pa dao 20+ golova. Ovde kod nas trenutno samo Mount i James mogu da ga hrane. Ja sam vise da se Kai forsira na spica i zamena za njega u vidu igraca koji ucedtvuje u igri vise. Prijavi
1. juni 2022.4 god. Autor comment_328920 Sa Lautarom je prica da sve zavisi sta Tuhel zeli da postigne. Sa ovakvom sredinom terena i igrom ne bi dobili mnogo. E sad ako tu bude neki Nkuku ili Dembele to je vec druga prica. I Lautaro je ove sezone fulao dosta sansi ali je imao ko da ga hrani loptama pa dao 20+ golova. Ovde kod nas trenutno samo Mount i James mogu da ga hrane.Ja sam vise da se Kai forsira na spica i zamena za njega u vidu igraca koji ucedtvuje u igri vise.Tu zamijenu imas u Borji koji se vraca sa posudbe. Ja bih njega isto forsirao mnogo sledece sezone. Mozda se i pokaze dobro, manje pritiska i ocekivanja ce biti za razliku od Wernera i Lukakua. Neka se prodaju Werner ili Lukaku, opet ostajes sa tri opcije za vrh napada. Borja, Kai i jedan od one dvojice koji ostane Prijavi
10. juni 2023.3 god. comment_345705 Sad se bar videlo da nema sta da trazi kod nas. Ocajan u pregledu igre, prijem los, mekan. Cak je pitanje i kako bi se snalazio protiv slabijih ekipa. Prijavi
10. juni 2023.3 god. comment_345709 Meni nema puno smisla da ga dovodimo. Najbolje partije pruža u 5-3-2 u tandemu sa krupnijim napadačem bez krila. Mi prvo imamo krila na izvoz, drugo nemamo tog krupnijeg napadača da igra sa njim (iako bi Broja to mogao), a treće Nkunku je prošle sezone u Leipzigu igrao nešto slično što Martinez igra u Interu, iako nisu nimalo slični igrači. Usamljenog napadača u PL može igrati samo u Cityu. Prijavi
13. juni 2023.3 god. Autor comment_345746 Ma na SP se vidjelo da od ovoga treba bježati u širokom luku, jednostavno nekonstantan i nepouzdan igrač Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.