Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lautaro Marti­nez (1997, Argentina)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/siphillipssport/status/1531183656785563650?s=20&t=btC0a-Ftokso0yC6z-Sccw

Idemo malo sa otvaranjem tema da u�inimo forum zanimljivim i da se ima o �emu pisati i diskutovati. Provla�i se po medijima od napada�a pored Dembela i Lautaro. Čak se spominje i neki swap Lautaro-Lukaku... Nije baš da vjerujem u to sve ali bio bi to odli�no odrađen posao, bez muke i buke.

Lautaro ko Lautaro odli�an igra�, on također �esto igra uz klasi�nog napada�a. Mada kod nas taj klasi�ni old school napada� ne može uspjeti nikako tako da bi ovakvo rješenje možda bila i dobra opcija

Nisam za dovođenje napadača. Najbolje smo prošle sezone izgledali u utakmicama s Kaiem naprijed. Ja bih nastavio u tom smjeru. Bilo bi fino i Borji datu šansu. Nek ostane jedan od dvojaca Werner/Lukaku ko treći i to je to. Imamo važnijih pozicija, napadača i tako koga god dovedemo ćemo skupo platit i fulat ko i uvijek, bolje ništa ni ne dovoditi...

Apsolutna masina od igraca, gledao sam ga nekoliko puta u Interu u vecim utakmicama protiv Liverpoola, Napolija, Juventusa i Milana, prodoran, odlicna tehnika, sutira s obe noge, dobar finisher, sve.

A ja bas ne znam sta ljudi vide u ovom igracu. Covjek masi zicere gore od Wernera.
Vise vi volio Lukaku da ostane nego da ovaj dodje.
Meni se ne svidja ovaj igrac, mnogi ga smatraju klasom, meni cijelo vrijeme prosjecan, eventualno malo iznad prosjeka.

Apsolutno sam protiv ovog transfera.

Lautaro je tehnicki veoma dobar igrac, ali ne treba nam jos jedan igrac koji pegla loptu, pri tome jos i sebican. Usporio bi nam jos vise nase ionako spore napade.

Sa Lautarom je prica da sve zavisi sta Tuhel zeli da postigne. Sa ovakvom sredinom terena i igrom ne bi dobili mnogo. E sad ako tu bude neki Nkuku ili Dembele to je vec druga prica. I Lautaro je ove sezone fulao dosta sansi ali je imao ko da ga hrani loptama pa dao 20+ golova. Ovde kod nas trenutno samo Mount i James mogu da ga hrane.
Ja sam vise da se Kai forsira na spica i zamena za njega u vidu igraca koji ucedtvuje u igri vise.
  • Autor
Sa Lautarom je prica da sve zavisi sta Tuhel zeli da postigne. Sa ovakvom sredinom terena i igrom ne bi dobili mnogo. E sad ako tu bude neki Nkuku ili Dembele to je vec druga prica. I Lautaro je ove sezone fulao dosta sansi ali je imao ko da ga hrani loptama pa dao 20+ golova. Ovde kod nas trenutno samo Mount i James mogu da ga hrane.
Ja sam vise da se Kai forsira na spica i zamena za njega u vidu igraca koji ucedtvuje u igri vise.

​Tu zamijenu imas u Borji koji se vraca sa posudbe. Ja bih njega isto forsirao mnogo sledece sezone. Mozda se i pokaze dobro, manje pritiska i ocekivanja ce biti za razliku od Wernera i Lukakua. 

Neka se prodaju Werner ili Lukaku, opet ostajes sa tri opcije za vrh napada. Borja, Kai i jedan od one dvojice koji ostane

• reLo mijenja naslov u Lautaro Marti­nez (1997, Argentina)
  • 1 godina kasnije...

Sad se bar videlo da nema sta da trazi kod nas. Ocajan u pregledu igre, prijem los, mekan. Cak je pitanje i kako bi se snalazio protiv slabijih ekipa. 

Meni nema puno smisla da ga dovodimo. Najbolje partije pruža u 5-3-2 u tandemu sa krupnijim napadačem bez krila. Mi prvo imamo krila na izvoz, drugo nemamo tog krupnijeg napadača da igra sa njim (iako bi Broja to mogao), a treće Nkunku je prošle sezone u Leipzigu igrao nešto slično što Martinez igra u Interu, iako nisu nimalo slični igrači. Usamljenog napadača u PL može igrati samo u Cityu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.