Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 8: Real Madrid vs Chelsea (12.04. uto.) 21h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 72
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najvise mrzim klubove kao Real, kad oni tebe udaraju pomjeraju ti kukove i kljucne kosti, a njih ne smijes ni dotaknuti. U toj situaciji iznad Casemiro igra ragbi, naravno niko ni da pogleda.

Ne vidim nazalost nekakvu sansu ovdje. Premalo kvalitete u ofanzivnoj igri imamo da bismo pobijedili Reala u Madridu 2 razlike. Mi mozemo ove knap utakmice dobijati i lomiti u nasu korist, ali izici i napasti, izdominirati nekog jako tesko. 95% smo vani, prolazak bi bio ravan cudu.

U pravu je Wisey, nama je odavno problem organizovati smislene prilike kada se protivnici povuku iza lopte i taj problem nas prati duzi period. Prosle sezone smo LP osvojili jakom odbranom i fantasticnom tranzicijom. Tako da su nam sanse minimalne za prolaz i ne ocekujem nista specijalno u Madridu. Diablo -  Barca ih je natrpala jer je Real izlazio visoko sa odbranom, sto nece biti slucaj u ovoj utakmici.

• Autor

https://www.youtube.com/watch?v=-6MtUwJqF0w&ab_channel=GnahtnhiD

https://www.youtube.com/watch?v=b4PQ728cwAs&ab_channel=MH10Show

Ovakva dva pristupa nam trebaju u uzvratu. Bit' će teško, ali nije nemoguće. Nije Real neka bauk ekipa, ali imaju tog djavola u napadu koji pravi razliku. Trebat' će nam dosta strpljenja, koncentracije, a i sreće. 

sad nam je potrebno ovo, ako Bog da bit će u utorak na repeatu..naravno da može, i da je moguće, puno nam je puta to Chelsea dokazao, ako ništa dužni smo vjerovati!!

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ps. k`o zna znat` će :D

https://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

Pozdrav ekipa od novog člana :)

MIslim, da če sve biti jasno sutra. Ako pobedimo Southampton i dignemo se u motivaciji, želji itd.. onda se možemo nadati nečemu u madridu.

Ako izgubimo sutra mislim, da je ovo završena priča :)

Pozdrav ekipa od novog člana :)

MIslim, da če sve biti jasno sutra. Ako pobedimo Southampton i dignemo se u motivaciji, želji itd.. onda se možemo nadati nečemu u madridu.

Ako izgubimo sutra mislim, da je ovo završena priča :)

klicko jesi li to ti

Ne vidim nazalost nekakvu sansu ovdje. Premalo kvalitete u ofanzivnoj igri imamo da bismo pobijedili Reala u Madridu 2 razlike. Mi mozemo ove knap utakmice dobijati i lomiti u nasu korist, ali izici i napasti, izdominirati nekog jako tesko. 95% smo vani, prolazak bi bio ravan cudu.

Nazalost tako je. Treba nam predstava slicna onoj protiv Juventusa. Mlao nade mi ulijeva cinjenjica da Real nije uopste toliko kvalitetna ekipa kao sto mnogi misle, Benzema tesko da ce ponoviti onakvu utakmicu a i nasi ne mogu ponoviti onako blijedo izdanje kao u srijedu.

Posto ce Real cekati na svojoj polovini i braniti se sa 10 igraca, poceo bi sa Lukakuom u napadu da se hrve s njim, takodjer i sa Alonsom jer ima fin centarsut, u sredini Kovacic obavezno.
  • Autor

Mendy

Azpi Silva Rudiger

James Kante Kova Alonso

Ovako bih ja odbranu i sredinu terena. Za napad ne znam zaista. Naravno Havertz se podrazumijeva. Sad između Mounta, Lukakua, Ziyecha i eto Pulisica ne znam koga bih stavio. 

Šanse su male, ali viđali su se i veći preokreti. Problem je što u zadnje vrijeme ne izgledamo kao ekipa koja može zabiti 3 gola i ne primiti nijedan. Ako damo rani gol kao protiv Juventusa možemo izboriti prolaz. Kasnije nam se može posrećiti neki slobodnjak, korner, bomba, greška protivnika.. Iako su nas mnogi razočarali u srijedu, opet bi mi 7-8 istih igrača startalo, jer to je najbolje što imamo. I ja bih probao sa Lukakuom, iako je logičnije da uđe kasnije kada se krene na sve ili ništa.

sad nam je potrebno ovo, ako Bog da bit će u utorak na repeatu..naravno da može, i da je moguće, puno nam je puta to Chelsea dokazao, ako ništa dužni smo vjerovati!!

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ps. k`o zna znat` će :D

https://www.youtube.com/watch?v=I3pLHBhFRfQ

Soton-Chelsea 0-3 22.min

IMA NADE
Ne volim Lukakua ali steta ako je povredjen. Mozda cemo morati ici na sve il nista zadnjih minuta pa bi opet mogli ocekivati nesto u sesnaestercu, bunariti dugim loptama i slicno..

Šteta je za obojicu što će propustiti utakmicu. Vjerujem da je bilo planirano 3-4-3 za revanš sa Azpilicuetom na poziciji Azpilicuete, a Lukaku bi sigurno dobio najmanje pola sata. Ovako se možda pređe na 4-3-3 ili nešto slično. Ako se bude bunarilo pred kraj Chalobah je nekako najbolja opcija sa klupe.

Cek da pitam, je l mi sad po novom pravilu sa 0:2 idemo na produzetke ili kako ?

Da.
Gleda se ukupan rezultat bez pravila gola u gostima. Sa bilo kakvom pobjedom od 2 razlike imamo produzetke, sve ispod toga je ispadanje.

Odličan rezultat za vikend mi daje nadu za sutra :)

Nisam vidio jel to potvrdjeno 100% da neče bit Lukakuja?

Kao što ste rekli ako budemo jurili rezultat trebat če nam u šestnestercu da se hrva sa obranom Reala.

Sve u svemu nadam se, da nas je ta pobeda digla i da idemo max max motivacijski sutra u utakmicu. Ako budemo igrali kako znamo možemo rasturiti Reala.

:sal1:

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.