Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Chelsea vs Lille OSC (22.02. uto.) 21h / Arena Sport 1 HR

Istaknuti odgovori

0_Chelsea-Lille.jpg

MATCH INFO
Start date: 22 Feb 2022 21:00
Venue: Stamford Bridge

ARENA SPORT 1 HR
  • Autor

Prema zadnjim informacijama James je nedostupan za sutra, ali bi mogao biti spreman protiv Liverpoola, CHO neće igrati, Mount vjerovatno na klupi, a Azpi se izgleda oporavio dovoljno da može početi utakmicu.

Očekujem sličan tim kao protiv Crystal Palaca, ali bih volio vidjeti da neki igrači dobiju šansu poput Chalobaha, Wernera.

Vidim ogromna je zainteresovanost za ovu utakmicu.

Zaboravio sam da smo bili drugi u grupi, a da je Lille bio prvi i da oni imaju prednost domaćeg terena. Ova utakmica se mora pobijediti. Lille jeste prvak Francuske, ali nam ne bi trebao napraviti puno problema. Obično je Tuchel najbolje spremao ovakve utakmice tako da sam optimističan. Igraju sa 2 napadača u 4-4-2 formaciji tako da bi trebalo pripaziti na prostore između štopera ako budemo igrali sa 3 nazad. Nadam se da će Azpilicueta da bude spreman, da imamo kakvog-takvog beka.

U napadu očekujem Lukakua i još neke ljude, bitno je samo da je Lukaku tu, to je naš najbolji igrač, igrač bez kojeg se ne može, igrač koji nas nosi ka trofejima i donosi bodove iz kola u kolo. Igrač preko kojeg ide svaka akcija, target-man i playmaker u jednom. Igrač koji svojim primjerom pokazuje drugima put. Igrač koji i kad ne dotakne loptu 90 minuta odigra dobru utakmicu. Njegovo samo prisustvo na terenu diže tim.

Posto ove godine vise nema prednosti gola u gostima, nama ce svaki mec i svaki protivnik biti tezak. Tesko da mozemo nekom 3-4 gola uvaliti. Al eto ostali su jos kupovi i Liga Sampiona do kraja, pa valjda zapnu sad.

Isto tako tesko da mozemo primiti 4 gola, a u grupnoj fazi smo dali 4 gola Juventusu, dok smo bili kompletni. Sad ce to ici dosta teze.
Svejedno ocekujem bolju igru od one u subotu i takodjer pobjedu sa golom ili dva razlike. Naprijed mi je bitno da igra Ziyech jer u najboljoj formi, takodjer mi je drago sto Odoi nece igrati.

Mora se ovo dobiti, mnogo smo kvalitetniji od Lillea. Ostaje nada da cemo konacno vidjeti bolju igru nasih, a ne kruzenje oko kaznenog prostora protivnika. Ziyech i Lukaku su po svemu sudeci sigurni da startaju sutra, u sredini ocekujem Jorginha i Kovacica, a u odbrani takodjer standardnu trojku, jedino ako Tuchel odmarao Silvu za finale kupa protiv Liverpula. 

Pobjeda od dva gola razlike bi bila sigurica za prolazak dalje u cetvrt finale.

Posto ove godine vise nema prednosti gola u gostima, nama ce svaki mec i svaki protivnik biti tezak. Tesko da mozemo nekom 3-4 gola uvaliti. Al eto ostali su jos kupovi i Liga Sampiona do kraja, pa valjda zapnu sad.

Nisam upratio da se ne gleda gol u gostima, još bolje za ziheranje...

Jadno igramo, ne očekujem nikakvu rotaciju i izbacivanje crnog smeća iz napada, moguće da će zabiti jado neki tap in slučajni nakon njihove greške...

Dosadna utakmica sa 0-2 gola u najavi...

Koliko bih bio sretan da vidim veceras Lukakua na klupi. Znam da od toga nema nista, ali opet imam tu mrvu nade, nekih 1% u meni se nada da ce Lukaku biti na klupi. 

Poslije onakve statistike od 7 dodira, bilo bi sramota ponovo ga staviti u prvih 11. Tuchelu majstore, nije valjda obraz djon.

https://twitter.com/TheSecretScout_/status/1496175689019625472?s=20&t=h6m_nT7vjKgqP0udrneOkw

Haman ce ti se ispunit zelja hamcika.

Taman da odmori malo pred finale liga kupa
https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1496196116517474313?t=XbYVmniLi8nKfovChdS6wQ&s=19
Zvanicno veceras ne starta.
Otkad su kante i kova defanzivci.

Kante je davno svoju igru upgradeovao i nekakav box to box je igrac a i kova ke tako nesto.

Ja vidim 7 defanzivaca, 2 krila, lažnu devetku i Alonsa

Moj greska, Alonso nikako nije defanzivac.

Lille nije naivna ekipa, trebamo uvaliti makar jos jedan gol. Nazad nam je propuh, Lille svaku loptu pokusava slati iza ledja u prostor, nije uopste bezazleno za sad.

Pohvale za Havertza.

Ja sam zadovoljan. I kvalitetno i rutinski odjednom. Nešto najzabavnije što smo odigrali još od Liverpoola (2. januar). Znamo da može još bolje, ali napredak je vidljiv. Bolje igramo bez Lukakua i protiv Liverpoola moramo bez njega početi. Loša strana ove utakmice su povrede Kovačića i Ziyecha. To je vjerovatno posljedica igranja svaka 3 dana na različitim kontinentima bez puno rotacije. Nadam se da povrede nisu teške jer su to igrači u sjajnoj formi. Kante majstor, odličan posao kod drugog gola. Pohvalio bih i Silvu i Christensena koji su odigrali bez greške.

Jedino mi nije jasno što je RLC igrao povučenog veznjaka iza Saula i Kantea u drugom poluvremenu.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.