Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Crystal Palace (A) 19.02. sub [16:00]

Istaknuti odgovori

Konačno malo i Premier Lige, nismo dugo igrali ligašku utakmicu. U međuvremenu smo mi postali tim sa utakmicama manje u odnosu na neke od rivala. Činjenica je da smo nanizali nekoliko pobjeda i digli samopouzdanje, ali je i činjenica da se nismo proslavili. Ne može niko da ospori prethodnu rečenicu i nek ne pokušava.

Palace nam je u zadnje vrijeme redovna mušterija. Još pod Hodgsonom smo im znali dati više golova, a sad sa otvorenijom igrom imamo još veće šanse za pobjedu. Neće im igrati Gallagher što je jako važno. Historija nas je naučila da je Pulišić uvijek dobar protiv njih. Naučila nas je i da će Lukaku igrati šta god da se desi. Treći igrač u napadu neka bude ljevak, Ziyech ili Havertz. Zijo je u formi, a i Havertz je zaslužio da igra. Ne vjerujem da će Werner startati.

Ne sviđa mi se kako Azpilicueta igra wing-beka, imam osjećaj da je uvijek na pogrešnom mjestu. Radije bih da Odoi to igra ako bude 3-4-3. Ako bude 4-3-3 to će biti sa Sarrom i Azpilicuetom na bekovima i trojcem Kante, Jorginho, Kovačić što je previše defanzivno na papiru.

Igraci se trebaju trznuti i pruzati bolje partije na terenu, a to samim tim znaci i pobjedjivati u ligaskim utakmicama jer nam stidljivo pusu za vrat klubovi iza nas na tabeli u borbi za top 4.

Istina svi imaju tezi raspored od nas do kraja sezone, ali bilo bi dobro da zaredamo pobjede u ligi i tako skinemo teret sa ledja na kraju sezone od pomenute borbe za mjesta koja vode u LP ako nekim slucajem udjemo u seriju kikseva u ligi. 

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1495039435351724032?t=_z0EawcmIZ6xuaMbtB_5rg&s=19

Dobro izgleda
Prvo poluvrijeme bas lose. Mogli smo voditi ali i gubiti.

Nema mi smisla Tuchelova selekcija igraca i pozicije igraca u istoj. Havertz uz lijevu aut liniju je beskoristan, Pulisic u sredini a prodorniji na krilu, zatim zasto Jorginho kad je ocito da nam treba Kovacic da svojim driblingom povuce prema naprijed i ubrza igru.
Koliko smo losi bili toliko smo srece imali da danas osvojimo 3 boda. Tuchel sve vise gubi kredite kod mene a samo zbog selekcije igraca i forsiranja Lukakua uprkos tome kako ovaj igra. Dakle moze lik hodati, grijesiti, sjebati sve i opet ce igrati.
Jedva ali bukvalno jedva. Dvije prilike smo stvorili za 90 minuta. Palace je zasluzio barem bod iz ove utakmice.

Dobro se zavrsilo na kraju, Lukaku je igrac manje bio danas. Moze se za Wernera svasta pricati, ali bar ucestvuje u igri.

Lukaku nije imao pet dodira sa loptom danas i kod jednog dodira je uspio zbog lose kretnje da bude u ofsajdu i tako nam je ponisten gol, izgledao je kao neki napadac iz trece lige na danasnjoj utakmici.

Tuchel nek radi nesto sa pomocnicima, nasa igra je negledljiva sa kruzenjem oko protivnickog kaznenog prostora. 

Sreca nisam gledao. Ovdje se izgleda isplati samo jace tekme pratiti do kraja sezone. Ovo ostalo je patnja teske kategorije. Tuchelov fudbal smaracina teska.
Komentarise utakmicu i igru, a nije gledao tekmu. Debil.

Teska utakmica, ali tri boda upisana, sto je najvaznije.
Ziyech preporodjen, stvarno dobro igra, a i donosi nam bodove.

Lukaku definitivno igrac manje, ali nazalost zbog uprave i cijene, svaku ga moramo gledati. A on krmak kao u inat, ne trudi se, zna da mora igrati svaku. Kako bih mu noge polomio.

Prisiljeni smo bili koristiti Christensena na desnom beku, Sarra na lijevom, svakako da je uticalo na sami kvalitet igre kada je u pitanju ofanziva. Nije mi jasno bilo zasto Havertz lijevo a Pulisic u sredini? Al nema frke, pobjeda je tu.
Njuso tako je ruzno to sto pises i nekog nazivas debilom.

Ti bi Lukakuu noge polomio i mislis da zbog uprave on mora igrati? Pa onda je po toj logici Tuchel pickica, podanik koji slijepo slusa upravu i nema svoje JA. Svoju taktiku i man management srozava zbog jednog igraca tj uprave?

Ok, svako ima pravo na svoje misljenje ali sam siguran da Roman, Marina ili Cech nisu dosli i rekli Tuchelu: "Slusaj, Lukaku mora igrati bezuvjetno i bez pogovora".

Meni vise lici na to da se Tuchelu za sve trazi opravdanje pa tako i za to sto mu Lukaku igra svaku utakmicu.

I ajd molim te prestani nazivati ljude debilima samo zato jer ti se ne svidja necije misljenje. Nije ok.

Sreca nisam gledao. Ovdje se izgleda isplati samo jace tekme pratiti do kraja sezone. Ovo ostalo je patnja teske kategorije. Tuchelov fudbal smaracina teska.

Nisam ni ja gledao, a i tako ce i kod mene biti, samo ove uzbudljivije gledati.

Ja danas ne da nisam gledao utakmicu, nego bukvalno legao spavati i prespavao utakmicu. Tacno sam znao da ce patnja biti.

Njuso tako je ruzno to sto pises i nekog nazivas debilom.

Ti bi Lukakuu noge polomio i mislis da zbog uprave on mora igrati? Pa onda je po toj logici Tuchel pickica, podanik koji slijepo slusa upravu i nema svoje JA. Svoju taktiku i man management srozava zbog jednog igraca tj uprave?

Ok, svako ima pravo na svoje misljenje ali sam siguran da Roman, Marina ili Cech nisu dosli i rekli Tuchelu: "Slusaj, Lukaku mora igrati bezuvjetno i bez pogovora".

Meni vise lici na to da se Tuchelu za sve trazi opravdanje pa tako i za to sto mu Lukaku igra svaku utakmicu.

I ajd molim te prestani nazivati ljude debilima samo zato jer ti se ne svidja necije misljenje. Nije ok.

Sto se tice pulisica jedina formacina i jedino mesto na kome moze igrati je upravo 433 i na mestu LW. Za ostalo je decko takticko tehnicki skroz nepismen. Staviti njega na ovo mesgo je ili odraz neznanja ili odraz (nemam kog drugog) A imao je. I kod mene gubi kredit polako. Na dusu mu se ne moze stavljati sto nemamo niti jednog bocnog jer su svi ispovredjivani al da uprava ne dovede nikog je jezivo.
Mi cemo trangeljati ovako koliko mozemo ali vise od treceg mesta ne.
Timski gledano sa velikim ulaganjima ne postoji niti jedan aspekat igre u kojem smo napredovali niti je jedan igrac napredovao u odnosu na proslu godinu i to je Tuhelu veliki minus.

ne postoji niti jedan aspekat igre u kojem smo napredovali niti je jedan igrac napredovao u odnosu na proslu godinu i to je Tuhelu veliki minus.

Djelimično je tačno. Igrači u odbrani su napredovali (Sarr, Chalobah, pa i James i Chilwell, ostali nemaju viÅ¡e prostora za napredak), a za napadače je to tačno. 

Što je najgore, uzimajući u obzir kakva je igra nismo toliko ni daleko od prvog mjesta, baš smo amaterski ovo odradili. Da smo iole radili na tome da nešto promijenimo bili bismo u igri za titulu.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.