Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup Round 4: Chelsea vs Plymouth Argyle (H) [05.02. Sub.] 13:30

Istaknuti odgovori

Ne bi nista pogrijesio kada bi izrotirao sastav, ali poznavajuci Tuchela do toga nece doci i naravno neizostavni clan prve postave ce biti Lukaku.

Ne bi uopste bilo lose da ovaj mec i odigra jaka postava. Nakon pauze od 7 dana bez ikakvog treninga i 14 dana posle zadnje utakmice, smatram da je bolje da igraju prvotimci nego akademci.

Najrealnije mi je ovako:

Bettinelli, Azpilicueta, Chalobah, Sarr, Alonso, Saul, RLC, Barkley, Pulišić, Werner, Havertz.

Ima ovdje igrača koji nisu dugo igrali, jer su morali Ziyech i Lukaku, vezni red izrotirati, a Christensen ni slučajno u igru.

Nema razloga da ne igraju prvotimci, iduća utakmica nakon ove je tek za 2 tjedna tako da se nemaju za šta odmarati... A i ne bi bilo loše probat osvojiti ovaj kup... A ta 1 utakmica protiv nekog niželigaša nije da će nešto puno značiti nekom omladincu...

Nema razloga da ne igraju prvotimci, iduća utakmica nakon ove je tek za 2 tjedna tako da se nemaju za šta odmarati... A i ne bi bilo loše probat osvojiti ovaj kup... A ta 1 utakmica protiv nekog niželigaša nije da će nešto puno značiti nekom omladincu...

09.02. igramo u Emiratima Svjetsko klupsko prvenstvo

Ne bi uopste bilo lose da ovaj mec i odigra jaka postava. Nakon pauze od 7 dana bez ikakvog treninga i 14 dana posle zadnje utakmice, smatram da je bolje da igraju prvotimci nego akademci.

upravo tako

i nabiju malo samopouzdanje, dignu raspoloženje, netko možda uleti i u formu..a onda ajmo po to svjetsko prvenstvo više jebem ti guerreira i beniteza

Bespotrebno prejak sastav, ne znam šta izvodi. Ide najjači sastav protiv Plymoutha koji se bori za opstanak u trećoj ligi, a ima itekako dobre igrače u rezervi kojima dugo nije dao šansu da igraju. Sljedeće sedmice igramo Svjetsko klupsko prvenstvo i tamo će isto najjači sastav da igra jer treba se osvojiti, ne smiju se podcijeniti protivnici. Pa ćemo igrati u ligi i očekuje se najjači sastav jer situacija nije nimalo lagodna, pa onda finale kupa naravno sa najjačim sastavom, kao i osminu finala Lige Prvaka. Ovim tempom ćemo sami sebi uništiti opcije sa klupe kao Manchester United.

10 dana su odmarali, treba malo minuta pred svjetsko prvenstvo. Nikakvo iznenadjenje nije jak sastav.

Ekipa se sastoji od 25 igrača, nije bitno samo 10 njih. Kad su zadnje minute dobilli Werner, Havertz, RLC? Nije da zabijamo 4 gola po utakmici pa da ovi iz napada igraju svaku utakmicu. Lukaku maksimalna minutaža, zadnji gol dao prošle godine. Razumijem da je odmor bio 10 dana, ali protiv ovakvog protivnika se mora rotirati.

Lukaku je ocigledno ucijenio klub i trenera. Nemam drugo objasnjenje, covjek je bukvalno prekrizio Wernera. I Havertz je mnogo pao s minutazom a 90 miliona igrac.

Čini mi se da nam je ova taktika provaljena u rekordnom roku. Evo protiv trećeligaša se mučimo u najjačem sastavu. Sve se vrti oko Ziyecha, Mount je pretvoren u igrača kojem je uloga da doda loptu marokanskom Messiju. Kasnije se malo odustalo od tih zamisli i Mount je stvorio gol. Imali smo 2 prečke i stativu, ali nisu to bile neke šanse. Valjda ćemo se dozvati u drugom poluvremenu i izbjeći sramotu. U ovoj situaciji bih podržao uvođenje Alonsa jer Sarr ne donosi ništa u napadu.

Ne vodimo zato što Lukaku od 190+ cm ne može da osvoji zračni duel. Havertz je bolji skakač od njega. Svaka čast kapitenu za snalažljivost i onaj gol. Werner bi iz one pozicije dodao, Havertz bi se zagradio i čekao, Lukaku bi pao preko lopte, a Pulišić promašio sve. Idemo sad po jedan brzi gol.

• Autor
U kakvom smo mi bunaru sa napadačima to nije normalno. Danas jedino Ziyech i Mount na nivou. Na Lukakua i Wernera necu bespotrebno trošiti rijeci. Jadno zaista.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.