Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 20: Brighton & Hove Albion (H) 29.12. ned [20:30]

10 članova je glasalo

1. 1.

• 3 Boda
      77%
      7
    • 1 Bod
      11%
      1
    • 0 Bodova
      11%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Brighton je bio bez pobjede u Premiershipu od 19.09 , do proslog kola. Drago mi je da su dobili prošlu utakmicu jer inače timovi protiv Chelsea prekidaju te neke negativne serije i rekorde.

E moj Spahinjo i ti si propao, ovako mogu i ja da otvorim temu. 

Kao ishod utakmice ocekujem remi

• Autor

E moj Spahinjo i ti si propao, ovako mogu i ja da otvorim temu. 

Kao ishod utakmice ocekujem remi

nemoj ti vise, zbog tebe smo mogli zijaniti ligu sampiona

Očekujem tvrdu utakmicu. Brighton igra na mali broj golova, ali ne igra defanzivno, nego je to proizvod njihove dobre timske odbrane i loše realizacije. Ove sezone su samo jednom primili 3 ili više golova, a nijednom nisu dali. Jedine utakmice sa više od 3 gola su im bile protiv Liverpoola (2:2) i Manchester Citya (1:4). Prošle sezone su dobro igrali i bili ekstremno nesretni i zbog sudijskih odluka i zbog loše realizacije i zbog svega ostalog. Sada su nešto sretniji nego ranije jer su već na 4 utakmice dolazili do bodova duboko u sudijskoj nadoknadi, jednom čak i u 99. minuti. Imaju 5 pobjeda u sezoni, dobili su 4 od prvih 5 utakmica, a na petu su čekali do prošlog kola. Pošto su prošlu pobijedili, nemaju obavezu da i protiv nas dođu do 3 boda.

Prošle sezone se protiv njih nismo proslavili. Gostovali smo u prvom kolu i gledali smo debi Havertza. Bolje da nismo. Uspjeli smo pobjediti uz ne pretjerano dobru igru, najviše zahvaljujući bombi Jamesa. Drugu utakmicu je obilježilo kašnjenje zbog protesta protiv Superlige. Nismo uopšte bili skoncentrisani na fudbal i na toj utakmici se baš ništa nije desilo. Inače nam leže kao protivnik, nikad nas nisu pobijedili u takmičenju poznatom kao Premier League. Ne mogu se složiti sa diablovom konstatacijom jer oni nisu one man tim. U stanju su napraviti dobar rezultat bez bilo koga, čak i bez najvećih zvijezda: Maupaya, Trossarda, Bissoume, Lampteya, Dunka i dr.

Što se nas tiče, ja više ne znam ni ko nam može igrati ni ko ne može ni zašto. Nadam se da će Lukaku i Kovačić igrati od prve minute, vidjeli smo u drugom poluvremenu protiv Ville koliko su to kvalitetni igrači kada su potpuno spremni. Idealno bi bilo kada bismo mogli odmoriti Jamesa da ne dobije peti karton, da se ne povrijedi pred Liverpool i da malo dođe sebi, ali nemamo koga staviti na njegovo mjesto. Mendy na gol, odbrana Christensen, Rudiger i neko. Lijevo nažalost Alonso, Lamptey će ga uništiti, Rudiger će imati puno posla. Naprijed Mount, Lukaku i Odoi, Pulišić kasnije sa klupe, ali na krilo. Treba nam ova pobjeda da stvorimo pozitivnu atmosferu pred Liverpool gdje očekujem velike stvari.

Prognoza: 2:1 - Jorginho (11m), Lukaku/Maupay (11m)

Opet loša igra u napadu, sve prilike nakon prekida ili jednog pasa. Ništa smisleno nismo odigrali. Duge lopte na Lukakua ko da smo Burnley.

Nemamo sredine, sabise nas ljudi. Mada je bilo par prilika gdje smo ocekivano pogrijesili kod zadnjeg pasa, a mogli smo izaci sa pravim pasom u gol sansu.

Ma sredina nam lose igra danas. Jorginho i Kovacic ko da prvi put igraju, Bissouma ko prajm Yaya Toure izgleda spram njih.

Takodjer i odbrana nam je losa, previse nesigurnih pasova, prijem lopte los i onda zbog toga moraju ispucavat.

Pa Å¡ta je s ovim povredama viÅ¡e. I to po belaju ko da bira one najbolje igrače. 

Odoi i Mount katastrofa danas. Nadam se da ćemo nekako izaci s tri boda veceras.

Užasna igra, ne znam kome bih se više nagovorio. Niko nije u stanju ni da primi loptu ni da doda loptu, a kamoli nešto više. Prvo poluvrijeme je i ličilo na nešto, a drugo je bilo haos. Samo se čekalo na koju će se stranu odbiti lopta u gol i odbila se nama. Ne zaslužujemo više od ovoga.

Ipak Pulišić ubjedljivo najgori, to se mora reći.

Katastrofa, protiv ovakvog Brightona smo izgledali k'o leicester protiv citya.

Ljudino da je chosen one dodao loptu koju bi svako od nas dodao kakoo treba mozda bi i pobjedili.
Uzeli smo nezasluzen bod. S obzirom da imamo invalida u timu poput pulisica i alonsa koji ama bas nicemu ne sluze tesko da mozemo bilo sta. Da smo imali posadjenu bukvu po desnoj strani u drugom poluvremenu bila bi od koristi. Ovako pulisic jok.
Zalimo se na povrede ko da mi igramo na svaka 2 dana a oni na 7. Izasli smo skoro pa sa prvom postavom.

Odbrana hajd i nekako, kad su nas stiskli jedino su nas vadili Rudi, Azpi, Chalobah i Mendy koliko je mogao svojim odbranama. U napadu jedino Lukaku. Ostali nek se srame svoje partije. Kova i Jorgi, CHO i Pulisic, Mount sve katastrofa. Alonso se podrazumijeva.

Fuj, fuj, fuj.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.