17. decembar 2021.4 god. comment_322350 Ime i prezime: Marcus Bettinelli Datum rođenja: 24.05.1992. Mjesto rođenja: Camberwell, Južni London Pozicija: Golman Visina: 194 cm Doveli smo ga u ljetnom prelaznom roku potpuno besplatno nakon što mu je istekao ugovor sa Fulhamom. Ponikao je u tom klubu i �itavu dosadašnju karijeru bio pod ugovorom sa njima. Povremeno je išao i na posudbe, ali branio je uglavnom u Championshipu. Ima samo 7 nastupa u Premier Ligi. Zabilježio je 1 nastup za mladu reprezentaciju Engleske, a u seniorski tim je pozvan jednom, u septembru 2018. godine, ali nije nastupio. Ima u sebi italijanske krvi, što se zbog prezimena moglo pretpostaviti. Piše na wikipediji da je oženjen i da ima 2 psa, jako korisna informacija. Kupili smo ga samo da nam bude treća opcija ako nešto krene po zlu. Prosje�an golman, rekao bih. Potpuno sam zaboravio da je naš igra�, sve dok ga nisam vidio na klupi protiv Evertona. Možda će zaigrati u nekom kupu uskoro kada Mendy ode, pa neka imamo temu. Prijavi
18. decembar 2021.4 god. comment_322372 Uživa u životu, putuje sa ekipom, gleda tekme, trenira malo, ubi pare a nema nikoga da mu jebe mater i familiju ako neku gresku napravi. Niko ga i ne prepozna na ulici, milina Prijavi
24. maj 2022.4 god. Autor comment_328641 Za njega nemam Å¡ta da napiÅ¡em, samo ću mu Äestitati roÄ‘endan. Prijavi
27. mart 2023.3 god. Autor comment_342680 Produžio ugovor do 2025. O njemu dovoljno govori to što je ovo peti post na temi. Prijavi
27. mart 2023.3 god. comment_342681 Ma dobar, iskusan, englez, pa popunjava kvotu, savrsen za treceg golmana. Prijavi
18. decembar 2023.2 god. comment_350759 Nikad neću razumiti zašto se za trećeg golmana mora imat nekog preko 30g i plaćat mu milion godišnje, iako je jasno da su šanse male da ti ikad zatreba. Ovaj je preko 2 godine kod nas, nije ja mislim ni minute stajao na golu osim u predsezoni. Zašto tu ulogu 3.golmana ne pokriti sa nekim mladim, ko sto i imamo onog Bergströma Prijavi
18. decembar 2023.2 god. Autor comment_350762 Sam si donekle i odgovorio na pitanje. Zašto bi neko mlad bio treći golman i nikad ne branio? Ovako nađeš nekog ko bi trebao biti tu da ako baš nemaš sreće i ostaneš bez dva golmana da je spreman da stane na gol. Obično neko ko je domaći igrač da popunjava kvotu i neko ko je prošao dosta toga u karijeri i sada su mu ciljevi da uzima pare ne radeći ništa. Samo smo mi takav klub da nam se i takav igrač povrijedi. Prijavi
18. decembar 2023.2 god. comment_350763 Ali u našem slučaju je i mladi Bergström kao 4.golman često na klupi. Sto nema smisla nikako. Ako smo već pod pritiskom financijski, zašto se mora 3. golmanu plaćati 80k mjesečno.(ako je za vjerovati fussballtransfers.com) Prijavi
19. decembar 2023.2 god. Autor comment_350769 To je već posljedica povreda, još je i Bettinelli trenutno povrijeđen, pa ovaj kao treći golman sjedi na klupi kad nema ko drugi. On može da brani za mladu ekipu tako da ne mora propadati. Čudno mi je da nisu ni on ni Cumming poslani na posudbe. Govorio je Delač da su uvijek bila 4 golmana na treninzima prvog tima, zato je morao neko i da ostane. Prijavi
20. maj 2024.2 god. Autor comment_355224 Ovo mu je bila najteža sezona otkako je u klubu. Nije branio kao ni ranije, ali je bio jedno vrijeme povrijeđen pa nije mogao dolaziti na treninge što mu je jedini posao u klubu. Ima još 2 godine ugovora nakon čega ćemo dovesti drugog home grown golmana da jača konkurenciju na treningu, koji će biti podjednako zaboravljen kao i on, kao i njihovi prethodnici. Primijetio sam da na klupi uglavnom sjedi pored Casadeija. Možda je našao još jednu ulogu u ekipi – tumač engleskog za Talijane. Prijavi
23. august 2024.2 god. comment_357719 Legenda naša, Proper Chels! Sinoć je bio od svih 21 igrača on sa najdužim stažom u Chelseau. Došo pred 2021/2022 sezonu, tri godine u klubu. Da nije žalosno, bilo bi smiješno Prijavi
24. august 2024.2 god. comment_357739 Pa sramota je da Chelsea igra Konferencijsku ligu sa standardnim igračima. To trebaju da igraju igrači koji imaju malo iskustva, mladi i treba da se dokažu. Totalno nebitan kup. Prijavi
24. august 2024.2 god. Autor comment_357740 Pa svi igrači su nam bez iskustva, mladi, koji trebaju da se dokažu. Prijavi
24. august 2024.2 god. comment_357745 Mi (navijači) imamo problem što još živimo u nekoj iluziji, gdje se još vidimo kao neki top tim, koji bi trebao da može u ovakvoj utakmici sa B timom, mladim igračima( iz akademije) ili squad rezervistima odigrati to. No realnost je da mi nemamo ni stabilan kostur ili kičmu ekipe, oko koje bi mogo mjenjati rotirati, kao drugo dok mi pravimo Reset svake godine, druge neke prosječne ekipe imaju kontiuitet i iskusne igrače koji su tu možda godinama, poznaju se i imaju posebnu hrabrost i motivaciju protiv nas kad znaju da smo 'u project' fazi. Prijavi
7. juni 2025.1 god. Autor comment_364954 Ništa, samo godišnji reminder da je ovaj još u klubu. Prijavi
9. juni 2025.1 god. Autor comment_365074 Marcus Bettinelli (2021-2025, 0 nastupa) Ikona, prelazi u City. Prijavi
13. juni 2025.1 god. comment_365149 On 6/10/2025 at 12:19 AM, Adi said: Marcus Bettinelli (2021-2025, 0 nastupa) Ikona, prelazi u City. Imao je jedan nastup protiv petoligasa u FA kupu Legenda Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.