Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Chelsea vs Juventus (23. 11. '21 21:00)

Istaknuti odgovori

Ovo veceras je bilo uzivanje za gledanje. Nikog ne bi posebno izdvojio svi momci su bili sjajni. Werner na povratku zabio go, jos jedan cleansheet Mendya, prvi u grupi... jedino te povrede Kantea i Chilwela. Nadam se da je Kante izasao zbog predostroznosti a ona povreda Bena nije izgledala bezazleno.
Poderali smo ih ko vrecu, Kante nije ozbiljnije pobrijedjen to se vidi jer je jos igrao i trcao posle povrede, za Chilwela cemo vidjeti nadati se da nije nists ozbiljnije.
  • Autor

Jao kakva tekma. Svi, apsolutno svi su odigrali maestralno. 

Ali Čilvel je preveliki gubitak, pogotovo u ovoj formi. Čak sam se bojao i za Jamesa, da se njemu šta ne desi. Sreća nije. Valjda će Alonso uraditi nešto protiv Uniteda.

Meni kod Cilvela lici da je istezanje ligamenata kolena. Cim se oslonio na nogu nije kidanje. Ali i istezanje moze da bude gadno.

Ma savrseno. Kako smo ih fizicki pojeli, neverovatno. Fenomenalan osecaj, kad gledas utakmicu i osecas da ko god ti dodje, nece ti moci nista. Neprocenjivo.

Savrsena igra i pobjeda. Od prve do zadnje sekunde, pregazili smo ih. Momci svaka cast.

Steta za Chilwella, nadam se da nije pokidao ligamente koljena, dok mislim da Kanteu nije nista ozbiljno.
Kad ste zadnji put gledali ovako jak celsi?

Tuchel ako uzme ligu bio bi prvi trener nas sto je uzeo i LP i ligu. No hajmo ove sezone po oboje
Zadnji puta tamo 2005, mada tada nisam mogao gledati sve utakmice kao danas.

Ovo sto sada pruzaju je nevjerovatno. Narocito kako smo jaki u odbrani, kako malo golova primamo, kako uopste ne dozvoljavamo protivnicama da dodju u sansu.

Tuchel ako osvoji ligu, postaje najveci ikad u Chelseaju, bez dileme.

Vrhunska partija. Od prve minute smo kidisali prema njihovom golu. Vidjela se zar i zelja da ih poderemo, to smo na kraju i uradili. Ono sto mene raduje najvise je nasa igra. Dakle iako je 4:0 poprilicno ubjedljiva pobjeda, mi smo mogli dati komotno jos 3-4 gola i ne bi bilo nezasluzeno. 

Koliko god da je ovaj Juventus slabiji nego lani, ne pobjedjuje se takva ekipa tek tako 4 gola razlike. 

Svaka cast svima, apsolutno ne bi bilo fer nnekog izdvojiti ali ako vec moram onda je to Reece James.

Igrali smo sa 10 defanzivnih igraca, a zamislite da smo igrali sa vise ofanzivnih, pa bilo bi 8:0. Inace povrede kantea i cilvela su plod njihovog preteranog igranja i tuhel ih je treebao dozirati tako da eto mala zamerka

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.