Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Juventus vs Chelsea (29. 09. '21 21:00)

Istaknuti odgovori

268ab604f8466f2543992371a389268e.png

Juventus form: DWW

Chelsea form: WWL

Referee: Jesús Gil Manzano (ESP)

ALLIANZ STADIUM

Kod njih neće igrati Morata, Dybala, upitan je Rabiot.

Kod nas neće igrati James, Pulisic a upitan je Mount. Kante propusta Juve i Southampton u subotu zbog bolesti.

Očekivanja?

Ne igra im najbolji igrac Dybala, vala ako ovo ne dobijemo sa lahkocom, jebo ti nas. Prosjecni italijanski klub.

Bas si to promjenio misljenje o Dybali? Pisao si da je taraba ako se ne varam..

Ne igra im najbolji igrac Dybala, vala ako ovo ne dobijemo sa lahkocom, jebo ti nas. Prosjecni italijanski klub.

Pa sad da su prosjecni to je malo glupo reci, onda smo i mi prosjecan engleski. To sto su pali u formi je samo trenutno stanje.

Ocekujem pobjedu i da se trgnu malo nakon ovih par mrtvih utakmica. Ne znam da li su svi dostupni, ali volio bih vidjeti:

Mendy, Thiago, Christensen, Rudiger, Azpilicueta, Kante, RLC, Chilwell, Mount, Werner, Lukaku.

Pise da su upitni Jorignho, James i Mount. Mislim da tesko mozemo bez Mounta u kakvoj god formi bio. Havertz ga ne moze zamijeniti i iznijeti taj dio igre sam. Ovo za RLC-a sam lupio jer Kovacic mi nekako nije vau i igrao je dosta meceva u zadnje vrijeme, Jorginha ne mogu ocima, a Saul i dalje djeluje kao da je pao sa Marsa.

Pulisic, Mount, James i Kante, svi su out protiv Juventusa.

Dakle ocekujemo Havertza i Ziyecha/Wernera uz Lukakua. Veza vjerovatno Jorginho i Kovacic a ko zna, mozda i RLC umjesto jednog od njih. Mislim da bi Chilwel mogao startati ovaj mec a nadam se i CHO.

Kako god nece biti lak mec, pogotovo ocekujem da i Juventus zaigra sa trojicom stopera protiv nas, Chielini, Bonuci i De Light. To je strasno dobra odbrana, fizicki premocna iako su prva dvojica u godinama. 

Ipak ocekujem pobjedu i mislim da ce nasi zapeti od pocetka pogotovo da se iskupe za poraz od Citya.

• Autor
Matt Law prenosi da bismo veceras mogli zaigrati bez ijednog engleskog reprezentativca, sto znaci opet Chilwell nista, kao i RLC. Vjerovatno Lukaku, Havertz, Werner gore ili Ziyech mozda.
Igramo protiv tima koji ce igrati cekalicu i to ce biti problem. Po ovim izvedenim sastavima ne bih se zakunuo da smo toliko jaci. Ali red je da pruzimo dobru partiju.
Sta kukate? Slican sastav je osvojio LP, ne vidim problem.

Nekome Chilwell drazi od Alonsa (meni takodjer), nekom Odoi umjesto Ziyecha , ali sta je tu je.
Nasa ekipa je prejaka, imamo 4 povrede i opet imamo i prvu postavu jaku a i na klupi dosta kvalitete.

Sta kukate? Slican sastav je osvojio LP, ne vidim problem.

Nekome Chilwell drazi od Alonsa (meni takodjer), nekom Odoi umjesto Ziyecha , ali sta je tu je.
Nasa ekipa je prejaka, imamo 4 povrede i opet imamo i prvu postavu jaku a i na klupi dosta kvalitete.

Evo što kukamo, zato što je šačici ljudi, koji su amateri u svijetu fudbala, jasnije koji su nam bolji igrači, a profesionalnom menadžeru nije.

Zadnja trojka i Mendy ok, od ovih ostali koga god da izvadi neće pogriješiti.
Ja ne znam sta se desava ali mi igramo ko kurac vec duze vrijeme. Mozda mi i pobjedimo veceras ali ja govorim o igri. Ovo je toliko jalovo, bez energije i direktnosti, na siguricu igramo.

Tuchel nakon lige sampiona izgubio muda.
  • Autor

Koje mrtvilo od igre, sve na siguricu pasovi, jedan do drugog. Ziyech pri samom primanju lopte vrati loptu deset metara unazad, Alonso glup, Havertz meda nema u sebi, Lukaku nije dvije poštene lopte dobio. Sve u svemu kita.

Mislim da su igraci previse digli kurac, treba to malo spusti ljubi vas brat.

Evo što kukamo, zato što je šačici ljudi, koji su amateri u svijetu fudbala, jasnije koji su nam bolji igrači, a profesionalnom menadžeru nije.

Zadnja trojka i Mendy ok, od ovih ostali koga god da izvadi neće pogriješiti.

Eh, pa zato ne treba pljuvati po jednom igracu.
Los je Alonso, los je i veceras, ali dva najskuplja igraca Lukaku i Havertz su daleko losiji. I sta cemo?

Nesto se desava, ne cvjetaju ruze u ekipi, kao sto se predstavljalo u medijima. Ovo je vec mjesec dana lose igre, sve je gore i gore, samo zavisi od protivnika dal nas moze kazniti i uzeti bodove ili ne moze.

Odbrana i Mendy je vrhunska i dalje, ali od veznog reda ka naprijed, nula. Ne zna se ko je gori, al zaista. Jel moguce da je dolazak Lukakua mozda poljuljao atmosferu i hemiju u ekipi, narocito medju ofanzivcima.

Prosle sezone nismo zabijali golove, ali smo u svakoj utakmici redali sanse kao na fifi. Sada vec ne znam koliko utakmica nismo jednu akciju kako treba odigrali.

Tuchel mora nesto popravit, ovo je i do njega.
Imamo 5 izmjena, dakle vec na poluvremenu treba mijenjati. Loftus Cheek treba odmah na poluvremenu uci, treba nam neki igrac koji ima vic u igri, ovi se samo dodaju na siguricu, skolski.

Odoi takodjer sto prije da udje, kao i Chilwell. Oci me bole od ovih nasih bekova, jos kad tome dodas da ih na strani pomazu Havertz i Ziyech, ojjjjj mati moja mila.

Eh, pa zato ne treba pljuvati po jednom igracu.
Los je Alonso, los je i veceras, ali dva najskuplja igraca Lukaku i Havertz su daleko losiji. I sta cemo?

Daleko lošiji? Reci mi jednu stvar koju je Alonso dobro napravio ili Ziyech? Havertz je imao par dobrih lopti za Lukakua u noge i pokušao odigrat dupli koji se završavao požrtvovanim startom Juventusovih defanzivaca. Loš je Havertz nema govora, ali daleko ispred ovog dvojca još uvijek.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.