Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

EFL Cup 1/16 finals: Aston Villa (H) 22.09. srijeda [20:45]

Istaknuti odgovori

E_BwHgrVkAAHI1b.jpg

Novi okršaj sa Aston Villom ovoga puta u kupu. Prvi meč u Premiershipu je bio teži nego što to sam rezultat kaže ( 3:0 ) u našu korist.

Za vikend smo igrali sa Tottenhamom dok je Villa igrala protiv Evertona te su obje ekipe ostvarile pobjede rezultatom 3:0.

Chelsea ulazi u utakmicu kao blagi favorit iz razloga jer ima dužu klupu te veći broj kvalitetnih igrača na raspolaganju. Za očekivati je ta Tuchel dosta rotira jer nas za vikend čeka derbi protiv Man Citya...

https://www.youtube.com/watch?v=SNVm-jTuEVA

Kepa

Azpi Chris Chalobah

James Kante Saul Chilwell

Ziyech Werner Odoi

Nisam siguran ko će igrati u toj zadnjoj liniji ali volio bih da Rudiger malo odmori, treba nam svjež protiv Citya. Onda ako ne vidim Chilwella i CHOa u startnih 11 biće to jedno veliko razočarenje. Werner također zaslužuje da počne utakmicu, možda i zabije koji pogodak.

Treba ozbiljno shvatiti svako takmičenje pa tako i ovo. Svaki trofej je važan.

Chilwell ovu ako ne starta sigurno je u pitanju nrka svadja sa Tuchelom, drugog objasnjenja nema.
Takodjer bi zelio da Saul igra, da spere onaj gorak ukusniz prve utakmice.
Kante bolje da guzi zenu, sta ce on igrati ove kup utakmice.

Chalobah, Chilwell, Odoi, Saul, RLC, Werner... to su igraci koji moraju igrati. Takodjer ne bi bilo lose odmoriti Lukakua.
https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1440288656200069121?s=19

Werner,RLC i Saul potvrđeni za sutra.

Negdje sam procitao da nece Kepa braniti, jer nije sigurno da ce se Mendy oporaviti za vikend pa kao da se ne rizikuje i da se ovaj povrijedi.

Ako ne bude igrao zbog toga fakat nigdje veze, ne trebaju ni igrat utakmicu da se niko ne povrijedi. Predaj i piši 3 0 za Villu.
Jebes tu širinu koju imamo u sastavu kada pojedinci nisu u stanju riješiti bar ovakve kup utakmice, opet će morati Lukaku u igru, a ja ga ne bi uvodio u igru pa makar ispali, treba i njemu odmor.

Zato je npr. Giroud bio blago, on bi ovo riješio rutinski, vjerovatno i Abraham.

Pa jebem ga, platis Wernera i Ziyecha, a oni sve sto rade je seru po terenu. Ni za predsezone nisu kako treba.

Katastrofa prvo poluvrijeme, mora se CHO prebaciti na lijevo krilo, ne razumijem guranje na desnu stranu. Vjerujem da bi Barkley bio bolji nego Ziyech, ali hajde, vidjet cemo drugo pol, mozda se nesto i desi.

Ma naravno, i potpuni laik vidi koliko je decko ogranicen u igri jer je primoran da grli liniju, sparta gore dole i kad moze centrira. Ovako su krilni igraci prije 40 godina igrali.

Namucila nas Vila sa mladicima, samo nmg da vjerujem da Zijeh nista nije napravio za 90'. Lukaku opet morao da ulazi, uzas. Ali dobro CHO jbg igra wingbeka a razbijao bi na suprotnoj strani. RLC bio najbolji na terenu.

Fuuj, provukli smo se. U buduće će ovaj uslovno rečeno drugi sastav morati rjeÅ¡avati ranije ovakve utakmice. Moram pohvaliti komplet ekipu Ville, odlični su bili večeras, posebno ovi anonimusi njihovi (barem za mene anonimusi). 

Od naÅ¡ih bih izdvojio RLC-a, izgleda da ima u njemu joÅ¡ kuveta, dobar je bio večeras. Osim njega pohvale i za Kepu bio je siguran na golu (kod gola apsolutno niÅ¡ta nije mogao), opet na penalima briljirao. 

• Autor

Pa jebem ga, platis Wernera i Ziyecha, a oni sve sto rade je seru po terenu. Ni za predsezone nisu kako treba.

Katastrofa prvo poluvrijeme, mora se CHO prebaciti na lijevo krilo, ne razumijem guranje na desnu stranu. Vjerujem da bi Barkley bio bolji nego Ziyech, ali hajde, vidjet cemo drugo pol, mozda se nesto i desi.

Ja ne znam je li te sramota srati po Werneru i pisati u korist Hudson Odoia koji je još jednom pokazao da je kurac od igrača. Werner da nikada više ne zabije gola za Chelsea je za njega bog fudbala

• Autor

Bolji smo bili ali na kraju na penali...

Saul mi je bio dosta dobar kad se uzme u obzir prva utakmica i da je tek došao, zadovoljan sam onime što sam vidio, također i Sarr bi mogao da pokriva Rudigera ponekad, mada je znala ispasti zadnja linija nekada ali više zbog Trevoha, vidi se da nije on taj Sweeper.

Od ostalih, najbolji Ruben Loftus, kako samo gazi po terenu, gazi igrače, sve gazi momak, neću hvaliti Kepu zbog sigurnosti, besmisleno je...

Najveće razočarenje, Hudson Odoi i pomalo Ziyech

Nafakali smo na kraju prosli, umalo da im se ziheranje poslije gola ne obije o glavu. Poceli zadrzavati loptu, nece vise da napadaju, da idu naprijed... Odmah Villa slozi izjednacujuci i onda srecom dobismo na penale.

Ma samo lagano, otici ce CHO ako ne bude dobijao minute, pa ce se vidjeti.

Ako ode u Bundesligu i izdominira to se ne broji i Werner je tamo bio strah i trepet.
  • Autor

Nafakali smo na kraju prosli, umalo da im se ziheranje poslije gola ne obije o glavu. Poceli zadrzavati loptu, nece vise da napadaju, da idu naprijed... Odmah Villa slozi izjednacujuci i onda srecom dobismo na penale.

Odmah poslije prvog gola smo imali 2 dobre šanse, Werner i Ziyech...

To sam i ja krenuo da napisem, Werner imao 1 v 1 odmah poslije datog gola, Ziyech imao finu sansu, bilo par opasnih akcija. Nije bas da su se povukli i cekali da iscuri vrijeme. Uostalom vodili smo, koliko 8 minuta?

To je bilo u istom naletu, mozda u par minuta. Poslije toga je nekih 10ak minuta pocelo ovo o cemu pisem sve do Villinog gola.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.