Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Tottenham Hotspur (A) 19.09. ned (17:30)

Istaknuti odgovori

Ne znam sta da ocekujem od ove utakmice. Celo leto se potrosilo na Kejna.

Uveren sam, ili ti preciznije optimista da mi ovde mozemo da izvucemo pobedu. Imamo mi igrace sposobne da ih probiju, a odbrana nam je trenutno u formi.
Zato se molim da neko jos proradi od ovih veznih, neko mora da napravi razliku na sredini terena, visak jel ce tu biti jak pritisak od Totenhema.

Od igraca, nadam se Cilvelu i Dzejmsu kao bekovima. Maunt obavezno, ne znam sta je sa Kanteom, da li je spreman.

U svim utakmica od pocetka sezone Spursi su bili podreÄ‘en protivnik, tj bili su nadigrani (čak i u Europi), ne vidim razlog zasto protiv nas ne bi to bilo tako. Nuno Espirito Santos je defanzivniji trener od Mourinha iz najboljih dana, baÅ¡ mi se gadi. Ključno će biti da ih  otvorimo nekim ranim pogotkom. 
Očekujem pobjedu i nastavak dobrog niza protiv njih. 

Bilo kakva tri boda, samo da prodjemo kroz ovaj zeznuti raspored. Ako se ne varam igramo sa Cityjem poslije njih.

Hoce li im Son biti spreman?

Klicko otvorio temu, ocekujem dominaciju tottenhama i 3 crvena kartona, za Rudigera, Lukakua i Mounta.

Son je spreman. Svejedno očekujem 3 boda ukoliko Mount i Kai odigraju bolje od prethodne dvije utakmice.

Jedino sto je za očekivat je da ce opet debil Alonso igrat. :fuhrer:

Jedino sto je za očekivat je da ce opet debil Alonso igrat. :fuhrer:

Jebo tetku svoju, 5 godina gledanja tog debila je bas previse za bilo kojeg ljubitelja fudbala i ovog kluba.
Pa dobro ja bih gurnuo Alonsa svakako protiv Totenhema, Totenhem mu je najdraža mušterija.
Mislim da se mi bolje snalazimo protiv ekipa koje nas napadnu,Tottenham takođe voli tu ulogu kada moze igrati na kontre, tako da tu bi moglo doći do "sukoba interesa". Nuno Espirito Santo ih je nekako maksimalno ogranicio, sveo je ekipu koja ima potencijala da ima osobine neke osrednje ekipe iz sredine tabele, uvaljaj neki gol, povuci se, potegni. Ne znam u kojem sastavu ce im biti odbrana, naravno ofanzivna igra ce opet zavisiti od Kanea i Sona.
Mendy
Azpi chris rudi
James jorg kante alonso
Mount lukaku werner

Pobjeda nasa
1:0

Alonso tam nekad izmedju 20 i 40minute
Iz utakmice u utakmicu sve gori i gori. Prvo poluvrijeme gore od Boze ti sacuvaj.
Havertz najgori,Jorginho također tu negdje,Mount prvih 30 minuta loš, popravio se pred kraj.
I Azpi je ispo jednom ko naivčina. Zadnja trojica svaka čast, sveli nabrijani Tottenham na par poluprilika.
Werner,Ziyech ili CHO umjesto Havertza i idemo po pobjedu.
E ovo je druga prica. Werner za 20 minuta pokazao vise od havertza i mounta zajedno.

Ma rutinski, fenomelano, kako smo ih rastavili na proste cinioce leptejebo.

I prvo, nabijem komentatore engleske americke na kurac, nzm koji je bio program, ali ljudi svrsavali na Tottenham u prvih 15-20 minuta kako su dominirali i picke materine. Jesu igrali presing, jesu pravili problem, ali nisu nista ozbiljno napravili, nisu ozbiljno sutnuli po golu. Sta vise, da su Havertz i Mount spavali proslu noc umesto da su blejali po splavu, pogodili bi loptu pa bismo vec na poluvremenu imali prednost.

Drugo poluvreme fantazija, sta reci za Kantea vise?

Rekao bih sampionska predstava.
Zaboravih napisati: U drugom poluvremenu smo imali samo 2 ofanzivno orijentisana igraca (Lukaku i Havertz) ali svejedno smo bili mnogo ofanzivni i napadacki orjentisani. Kako je to moguce?
Zato sto smo najbolji iz polukontri, a s Kanteom koji kupi lopte ko o' šale mogli smo im raditi šta hoćemo.

Werner da zna završiti ko što se zna kretat ne bi nam bilo ravne ekipe.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.