Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Aston Villa (H) 11.09. sub. [18:30]

15 članova je glasalo

1. 1.

• Lukaku - Mount - Havertz
      21%
      3
    • Lukaku - Werner - Mount
      50%
      7
    • Werner - Mount - Havertz
      0%
      0
    • Lukaku - PuliÅ¡iÄ? - Mount
      7%
      1
    • Neka druga opcija
      21%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

0_Chelsea-Aston-Villa.jpg

Nakon reprezentativne pauze, napokon se vraća Premiership. Na Stamford Bridge dolazi Aston Villa. Ekipa u kojoj se u poslednje dvije sezone mnogo toga promijenilo zahvaljujući jako dobrom poslu uprave kluba, Villa je opet stala na noge i ima status sigurnog premierligaša.

Villa je sada jedan od onih timova iz jake sredine tabele, ekipa koja može da pomuti račune svakome i da pobjedi svakoga. Imaju kvaliteta i imaju igru, tako da nam slijedi još jedan teži meč na samom otvaranju sezone.

Temu otvaram malo ranije, budući da se našlo slobodnog vremena a tekmi nema zbog ovih repki...

• Odgovori 51
  • Pregledi 2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Šta se tiće ankete, glasao sam za opciju s Wernerom, ne zbog toga što imam nešto protiv Kai nego mislim da je Werner zaslužio dobit šansu a i volio bih ga vidjeti u toj ulozi iza jednog glomaznijeg napadača kao što je Lukakua

Mislim da će sastav za ovu utakmicu biti dosta šaren. Treba uzeti u obzir činjenicu da Chilwell, Alonso, Silva, Chalobah, Saul, Odoi, Ziyech i Pulišić nisu imali obaveza u reprezentaciji, dok će neki igrači odigrati 2-3 utakmice.

Prošle sezone ih nismo uspjeli dobiti. U prvoj neriješeno, a u drugoj poraz koji nas srećom nije koštao plasmana u LP. Nema više Grealisha, ali sada opasnost prijeti sa svih strana. Mislim da je vrijeme da ih pobijedimo.

Volio bih vidjeti Ziyecha i Wernera sa Lukakuom pošto će ovi bunkerisat vjerovatno.
Očekujem 3 boda i ukoliko nema Martineza neku dobru tekmu 4-0 za nas.
Dobro bi bilo 3 5 2 sa Lukakuom i Wernerom, nesto tipa: Mendi, Rudiger, Kris, ÄŒalobah, Aspi, ÄŒilvel, Kova, Jorg, Maunt, Werner, Lukaku mada isti k i 343 nzm sto kakim.

Mene sad samo zanima dal ce igrat Odoi ili ne, ako ne onda njega neko posteno zajebava, Pogotovo jer reece ima crveni,

Nadam se da nece igrati CHO ako to znaci da ce igrati na desnom wing backu.

Hajd sad iskreno, jel stvarno mislis da CHO moze da se izbori sa konkurencijom na lijevom krilu? Brate, hajd da ima jedan igrac na toj poziciji nego nam je to bukvalno najpopunjenija pozicija.

Mislim da ce za njega biti "go rwb or go home"

Thiago i James suspendovani, Pulisic povrijedjen i Lukaku pod upitnikom. Sreca pa ove sezone imamo sirinu tako da svakako ocekujem pobjedu. Ukoliko bude igrao Lukaku ocekujem bas laganu pobjedu u suprotnom patnju do samog kraja.
https://twitter.com/siphillipssport/status/1436212275040374786?t=O7X7QdTvkPlR2ug09VgF7Q&s=19

Izgleda da ce Lukaku igrati.

Pulisic i Kante propuštaju meč, Lukaku spreman, Silva upitan, čeka se konačna odluka.

Hajd sad iskreno, jel stvarno mislis da CHO moze da se izbori sa konkurencijom na lijevom krilu? Brate, hajd da ima jedan igrac na toj poziciji nego nam je to bukvalno najpopunjenija pozicija.

Mislim da ce za njega biti "go rwb or go home"

Da, bolji je od Pulisica koji je jedina solucija na lijevom krilu. Jedino jos ostaje tu Werner koji je ocajan evo i drugu sezonu.

Mi nemamo pravo lijevo krilo u formaciji, tako da on konkurira jedino za WB-a, ili ako će može igrat malo više u sredini (štp je upitno) na tim 10-kama/polunapadačima, onda mu je konkurencija Mount (koji je neizostavan), i Kai (koji je skuplji a i bolji zasad), a tu su još i Ziyech, Werner... Ajde s njima se može potuć pa bi na toj poziciji možda čak moga bit treća opcija i skupit dosta minuta ali pitanje je vidi li ga tu Tuchel i vidi li on sam sebe
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.