Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Liverpool (A) 28.08. sub (18:30)

Istaknuti odgovori

chelfc-blueprint-banner.jpg

Derbi trećeg kola se igra na Anfieldu, Chelsea ide na megdan Liverpoolu. Obje ekipe su sezonu otvorili sa identični pobjedama. Liverpool je slavio 3:0 u gostima kod Norwicha te 2:0 protiv Burnleya dok je Chelsea sezonu otvorio pobjedom od 3:0 na Palaceom a u prošlom kolu su lagano savladali Arsenal sa 2:0.

Obje ekipe u ovo kolo ulaze sa gotovo svim igračima, kod Liverpoola je upitan Fabinho dok kod Chelsea su odsutni Pulušić i Loftus Cheek (COVID 19)

Utakmicu sudi: Antony Taylor 

Sto ne mogu ovog celavog Taylora mater mu jebem. Imam neki feeling da ce nas on sjebati.

U suprotnom ocekujem bas zestoku borbu, jak presing Liverpula pogotovo na pocetku. Potrebno je samo prvih 10-15 minuta izdrzati da ne primimo gol jer ce oni biti puni adrenalina pogotovo zbog domace publike. Nakon toga ocekujem da mi preuzmemo kontrolu nad mecom i da do kraja slavimo.

Realno ni nerjesen rezultat ovdje nije los.
Jedva cekam da vidim Lukaku vs Van Dijk. Takodjer mislim da bi trebao Werner krenuti od prve minute. Chilly da se vrati, ostalo vise-manje.

Vraca li se kod njih Robertson?
Robertson je spreman, ali Tsimikas je dobar bio prve dvije tako da postoji mogucnost da Tsimikas starta.

Volio bih vidjeti 3-5-2 i sljedeći sastav: Mendy,RJ,Azpi,Silva,Rudi,Chilly,J5,Kante,Ziyech i u napadu Werner i Lukaku.Žestoka borba i ukoliko izdrzimo prvo poluvrijeme u drugom ih možemo dobiti uz pomoc igraca sa klupe.Potrebno je samo te izmjene na vrijeme izvrsiti.2-1 za Chelsea Werner i Havertz,a za njih Salah.
Subotu sma rezervisao za ovaj derbi, nadam se da se necu pokajati.
Ovo ce biti super izazov i za Lukakua, da vidi gdje je sa najboljim stoperima lige (ono sto je Mariju radio je zlocin). Ici ce to mnogo teze protiv Virgila.
Mendy
Azpi Christensen Rudi
James Kante Jorgingo Chilwell
Maunt Havertz
Lukaku

Mozda Wernee umjesto Havertza da koristi prostor koji ce stvarati Lukaku, a i odbrana Liverpoola stoji dosta visoko, njegova utrcavanja iz drugog plana bi mogla biti kobna za odbranu Liverpoola.
  • Autor

Vraća se Roberston pitanje samo koliko je spreman, također ne znam šta je sa Fabinhom da li je još u žalosti, njegovo odsustvo bi nas moglo također pogurati...

Može sve isto kao protiv Arsenala, samo što mislim da bi Werner morao da starta umjesto nekoga, zbog presinga Liverpoola te dok Van Dijk bude zauzet Lukakuom on može Matipa pretrčati sedam puta.

Također u odbrani bi morao Chillz ako je spreman umjesto Alonsa...

Prošle godine smo igrali protiv 2 različita Liverpoola. U prvoj utakmici je to bio onaj Liverpool što gazi, a u drugoj onaj Liverpool u raspadu. Ovaj protiv kojeg ćemo igrati danas je bliži onom prvom. Ovo je velika utakmica i jedan od 6 velikih derbija ove sezone. Nadam se da ćemo ih fino napasti i da neće biti dosadna utakmica. Jedva čekam duele Lukakua i Van Dijka i da vidim hoće li Klopp staviti Firmina od prve minute. Bolje jednu pobijediti i jednu izgubiti, nego 2 puta neriješeno.

Koji bi to boost za ekipu bio ako osvojimo 3 boda danas, na prepunom Anfieldu, vjerovatno najteže gostovanje u prvenstvu. Nadam se da ćemo i uspjeti u tome.

Teska utakmica ali pobjeda igra veliku ulogu za obje ekipe. Ne ocekujem previse golova na utakmici, neka bude minimalna pobjeda plavih. Dobar ispit prvenstveno za Big Roma, Timo moze odraditi ogroman posao sa svojim fake utrcavanjima. Jos ce mi biti draze ako ostanemo i ovo kolo bez primljenog gola. Dobra stvar i motivacija za odbrambeni bedem i Mendija za nastavak takmicenja.

Pogodio sam sastav, osim Bena koji vec trecu utakmicu pocinje s klupe i to pocinje da me nervira.
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1431640273835241481?s=19
Alonso vs Salah, ne miriše na dobro, valjda će Kante bit na razini da to sve zakrpa

Penal je bio ali crveni karton je diskustabilan, sudija zasere derbi ko i svaki put.

HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

PA CEMU TEHNOLOGIJA KAD SE OVAKO NESTO DESAVA

PA U FINALU LS SLICNA SITUACIJA I SUDIJA POKAZAO OD TELA SE ODBILA I NIKAKAV PENAL

A OVAJ ODMAH  I PENAL I CRVENI

PA JEBOTE HLEB NE MOGU DA VERUJEM  KAKVO BANANA TAKMICENJE

Crveni je van svake pameti, lik je debilan sudija i to je to. Nema tu šta.

Od drugog poluvremena očekujem bunkerčinu i ako ništa sačuvati ovo 1:1.

I da, kad je Leicesteru od koljena onda se ne pika????

A OVA GGAMAD IZ LIVARPULA MOZE DA SUTRA IGRACE PRAVE DVA FAULA ZA SUTI I NISTA NI OPOMENA INSALAH MUHAREM SUTIRA LOPTU VAN TERENA JER PROTESTUJE ODLUKU SUDIJE I NI OPOMENA

PA KAD BI BILO KO DRUGI OBAVLJAO SVOJU PROFESIJU NA OVAKAV NACIN KAO OVAJ CELAVI MAMLAZ SOPSIRSKI DOBIO BI OTKAZ MOMENTALNO

OVO JE SRAMOTNO STA SE DOPUSTA SUDIJAMA

Zna li Lukaku da Havetz igra za nas?
Je li Alonso u stanju primiti loptu d ne padne?
Zašto Azpilicueta čuva Van Dijka na prekidima?
Zašto James čuva Matipa na prekidima?
Šta je trebao James da uradi u onoj situaciji? Ono je prirodan položaj. Pebal okej, ali crveni je sramota.

Inače dobri smo bili, Firmina sam prvi put vidio kad je izašao, a Lukaku je zvijer.
Najjaca liga na svijetu sa najgorim sudijama, okej penal ajde, mada se od koljena odbila. Liverpul samo sto je igrao presing, mi smo mogli 2:0 da vodimo. Ali nema veze sad se celavac pokakio na utakmicu i ne gleda mi se.
P.S. zelim Liverpulu sve najgore, igraci se ponasaju kao divljaci.
Sudija je debil, stoji ali jebeni Alonso je kriv što se išta od ovoga dogodilo. Znači Matip na podu, Mendi tu kod lopte i lik ni u korner ni Mendiju pustiti vec u naš peterac. PA BOG TE JEBO TO SU OSNOVE FUDBALA, ZNAČI TO TREBA DA TI POSTANE RUTINA IZBACITI U KORNER A NE U SVOJ PETERAC.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.