Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Super Cup - Final: Chelsea vs Villarreal (11.8.'21. 21:00h)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1425511472730345473?s=19

Nisam baš za zbog historije.. 2013 Lukaku,2019 Tammy da li će 2021 ovaj biti krivac..
  • Odgovori 52
  • Pregledi 2,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Katastrofalno drugo poluvrijeme.
Izdvojio bi mozda samo Chalobaha ostalo lose ili katastrofalno a tu je prednjacio Kovacic i Werner.

Drago mi je da smo ovo uzeli, lijep pocetak sezone
Cestitke momcima. Ne shvatam samo cemu onakva igra u drugom poluvremenu. Bljak. Prvo poluvrijeme kao i produzeci nasa dominacija, a eto... sveukupni dojam mi je pokvarilo ono drugo poluvrijeme.

Kako god cestitke na jos jednom trofeju.

Bravo za osvojeni trofej, ali u drugom poluvremenu smo odigrali kao da je u pitanju trening utakmica. Kako god na kraju moramo biti zadovoljni zbog osvojenog trofeja.

Pobeda se pise. Bravo!
Fali svezine dosta energije, jos su teske noge!
Da je Lukaku bio veceras tu, bilo bi bar jos 3 prilike za nas.

Doživio sam i osvajanje Europskog Superkupa, ostaje još samo Svjetsko klupsko prvenstvo i navijački život će mi biti ispunjen.

Ne volim da donosim neke zaključke na osnovu jedne utakmice, posebno ne prve zvanične u sezoni. Imam neka opažanja, ali ću sačekati s tim. Stvar koja mi se posebno nije svidjela su bile izmjene. Da mi je ući u njegovu glavu i vidjeti šta je tačno zamislio. Kante se nikad, ali nikad ne vadi iz igre ako nije u pitanju povreda. Kao ganjamo rezultat, a ulazi Azpilicueta umjesto Hudson-Odoija. U penale se ulazi sa samo 3 ofanzivna igrača. U prvom poluvremenu smo bili daleko bolji, da sam pomislio da je bolje bilo da je United osvojio LE pa da utakmica bude malo zanimljivija. Ne znam kako da opišem drugo poluvrijeme, a imao sam i poteškoća sa gledanjem tako da nisam sve ni vidio. Na kraju je najbitnije da smo pobijedili nekako. Da smo izgubili napisao bih da više ne trebamo ni učestvovati u ovome. Samo se bezveze umaramo, a uvijek gubimo. Lijepo je otvoriti sezonu sa trofejem, šta god neko mislio o njemu.

• Autor

Da nam se ne ponovi drugo poluvrijeme nikad više u sezoni. Prvo ekstra sve dok Ziyech nije izašao onda smo pali strašno, igrali smo preloše što je rezultiralo njihovim golom nakon čega smo se probudili. 

Produžeci nam nisu trebali, biće zanimljivo vidjeti ko će igrati u subotu. Ovo mijenja postavu iz temelja sigurno. Drago mi je da smo konačno uzeli ovaj trofej a i drago mi je što smo mi dobili Villarreal a United nije haha. 

Idemo u veliku sezonu i nadam se da je ovo samo jedan od trofeja koji ćemo osvojiti. Samo jako!

Što se tiće zamjena koje spominješ, treba uzeti u obzir da ovo nije previše bitna utakmica više onako prijateljska malo jačeg ritma, a neki igrači još nisu u punoj formi, neki su se kasnije priključili ekipi itd. Vjerujem da je i to utjecalo na odabir zamjena, tako vjerojatno je vadio Kantea jer ga nije htio preforsiarat odma 90 minuta, Jorginha i Mounta bi vjerojatno u uveo neovisno rezultatu da lagano poćmu dobivat minute i hvatat i ritam itd..

Kako god, možda je i dobro da smo kroz penale na kraju pobijedili, na takvim utakmicama se skuplja iskustvo i gradi pobjednički mentalitet

Odlicno odradjeni penali i prvo pol, ostalo odvratno. Trofej nije bitan, ali je lijepo kad osvojis bilo sta. Idemo dalje, sad jako udariti na Palace.

Trofej ko trofej nije mnogo vazan.
Al ako izgubis samopouzdanje porazom na startu sezone to vec ne valja.

Palas dobiti kako je god moguce.

Dobro je da su pobijedili ali igra se nista popravila nije. Budu li ovako igrali dalje, nista od prvenstva sigurno.

Ma nema se u LP traziti sta pored Pariza, i nedostatak taktike i nesuglasnost među igračima ne bi ih spriječilo da osvoje.
Pa ne znam baš... Da govorimo o ligaškom natjecanju onda da, ali u kockout takmičenju na samo 2 utakmice sve je moguće, nisu baš toliko jači od svih ostalih da ih se u 2 utakmice ne može proć... Bilo je u nogometu i većih iznenađenja od toga da PSG ove godine ne osvoji LP.

Ma nema se u LP traziti sta pored Pariza, i nedostatak taktike i nesuglasnost među igračima ne bi ih spriječilo da osvoje.

Ma daj. Najbolje da se ne igra po toj logici, dati onome ko ima najjači tim i to je to. Da je osvajao igrački najjači klub, ne bi ni mi osvojili ove godine.

Ne bih se složio, LP je sad osvojena sad treba ić po ligu...

Ajmo ganjat neki legacy sa osvajanjem lige sampiona, sto da ne.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.