Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Achraf Hakimi (1998 Maroco)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 75
  • Pregledi 4,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma bio je loš i kod Kontea i kod Sarrija ne koliko kod Lamparda ali daleko od toga da je pružao ovakve partije.Ne bih se ni ja na njega oslonio.
Inter are expecting Paris Saint-Germain to make a new bid for Achraf Hakimi in the next few days. Talks on between Leonardo and Hakimi’s agent, PSG are getting closer but nothing done yet. 🇲🇦 #PSG @SkySport

Chelsea only offering players - there’s no
official bid yet. 🔵 #CFC

@FabrizioRomano

PSG se opasno pojacava ovo ljeto, Donnarumma, Wijnaldum, Hakimi izgleda, vjerovatno i stoper Varane ili Ramos mozda. Mozda sam nesto i propustio od transfera.

Malo me zivcira to što ce otici u PSG. Mislim da je on Tuchelova zelja, nadam se da u slucaju da ga ispusimo nece biti problema na relaciji Tuchel-uprava.

Drugo kako ikome moze biti atraktivna francuska liga. Zacudim se kad cujem da to neko prati. Izazov nikakav, PSG igra s pola snage kroz citavo takmicenje i na kraju osvoje.

Nadam se da ce ipak zavrsiti kod nas jer nam trebaju igraci njegovog kvaliteta da napravimo nesto golemo u iducih par sezona.
Pare i samo pare. U Chelsea postoji jasna struktura placa dok u PSG nikakva. Hakimi u PSG moze dobiti bar 2x vecu platu. Prodaju mu i pricu stvaramo tim za osvajanje lige sampiona, i liga je jaca nego ikad prije, … i jos ta ogromna plata i sto ne bi preso? Podjimo samo od sebe, radis u x firmi i za isti posao u drugoj firmi gdje ces biti jos manje opterecen imat ces duplo vecu platu.
Feeling around Inter about Achraf Hakimi: Paris Saint-Germain are getting closer, final bid expected in the next days. €80m price tag - but PSG could include add ons to try to reach an agreement. 🇲🇦 #PSG

Chelsea still in contact with his agent but there’s no bid yet. 🔵 #CFC

@FabrizioRomano
Sretno mu bilo, transfer ekvivalent transferu u Kinu prije nekoliko sezona.U psg je mogo otići i sa 30 i zarađivati isto i osvojiti isto..

Obrazloži.

Uzima od drugih vijesti sto se tice saga. Cim vidis 20 tweetova o jednom igracu, znas da pola tih vijesti nije doslo od njega, nego glumi Schiru. Evo uzmi najsvjezije Hakimija, od 50 miliona do 80 se krece cijena, PSG te odustao, pa ga dovodi, pa ce opet odustati, Chelsea ponudio Alonsa, pa ponudio i Zappu, pa odjednom se ne spominje Zappa, pa odjednom sam ce Alonso otici. Znaci Fabrizio ima vijesti, ali nisu uvijek tacne. Koliko transfera je rekao da ce se desiti, pa nisu?

Uzima od drugih vijesti sto se tice saga. Cim vidis 20 tweetova o jednom igracu, znas da pola tih vijesti nije doslo od njega, nego glumi Schiru. Evo uzmi najsvjezije Hakimija, od 50 miliona do 80 se krece cijena, PSG te odustao, pa ga dovodi, pa ce opet odustati, Chelsea ponudio Alonsa, pa ponudio i Zappu, pa odjednom se ne spominje Zappa, pa odjednom sam ce Alonso otici. Znaci Fabrizio ima vijesti, ali nisu uvijek tacne. Koliko transfera je rekao da ce se desiti, pa nisu?

Ko je po tebi najpouzdaniji izvor?

Al ja sam upratio da kad fabrizio uzme os drugih vijest da i oznaci od koga je preuzeo. Tak da mu ta sranja ne treba brijat kao nekakva lupanja.
  • Autor
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1408920299102429184

Mislim da su nasi odustali zbog visine plate. Ne vidim drugi razlog da se uopšte ne pošalje zvanična ponuda Interu.
Para vrti gde burgija neće...
Sve cemo ovo zaboraviti ako dovedemo Haalanda.

Takodjer moram naglasiti da nisam za dovodjenje Kane-a iako svakako niti smo zainteresovani za njega niti bi ga Lewi prodao nama.
  • Autor

Mi smo htjeli ponuditi 50 mil eura i Alonsa, a oni htjeli pare, jer ne mogu proci bez ovih para finansijski. Ovako nece morati vise prodavati.

Al sad moraju da kupe levog beka, jer nemaju nijednog u timu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.