Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Semi - finals: Real Madrid vs Chelsea (27.04. uto.) 21h

13 člana su glasala

1. 1.

• Da
      38%
      5
    • Ne
      61%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mislim da bi mogli tražiti priliku ili preko wing backova koji su se vratili nakon duze vremena ili između stopera sa našim brzim igračima. U glavnom, taktički Real zna da se brani, nisu ni oni naivni, tako da ako primimo prvi gol to bi bio problem

Ma probace Tuhel ono njegovo sa Vernerom sigurno.
  • Odgovori 93
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sramotan potez prema Reeceu. Decko cijelu sezonu igra i izbacis ga u najvaznijim mecevima.

Trebo je ovdje Zouma mjesto Pulisica isto, fali koji defanzivac
Prvih 25 minuta fantazija od igre, kasnije malo pali ali ne puno. Real dao go na umijece Benzeme. Morali smo barem jednu polukontru bolje odograti, 3 puta smo imali 3 v 3 i nismo opasnije zaprijetili ih tih situacija.

Za Wernera vise nemam strpljenja, sto se mene tice moze na ljeto ici, pun mi ga je kurac vise.
Bolji smo bili prvo poluvrijeme i steta sto ne vodimo. Jeftino gol primismo, iz prekida fakticki. Mi da imamo Benzemu umjesto Wernera, vodili bi 3 razlike vec na poluvremenu.

U drugom ce vjerovatno uci Hazard i Asensio tako da je za ocekivati da ce pritisnuti.

Prejako prvo poluvrijeme, šteta samo što kiša usra sve, nadam se da će stati.

Odlični smo bili, šteta je što dominaciju nismo iskoristili da zabijemo još jedan gol. Zmija naravno vrhunski odbranio kad ne treba, mater mu jebem.

Oba gola su majstorije, nema šta, samo opet kažem, mislim da smo trebali voditi.

Ono što bih rekao igračima je da šutaju kad imaju prostor, Pulišić i Kante su u dva navrata mogli sa 20 ak metara neometano šutati a ne da nabiju loptu u gol aut jebeni.

Pohvalio bih Kantea, nerealno je kakav posao radi na sredini, majke mi, nerealno.

James umjesto Azpija, odmah ! 

Igrali smo fenomenalno i mogu reci da smo primili jako glup gol. Werner samo neka je zdravo, sto se mene tice.
Trebali smo navaliti po drugi gol, ovako ga primismo iz polusanse. Azpilicueta nema sta traziti na beku jer tako imamo igraca manje. Werner uzas.
Jako lako probijamo prvi blok i otvaramo polukontre , mislim da ce zidan da vrati na 433. Odlicni smo. Probajali su nas po bokovima samo u snovima pa se pitajte sto je Azpi tu.

Loše završavamo kontre u zadnje vrijeme, uvijek pogrešna odluka na kraju. Nikako da kliknu, doduše sve zavisi i od igrača. Tipa Werner i Ziyech se odlično slažu u tom segmentu

Jako lako probijamo prvi blok i otvaramo polukontre , mislim da ce zidan da vrati na 433. Odlicni smo. Probajali su nas po bokovima samo u snovima pa se pitajte sto je Azpi tu.

Ma nisu oni nas nigdje mogli probiti kada postavimo odbranu, jesu samo jednom, upravo kada je Azpi ispao. Tad sam jedini put vidio tog famoznog Viniciusa :D 

U kontrama su jako, jako opasni. Treba se paziti poslije naših prekida jer su dosta bolji u kontri od nas

Ma werneru je kurtoa skinuo zicer al ove lopte sto mu guraju naprijed su katastrofa. Pa ljudi ne znaju uposlit igraca. Tako da ne bi sve njemu pripisao greske

Ma werneru je kurtoa skinuo zicer al ove lopte sto mu guraju naprijed su katastrofa. Pa ljudi ne znaju uposlit igraca. Tako da ne bi sve njemu pripisao greske

Pa ne možeš nikome drugom, Werner u napadu, Jorginho u sredini. Jedino u odbrani imaš širok izbor. Kepa, Rudiger,Christensen, Alonso, Azpi jebo te ne znaš odakle da počneš :D 

Ali ovo govno Benzema da zabije, jebem li mu majku, mrzim lika od kad postoji. 

Ma brate nije bas ni da se kretao dobro u tim situacijama. Ne znam sta vise da kazem, boga mi ne mrzim lika i volio bih da zabije svaku utakmicu gol. Nego prosto smatram da nas koci svojom igrom, pa citate li vi druge forume, sajtove ili sta vec? Pa svi jasno vide da Werner je kurac za sad.
Nema kod nas ofanzive bez Pulisica. Pogotovo kad ovakvu formaciju igras s 7 igraca iza lopte.
Havertz i Ziyech ne mogu nikog pretrcati niti predriblati.

Werner iako je ono promašio opet je bio jako koristan, bukvalno ne da mira odbrani. Real treba da bude zadovoljan jer im je rezultat mnogo bolji od onog što zaslužuju.

Iznenadjen sam pristupom ovoj utakmici, ali ovde je veceras trebala biti pobjeda od 0-3.

Treba dovesti strucnjaka i za napade, ovo stvarno nema smisla sta propustaju u napadu.

Odlicno smo poceli. Da smo imali golgetera druga utakmica bi se igrala rekreativno. Ovako jos je sve otvoreno.
Mi cemo bit jaci za kovacica a oni mozda ramosa? Sta je s mendya?

Volio bih da marcelo opet igra jer je truba lik. Sve u svemu imamo ako nista gol u gostima pa sta Bog da.

Tuchel pokazao kakva je babuka.

U nekim drugim vremenima bih bio zadovoljan rezultatom, ali stvarno steta, opet jedan udarac ima protivnik i gol, jos nakon faula u napadu jebo im ker mater mrtvu.

Real i najveci nafakas u trenerskoj istoriji su potpuno razbijeni, niko ne treba da ih se plasi. Samo jako u uzvratu i nabijem ih na kurac.

Verner je igrac manje. Pre ce kante napadacki da napravi korisnu stvar nego verner. Trci bez mozga tek da bi bio sprint, razmisljanje ne postoji, procena 0, zavrsnica ocaj....ako je trcanjem mucio njihovu odbranu ajde onda da stavimo Jamesa u napadu mucio bi ih vise, ako je to poenta napadaca!

Zadovoljan sam viđenim. Prvo poluvrijeme je bilo jako dobro, drugo lošije. Vjerovatno je Tuchel išao na to da sačuvamo ovaj rezultat, da se ne zaletimo previše, a ako šta napravimo - super. Mislim da smo trebali nastaviti u drugom poluvremenu sličnim intenzitetom, jer smatram da smo danas imali veliku šansu da ih dokrajčimo. Za revanš se još ne zna u kakvom će ko stanju biti.

Otprilike smo još na poluvremenu napisali ono što je valjalo. Sa jednim segmentom nisam zadovoljan, a to je bio "defanzivni skok". Dosta su nam problema pravili iz prekida što nije bilo očekivano. Popraviti to za sljedeću utakmicu, ili ubaciti Zoumu, ili uigrati to malo bolje. Mogli su im dati više kartona, ali dobro.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.