Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup 1/4: vs Sheffield United (H) [21.03. Ned.] 14:30

9 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      87%
      7
    • Ne
      12%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[attachment=219:0_Chelsea-Blades.png]

Nakon prolaska u četvrt finale Lige Prvaka, dolazi nam Šefild Junajted koji je sad u rangu Čempionšip ekipe. Nedavno su ostali i bez trenere Krisa Vajldera tako da su olupina. Za očekivati je da će Tuhel rotirati i odmoriti neke  igrače posle teške utakmice u Ligi Prvaka. I dalje smo u nizu bez poraza, a nakon ove utakmice ide reprezentativna pauza od dve nedelje. 

Mišljenja ostavite u komentarima ispod!

:chemu:

Gledano po igracima jedna jako prosjecna ekipa, to se moglo vidjeti na pocetku sezone. Medjutim prosle sezone taj timski duh, borba, organizacija i cvrstina ih je dovela u gornji dio tabele. Medjutim sindrom druge sezone se desio, losa pojacanja, povrede, manjak srece (uvijek ispuse za 1 gol razlike) i to je to na kraju otkaz menadzeru koji ih je doveo do ovde.
Sada ocekujem da do kraja sezone budu kanta za nabijanje gol razlike, otisao je Wilder koji je koliko toliko iznudio od ove skupine igraca ali to je gotovo. Pocelo je tako sto su odmah primili petardu od Leicestera, trebamo ih i mi nabusiti malo

Gledano po igracima jedna jako prosjecna ekipa, to se moglo vidjeti na pocetku sezone. Medjutim prosle sezone taj timski duh, borba, organizacija i cvrstina ih je dovela u gornji dio tabele. Medjutim sindrom druge sezone se desio, losa pojacanja, povrede, manjak srece (uvijek ispuse za 1 gol razlike) i to je to na kraju otkaz menadzeru koji ih je doveo do ovde.
Sada ocekujem da do kraja sezone budu kanta za nabijanje gol razlike, otisao je Wilder koji je koliko toliko iznudio od ove skupine igraca ali to je gotovo. Pocelo je tako sto su odmah primili petardu od Leicestera, trebamo ih i mi nabusiti malo

Sad će oni kao Norwich prošle sezone zadnjih 10 utakmica pogubiti. I oni su ovako ušli u četvrtfinale, izgubili na produžetke od Uniteda i to je bilo to od njih.

Wilder je vrhunski trener. Uradio je vrhunski posao sa Sheffieldom, iz trece lige u Premirship i to zavrsio u gornjem dijelu tabele. Njegova taktika sa overlap bekovima je nesto sto svijet fudbala nikad ranije nije vidio. Toliko je problema zadavao svim ekipama s tom taktikom, prosto vrhunski. Volio bih da preuzme neki jaci klub.

Wilder je vrhunski trener. Uradio je vrhunski posao sa Sheffieldom, iz trece lige u Premirship i to zavrsio u gornjem dijelu tabele. Njegova taktika sa overlap bekovima je nesto sto svijet fudbala nikad ranije nije vidio. Toliko je problema zadavao svim ekipama s tom taktikom, prosto vrhunski. Volio bih da preuzme neki jaci klub.

Ja bi volio da on ili Howe preuzmu Newcastle, volim Toon ali mrzim da ih gledam sa obzirom na fudbal koji se igra kod Brusa. Također to je jedini tim u PL koji bi možda mogao da nogira menadžera

treba ekipu bas odmoriti, vrijeme je i da emerson konacno zaigra od prve.

i ovaj termin sad u nedelju mi se svidja.

Ne bi ja pravio toliko izmjena u sastavu, ovo je posljednja utakmica prije reprezentativne pauze.
Jorg, Mount bi trebali igrati.

Ocekujem pobjedu i nastavak dobre serije. Igraci su trenutno puni samopouzdanja tako da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.

Red bi bio da Azpilicueta odmori i da se odigra možda sa 4 pozadi, također Kantea isto odmoriti, možda čak i Kovu

Kepa Chilly Zouma Rudiger/Christensen i James u odbrani

Sredina Jorginho ili Gilmour sa Mountom, to bih baš volio da se proba,  Po krilima CHO/Ziyech i Pulišić te Kai kao AMF. Što se špica tiče iako bih odmorio Wernera volio bih da zabije koji gol a mislim da je sledećih par mečeva prilika da i on pročepi

Ma nevjerujem da cemo billya vidjet. Ide tuško na sigurno. Prilika za trofej ne smije da se prokocka protiv sheffilda
Mogla bi se koja sansa stvoriti. Sem one jedne kad je Pulisic majstorski procitao dodavanje. Steta da se okliznuo.
Inace danas stari dobri sahovski ziheraski fudbal , ali opet udje jedna na odbijanac i imamo rezultat.

Umirem od smijeha na Tuchelovu izjavu kako je Gilmourov problem Jorginho. Decko vec sad za 2 klase bolji igrac. Smiren, inteligentan, brze reakcije, pametni pasovi, ima ga svugdje, ne boji se uci u duel. Odlican.
Jebo mater, ekipa koja od pocetka sezone niže poraz za porazom. Pojacanja koja su doveli se nisu uklopila, izgubili su par bitnih igraca zbog povreda. Na kraju ostali su bez menadžera i ispali su iz lige.

U jednoj utakmici u takmicenju kojeg nece osvojiti oni odigraju protiv nas bukvalno najbolju utakmicu ove sezone. Dakle Sheffield od prije 7 dana protiv Lestera i ovaj Sefild danas, nebo i zemlja.

Ovako su igrali prosle sezone kada su se borli za Evropu, to je ta ekipa. Sad su nasli da se pronalaze kao ekipa. Vjerujem da je to to od njih i onda opet skidanje gaca ali bitno da su danas izgledali fenomenalno. Majku im jebem
Nikakve to kune veze nema, igraju ljudi solidno i nista vise. Ipak je to drugoligaska ekipa. Bore se u kupu, sto je normalno.
Pitanje je kako nasi izgledaju, rekao bih ogromnom srecom i dalje vode 1-0. A o treneru i njegovoj filozofiji najvise govori izmjena kad je uveo stopera i beka u 60. minuti.
Ma nasi igraju preko kurca, ko da su mahmurni. Ni prvi ni zadnji koji nakon pobjede protiv velike ekipe odigraju lose protiv slabije ekipe. Nema potrebe traziti mane, bitno je proci.

Hajd ovo što su imali nekih šansi to je normalno, nemam neke zamjerke za igru u odbrani koliko mi ide na živce što svaka druga utakmica izgleda jako bezidejno.

Inače, dobro što je prolaz, ali nadam se da će biti manje utakmica u kojima izgledamo kao da se nikome ne da ni igrati.

Rutinski odradjena utakmica sa drugim timom, potpuno smo nadigrani,ali i dalje lagano, tako to rade velike ekipe.

Najbitnije da je se proslo. Dala se prilika pojedincima koji se nisu naigrali i sad ide pauza.

Nemotivisani danas. Tesko je motivisat ekipu protiv jednog sefilda nakon atletika.

Sve u svemu bitno da se proslo
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.