9. februar 2021.5 god. comment_309733 Rođen je 13.7.2000 godine u Abidjanu, igra na poziciji štopera. Jos jedan izdanak naše akademije u koju je došao sa 9 godina, igrao je za sve omladinske kategorije Engleske reprezentacije. Bio član u17 ekipe Engleske reprezentacije koja je osvojila SP 2017 godine kao i član naše omladinske ekipe koja je bila u finalu omladinske lige prvaka u sezoni 18/19, standardan je u u21 reprezentaciji. Od sredine prošle sezone je na posudbi u Swansea, ove sezone igra značajnu ulogu u timu iz Velsa koji je trenutno treći na tabeli i sa dobrim šansama za ulazak u Premier ligu. Mislim da zaslužuje temu, a sada hoće li dobiti priliku kod nas vrijeme će pokazati. Prijavi
9. februar 2021.5 god. comment_309740 Svaka čast za temu, dobro pa se neko sjetio da otvori. Momak je solidan talenat, iskreno ne očekujem novog Terrya ali se nadam da bi mogao da izgradi solidnu karijeru u nekoj od ekipa u sredini tabele. Prijavi
9. februar 2021.5 god. comment_309744 Valjda će jedan od trojca Tomori - Ampadu - Guehi da zadovolji kriterije i da u budućnosti igra kod nas. Prijavi
9. februar 2021.5 god. comment_309750 Mislim da je Guehi najlošiji od te trojice, Ampadu mi je nekako igrač koji bi u Tuchelovom formatu bio taj neki Marquinos, dakle istovremeno DMF i stoper, dok mi je Tomori (ovo pisem stoti put) desni stoper Prijavi
9. februar 2021.5 god. comment_309756 Guehi izgleda bolje od Tomorija u Championshipu, poceo je losije, ali sada je stijena u odbrani. Swansea je mnogo CSova imao zbog Guehija. Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309808 Treba njemu posudba naredne godine u nekom PL klubu prije vraćanja nama i uvrštavanja u prvi tim potpuno. Što se tiče baš tog uvrštavanja, što se mene tiče Tomori, Ampadu, Guehi. In that order Prijavi
12. februar 2021.5 god. comment_309814 Treba njemu posudba naredne godine u nekom PL klubu prije vraćanja nama i uvrštavanja u prvi tim potpuno. Što se tiče baš tog uvrštavanja, što se mene tiče Tomori, Ampadu, Guehi. In that order Idealno bi bilo da uđe Swansea u PL i da tu ostane još jednu sezonu, iako su moji favoriti neki drugi klubovi. Prijavi
15. juli 2021.5 god. comment_317327 Ide u Crystal Palace. Dobit cemo £20m za njega. zahvali se kasparovom Prijavi
15. juli 2021.5 god. comment_317331 Jedino sto je bolje u ovom slucaju na odnosu za Tomorija sto imamo pravo prvog otkupa i sell on clause. Prijavi
15. juli 2021.5 god. comment_317333 Dva najjaca stopera evrope nas napustila. Celsi se raspada Prijavi
5. april 2022.4 god. comment_326233 Izbacili smo u par godina Chrisensena, Akea, Tomorija, Chalobu, Ampadua, Guehia i Colwilla, pa onda Jamesa, Lampteya i Livramenta, te RLC-a, Mounta, Gallaghera, Gilmoura i imali smo Ricea i Musialu. I šta ćemo kupovati na ljeto? Štopera, desnog beka i veznjaka. Liverpool proda supertalentovanog Ibea i čovjek propadne, prodaju još talentovanijeg Solankea i on propadne, prodaju Brewstera i propadne. Mi koga god prodamo on procvjeta. Da smo prodali Odoija prije 2-3 godine sad bi žario i palio Bundesligom. Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326245 Izbacili smo u par godina Chrisensena, Akea, Tomorija, Chalobu, Ampadua, Guehia i Colwilla, pa onda Jamesa, Lampteya i Livramenta, te RLC-a, Mounta, Gallaghera, Gilmoura i imali smo Ricea i Musialu. I šta ćemo kupovati na ljeto? Štopera, desnog beka i veznjaka. Liverpool proda supertalentovanog Ibea i čovjek propadne, prodaju još talentovanijeg Solankea i on propadne, prodaju Brewstera i propadne. Mi koga god prodamo on procvjeta. Da smo prodali Odoija prije 2-3 godine sad bi žario i palio Bundesligom. mi smo Solankea prodali prije Liverpoola btw ne znam jesam li vam rekao ali nosio sam i imam njegove kopačke iz vremena dok je igrao za chelsea, roze, sa engleskom zastavom i natpisom sa strane "solankss" haha Prijavi
6. april 2022.4 god. Autor comment_326250 Solanke je sa nama osvojio omladinsku ligu prvaka u sezoni 14/15, mislim da je najbolji strijelac takmicenja bio. Steta zbog Guehija njega sam takodjer zapazio u generaciji koja je igrala finale iste omladinske Lige prvaka u sezoni 18/19, on, Gallagher, GIlmour, Lamptey i na golu Karlo Ziger, haha. Guehi se razvija odlicno sto pokazuje i poziv u A selekciju, steta sto smo ga prodali, stvarno steta. Postoji li ikakva klauzula u njegovom slucaju, nisam upucen? Prijavi
6. april 2022.4 god. comment_326252 Bio je Solanke nevjerovatan finisher i brz. Dobro mu ide u Bournemouthu. Solanke je sa nama osvojio omladinsku ligu prvaka u sezoni 14/15, mislim da je najbolji strijelac takmicenja bio. Steta zbog Guehija njega sam takodjer zapazio u generaciji koja je igrala finale iste omladinske Lige prvaka u sezoni 18/19, on, Gallagher, GIlmour, Lamptey i na golu Karlo Ziger, haha. Guehi se razvija odlicno sto pokazuje i poziv u A selekciju, steta sto smo ga prodali, stvarno steta. Postoji li ikakva klauzula u njegovom slucaju, nisam upucen? Pravo prvog otkupa ako ga budu htjeli prodati, a ako ne budemo htjeli dobit cemo ne znam sad tacno koliko procenata od prodaje, 10+ vjerovatno. Prijavi
19. januar19. jan comment_370332 Ovi su blentavi sto na sat. Jedno 7. stoper u ekipi s ovom platom. 100 miliona tokom trajanja ugovora. Prijavi
19. januar19. jan Popularna objava comment_370333 Ovaj moze kupiti stan u Sarajevu na Otoci cim mu legne prva plata. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.