Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marc Guehi (2018-2020, 2 nastupa)

Istaknuti odgovori

p209036.png

Rođen je 13.7.2000 godine u Abidjanu, igra na poziciji štopera. Jos jedan izdanak naše akademije u koju je došao sa 9 godina, igrao je za sve omladinske kategorije Engleske reprezentacije. Bio član u17 ekipe Engleske reprezentacije koja je osvojila SP 2017 godine kao i član naše omladinske ekipe koja je bila u finalu omladinske lige prvaka u sezoni 18/19, standardan je u u21 reprezentaciji. 

Od sredine prošle sezone je na posudbi u Swansea, ove sezone igra značajnu ulogu u timu iz Velsa koji je trenutno treći na tabeli i sa dobrim šansama za ulazak u Premier ligu. 

Mislim da zaslužuje temu, a sada hoće li dobiti priliku kod nas vrijeme će pokazati. 

Treba njemu posudba naredne godine u nekom PL klubu prije vraćanja nama i uvrštavanja u prvi tim potpuno. Što se tiče baš tog uvrštavanja, što se mene tiče Tomori, Ampadu, Guehi. In that order

Treba njemu posudba naredne godine u nekom PL klubu prije vraćanja nama i uvrštavanja u prvi tim potpuno. Što se tiče baš tog uvrštavanja, što se mene tiče Tomori, Ampadu, Guehi. In that order

Idealno bi bilo da uđe Swansea u PL i da tu ostane još jednu sezonu, iako su moji favoriti neki drugi klubovi.

• 5 mjeseci kasnije...
  • 8 mjeseci kasnije...

Izbacili smo u par godina Chrisensena, Akea, Tomorija, Chalobu, Ampadua, Guehia i Colwilla, pa onda Jamesa, Lampteya i Livramenta, te RLC-a, Mounta, Gallaghera, Gilmoura i imali smo Ricea i Musialu.

I šta ćemo kupovati na ljeto? Štopera, desnog beka i veznjaka.

Liverpool proda supertalentovanog Ibea i čovjek propadne, prodaju još talentovanijeg Solankea i on propadne, prodaju Brewstera i propadne. Mi koga god prodamo on procvjeta. Da smo prodali Odoija prije 2-3 godine sad bi žario i palio Bundesligom.

Izbacili smo u par godina Chrisensena, Akea, Tomorija, Chalobu, Ampadua, Guehia i Colwilla, pa onda Jamesa, Lampteya i Livramenta, te RLC-a, Mounta, Gallaghera, Gilmoura i imali smo Ricea i Musialu.

I šta ćemo kupovati na ljeto? Štopera, desnog beka i veznjaka.

Liverpool proda supertalentovanog Ibea i čovjek propadne, prodaju još talentovanijeg Solankea i on propadne, prodaju Brewstera i propadne. Mi koga god prodamo on procvjeta. Da smo prodali Odoija prije 2-3 godine sad bi žario i palio Bundesligom.

mi smo Solankea prodali prije Liverpoola

btw ne znam jesam li vam rekao ali nosio sam i imam njegove kopačke iz vremena dok je igrao za chelsea, roze, sa engleskom zastavom i natpisom sa strane "solankss" haha

• Autor

Solanke je sa nama osvojio omladinsku ligu prvaka u sezoni 14/15, mislim da je najbolji strijelac takmicenja bio.

Steta zbog Guehija njega sam takodjer zapazio u generaciji koja je igrala finale iste omladinske Lige prvaka u sezoni 18/19, on, Gallagher, GIlmour, Lamptey i na golu Karlo Ziger, haha. 

Guehi se razvija odlicno sto pokazuje i poziv u A selekciju, steta sto smo ga prodali, stvarno steta. Postoji li ikakva klauzula u njegovom slucaju, nisam upucen? 

Bio je Solanke nevjerovatan finisher i brz. Dobro mu ide u Bournemouthu.

Solanke je sa nama osvojio omladinsku ligu prvaka u sezoni 14/15, mislim da je najbolji strijelac takmicenja bio.

Steta zbog Guehija njega sam takodjer zapazio u generaciji koja je igrala finale iste omladinske Lige prvaka u sezoni 18/19, on, Gallagher, GIlmour, Lamptey i na golu Karlo Ziger, haha. 

Guehi se razvija odlicno sto pokazuje i poziv u A selekciju, steta sto smo ga prodali, stvarno steta. Postoji li ikakva klauzula u njegovom slucaju, nisam upucen? 

Pravo prvog otkupa ako ga budu htjeli prodati, a ako ne budemo htjeli dobit cemo ne znam sad tacno koliko procenata od prodaje, 10+ vjerovatno.

• 2 sedmice kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Marc Guehi (2018-2020, 2 nastupa)
  • 3 godine kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.