Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Sheffield United (A) 07.02. (20:15)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 57
  • Pregledi 2,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne znam jesmo li uopšte zaslužili da vodimo. Ili nismo ili sam samo prenezadovoljan viđenim pa mislim da smo toliko loši. Nikakva igra, lopta je konstantno u nogama naših odbrambenih igrača na našoj polovini. Stalno se vraća golmanu, kad dođe do veznog reda oni najčešće vrate nazad i tako 45 minuta. Oni ne igraju baš bunker, zadnja linija im je postavljena relativno visoko što smo u nekoliko navrata iskoristili loptama u prostor za Wernera. Jednom korner, jednom šansa, jednom slobodnjak. Werner nam je jedan od 3 najbolja igrača nazad. Kovačić izmislio passing za pass mastera. Girouda se slabo koristi. Nikakva duga lopta iz zadnje linije uz 0 centaršuteva od strane cross-brothersa (James i Chilwell). Samo da ne nastave ovako, jer ovo je bilo jako jako loše. Kao oni derbiji sa Lampardom kad se čeka da protivnik sam sebi zabije gol.

Tuchel nadmasio i Big Sama, dinosaurus. 8 od 10 nominalno defanzivnih igraca protiv posljednjeplasirane ekipe lige u pokusaju da se sacuva minimalna prednost.

Ne mogu da shvatim pristup kod rezultata 2:1. Isto da smo vodili 10:1, a ne 2:1. Uđemo u 16-erac i kao nećemo više da ih trpamo i vrati se lopta nazad. Nikakav pritisak na njihove igrače kod vodstva, mada nije ga imao ko ni raditi jer su na terenu ostali samo veznjaci i odbrambeni igrači. Znao sam da je jedini način da primimo gol da se dogodi neka glupost i dogodila se. Vrijeme je da se Zouma vrati tamo gdje mu je i mjesto. Čudi me da ga nije i danas uveo. Ne umjesto Rudigera, nego umjesto Mounta. Bodove piši, igru briši, zaboravi i nikada ne ponovi.

Lose smo odigrali totalno. Bez energije, letargicni i povrh svega toga i los odabir igraca. Previse tehnicki limitiranih igraca koji nisu u stanju igrati 1 na 1.

Takodjer smatram da je Odoi bolji na wingbacku od Jamesa, mnogo vise smo ofanzivno opasniji. Takdojer Chilwel se ne snalazi bas najbolje na ovoj poziciji iako je imao onaj dobar pas za Wernera kod prvog gola.

Ovo nam je do sad najlosija utakmica od kad je Tuchel stigao. Bodove pisi igru brisi. 1 bod zaostajemo za Liverpulom, 4 za Lesterom i 6 za Unitedom. Top 4 je itekako realno opcija sad.

Kurčina gola od utakmice i od igre, zahvaliti se Werneru i Mountu za bodove. Iako nije zabio Werner ipak dvije asistencije, dakle donio je ova tri boda. Oni osim autogola maloumnika ništa uradili nisu.

Ništa mi se nije svidjelo, počevši od postave, previše defanzivno, onda izmjene, Alonso i Kante, pa jel me zajebavaš...

Veoma loše u napadu i dalje bez ideja...

Ne sviđa mi se forsiranje alonsa te klupiranje Ziyecha

69% poseda se ne slaze B-)

Jebo te posjed kad nema od njega ništa

Ovo nam se kroz sezonu desava, ne uspijemo ubiti utakmicu i na kraju strepimo za bodove. U par navrata smo uspjeli izdrzati.

Nisam zadovoljan igrom, kao ni formacijom, kao ni sa izborom prvih 11 ali okej guramo. Nije Sheffield tako naivna ekipa, jedva ih je i City dobio, United kiksao i to sve u par kola.
Video se fizicki pad kod pojedinaca pa ako bude nekog drasticnog pada u igri bice zbog fizicke pripremljenosti.
Prosto tim nije navikao da igra fudbal ovog intenziteta.
Sto se meca tice, budite uvereni da bi oni sa ovim jakim presingom ubili igru i jacegg tima od nas. Ovo kako se oni brane se samo razbija brzom izmenom 3 4 dodavanja al je neophodno da u toj izmeni ucestvuju i spicevi a prosto nasi spicevi su tu limitirani. Svaki put kad je verner odigrao na prvi precizno bude nesto al on to prosto ne moze da radi u kontinuitetu. Za zirua i da ne spominjem za njega je tek to pojam.
Pise se pobeda i samo trening trening da se ekipa jos dotera u red.
Bojim se i da Tuhel nema mnogo igraca na klupi koji mogu da zamene Kovu i Jorginja u ovome sto on zeli od te osivine od koje mnogo toga zavisi.
Ponasanja Mounta me bas raduje i deluje da je momak pravi profesionalac.
Rudiger se ovog velikog kiksa i jos jednog sitnog sve je odlicno idradio. Kristennsen takodje.

Ovo kako se oni brane se samo razbija brzom izmenom 3 4 dodavanja al je neophodno da u toj izmeni ucestvuju i spicevi a prosto nasi spicevi su tu limitirani. Svaki put kad je verner odigrao na prvi precizno bude nesto al on to prosto ne moze da radi u kontinuitetu. Za zirua i da ne spominjem za njega je tek to pojam.

https://www.youtube.com/watch?v=odxh_ZEUPlQ

Ziru zna kombinovat, problem je sto mi kao ekipa ne kombinujemo. Pa kad smo EL uzeli ziru i azar su dar mar radili.

tako je, ko god nama bio spic nam je defakto igrac manje na terenu. lopta se uglavnom i vrti kod nasih stopera zato jer su svi limitirane picke osim pulisica. cim vide da protivnicki igrac dolazi u glavi nastaje politika rjesavaj se lopte bilo kako bilo gdje koga vidis. nedaj boze da neko napravi nekakav visak ili proba prijeci igraca. protiv tottenhama da nije bilo glupog penala diera nebi mi dali gola iz igre. nije giroud nesposoban, pa ne drzi ga deschamps dzabe u prvom timu sa svim onim daleko razvikanijim imenima od njega, nego mi nemamo igru za njega, mi pojma nemamo sta da radimo sa njim osim nabaci centarsut pa sta bude

Jebo majku sto ne volim ni pesimiste. Tuchel trener tek 15-tak dana, preuzeo ekipu u kurcu i ostvario 10 od 12 bodove u prve 4 utakmice. Svaku smo ekipu do sad nadigrali i danas je bilo malo losije i odmah ne valja.

Jebo majku sto ne volim ni pesimiste. Tuchel trener tek 15-tak dana, preuzeo ekipu u kurcu i ostvario 10 od 12 bodove u prve 4 utakmice. Svaku smo ekipu do sad nadigrali i danas je bilo malo losije i odmah ne valja.

imam filing da pojedinci jedva cekaju kiks pa da se istresu
Ma tako ti je s pojedincima, ako nije njihov favorit onda samo pljuvacina ide. Wisey prednjaci u tome.

Ja sam vec rekao, da sam imao neke svoje favorite i da Tuchel nije bio medju njima, ali ako je vec tu normalno da ga podrzavam i zelim da donese dobro i ne kritikujem ga gdje ne treba.

Pojedinci bi radije redali poraze s Chilwellom na beku, nego pobjede s Alonsom na wb. Toliko o njima.

Ja preferiram pobjede s bilo kojim igracima,jer uostalom svi su igraci Chelseaja iako pojedinim bih rado vidio ledja.

Tuchel dobar posao radi, ja sam za pocetak prezadovoljan,a znam da moze i mora jos bolje biti. Za sad mi djeluje da ce biti tako.

Pobjede s Alonsom mogu opet dugorocno imati efekat kakav su vec imale. Takvi igraci i ugovori koji im se daju razlog su zasto ovaj koub tone u prosjecnost. Pa vi slobodno mislite da imamo svijetlu buducnost. 

Ista je stvar i s formacijom. Jedne sezone proslo Conteu da s 5 nazad napravi rezultat u 30 godina otkako se Premiership igra i vi se cudite sto ljudi kritikuju. 
Trener ima vremena da dokaze suprotno, hoce li to uraditi ostaje da se vidi.

Za dugorocno i ne govorim, samo za trenutnu situaciju, a trenutno redamo pobjede i igramo dobro. Isto tako trenutno, odnosno od prvog dana ti i jos pojedini ga pljujete, bez ikakve veze. Samo eto sto nije vas favorit. I sta god frajer da napravi, nije dobro, a to ide svim ostalim na kurac. Sreca pa Tuchelu bas i ne, jebe se njemu ko je protiv njega i sta ti, ja ili neko treci mislimo o njegovom fudbalu, formaciji i sastavu.

On ima nekoga, kome ce odgovarati za sve to.

Tvoje je da kao navijac podrzis trenera i igrace ma ko god oni bili, sve dok igraju dobro. Cim prestanu igrati, truditi se, cim pocnu redati poraze onda ce i zasluziti kritike pa i pljuvacinu. Trenutno to nije slucaj.
Njušo brate ode i ti daleko, draž foruma je da je neko protiv necega a da je ovaj drugi za to, čemu odmah to svođenje na lični nivo. Ako cemo počinjati od toga "jebe se njemu ko je protiv njega i sta ko misli" onda treba ugasiti forum onda forum nema značaj ako je rezon to "boli kurac Tuchela sta ti misliš". Nije stvar u tome stvar je da se diskutuje da ja kazem sta mislim, da ti kazes sta mislis, da Wisey kaze sta misli itd. Svaki navijač na svijetu ima pravo da podržava onu što mu se sviđa i da se pobuni protiv onog što mu se ne sviđa, pobuna ga ne čini "manjim" navijačem jer je to dokaz da mu je stalo, opet kažem priča da bi konkretno Wisey volio da mi gubimo utakmice mi je smiješna.

ŽIVJELA KONSTRUKTIVNA KRITIKA :))
Apsolutno nisi upravu. Da je odredjenom navijacu stalo, onda bi podrzavao trenera kojem je u cilju da ekipa pobjedjuje i igra dobro.

Uprava je umjesto pocetnika dovela svjetskog trenera, koji je odlicno krenuo sa igrom i pobjedama, a sta dobija od pojedinaca? Samo pljuvacinu, ja mislim da je to otislo predaleko, ali ok svako ima svoje misljenje.

Ja se izvinjavam na svoj rjecniku u prethodnom postu. Gledat cu da ne pisem na taj nacin.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.