Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

FA Cup 1/16: vs Luton Town (H) [24.01. Ned.] 13:00

7 članova je glasalo

1. 1. Da li ce poceti 2+ igraca iz akademije?

• Da
      71%
      5
    • Ne
      28%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ove godine nam dolaze timovi kao sto dolaze Guardioli otkako igra Fa cup, tako da vrlo lagano cemo doci do finala, a onda ko zna.
Hvala ljudi! 😁 i ja ocekujem gol Havertza ili Wernera, njih dvojice mi je najvise zao, vidi se koliko im se srozalo samopouzdanje, a obojica ce biti doktori fudbala, u to nemam sumnje. FA kup idealna prilika da se otkljucaju, jos ako dodjemo do finala i eventualno osvojimo, puna kapa s obzirom na trenutnu formu.
Ne sme da rizikuje s igracima iz akademije, svestan je da je na tankom ledu. Mount kapiten i to zasluzeno
E moj Kepa, čovjek bi očekivao da se vraćaš polako, a ono opet greška.. Iako je Zouma zaklanjao loptu ono se mora braniti, baš mu fali samopouzdanja.
Inače brine me Pulisic, čak mu i protiv championship ekipe ništa ne prolazi

I dalje se trazi najbolja formacija, lutanje opet ali dobro hajd bar da smo ove nizeligase sredili iako su ljudi na 2:1 imali odlicnu sansu.

Imali smo tih nekih prilika ali zabrinjava mali broj suyteva u okvir gola.
Prosli smo vec vecih problema kao sto se i ocekivalo
Godina i po prodje. Ne znamo jos koju formaciju da igramo, kojeg napadaca, kojeg veznjaka. Mislio sam da smo makar za odbranu znamo al rudi se vratio

Verner i penal promasio? Nisam gledao

Izborio penal i obranio mu Sluga, a i loše je opucao
Centarforovi posebna fela, zavise od samopuzdanja ko narkoman od horsa. Ako ga nema vola u dupe ne mogu da ubodu a ako ga imaju izgledaju ko gerd miler na terenu.

Ja uopste nisam bio zadovoljan prikazanom igrom. Ljudi su nam stvorili par mrtvih zicera i opet 90% vremena nam je bila ista igra. Salji loptu na krilo, odatle ubaci ako moze, ako ne moze vrati loptu do stopera, on kruzi i dodaje se lopta na drugo krilo i ajmo opet pokusaj ubaciti i sve tako... Prosto nevjerovatno. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.