Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16: Aston Villa (H) 28. 12. (18:30)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 51
  • Pregledi 2,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Nije tako loše. Chilwellu je dosta lakše igrati kad ima ispred sebe opasno krilo. Ostaje više prostora za njega i eto upotrebljivih lopti i po zemlji i po zraku. Vidjeli smo juče šta ne treba raditi kad vodiš 1:0, pa da vidimo šta su naši smislili. Loše branimo po desnoj strani, lopte prolaze između Mounta i Jorginha kao da ih nema. Kante na poziciji zadnjeg to sijeće lagano.

Solidno poluvrijeme, Pulisic mogao mozda bolje u one dvije situacije. CHO dobar za sad, ljepse to izgleda kad igraju dva krila. ZIROKOPTER BOG! 

Nema, mora ova debilcina kostati ekipu gola i to ti je. Eno ga odmah ustao poslije gola, nista mu nije. Picketina od igraca.

Nema, mora ova debilcina kostati ekipu gola i to ti je. Eno ga odmah ustao poslije gola, nista mu nije. Picketina od igraca.

Hajd ne seri molim te, imas dva dezurna igaca na koje pljujes kako god odigrali, dobio je udarac i trebo je biti faul.

Hajd ne seri molim te, imas dva dezurna igaca na koje pljujes kako god odigrali, dobio je udarac i trebo je biti faul.

Ja makar serem po dva debila. Ti seres po Kanteu, toliko si pozvan da nesto kazes.

Dobio je udarac od kojeg u zenskom fudbalu ne bi pali i lezali 2 minute. Kako je odmah ustao poslije gola pickonja.

Ja makar serem po dva debila. Ti seres po Kanteu, toliko si pozvan da nesto kazes.

Dobio je udarac od kojeg u zenskom fudbalu ne bi pali i lezali 2 minute. Kako je odmah ustao poslije gola pickonja.

Pa ocigledno si slijep i nisi vidio da je medicinska pomoc ulazila.

Dal ce wisey nekad imat realan pogled na utakmicu.

Da hoce otic pickensen i jorginho pa mozda procitam opet nekad kvalitetnu kritiku od njega na nekog igraca
Nisam gledao ali ko sto sam pretpostavio. Bod, i sad ide poraz od citija i kuknja a kako smo igrali 3 meca za 6 dana dok su ostali igrali 1 za 10 dana.

Nisam gledao ali ko sto sam pretpostavio. Bod, i sad ide poraz od citija i kuknja a kako smo igrali 3 meca za 6 dana dok su ostali igrali 1 za 10 dana.

Odgodit ce utakmicu sa Sitijem izgleda, hvala Bogu. 

Odgodit ce utakmicu sa Sitijem izgleda, hvala Bogu.

boljebda ne odgode.
Jesus i walker korona a haman i ederson,cancelo i torres sad.

Igrat ce bez pola ekipa plus aguero nije u formi tek se veaca od povrede.

Prvo da se igre dotaknem, opet ništa posebno. Većinom napadi po krilu preko beka (Chillya) i more centarsuteva, jednostavno, naša taktika i napadi ne stvaraju dovoljno dobrih prilika i to je to.

Rezultat tu i tamo realan, mogli smo zabiti gol, mogli smo primiti tako da, kao što sam rekao Villa će biti X

Ne treba odgoditi utakmicu sa City-em, ni prva ni zadnja ekipa u kojoj se desilo da ima više pozitivnih igrača, neka se svi testiraju, pozitivni izoliraju i neka sastave ekipu, ko ih jebe.

Poražavajuća je činjenica da je Villa ispred nas na tabeli sa dvije utakmice manje

Ja gledao prvo poluvrijeme i morao izaci. Ne pada mi napamet gubit vrijeme gledajuci drugo, pogledo highlightse i to je to.

Trebali smo pobjediti, jednostavno lopta nije htjela u gol. Dobar mec za neutralne gledaoce, ali za nas nesretno se zavrsi sa 1 bodom.

I eto mi ni krivi ni dužni, nesrećno, tu gdje jesmo.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.