Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: Everton (A) [12.12. subota] 21h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 50
  • Pregledi 2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jebena utakmica, rekao bih mozda i najteze gostovanje kada je u pitanju Chelsea u zadnje vrijeme.

Medjutim i mi smo u formi, steta sto se Ziyech povrijedio imali bi daleko vise opcija, ovako ocekujem istu postavu kao protiv Leedsa samo Pulisic od prve.

Everton je samo jednom sacuvao svoju mrezu ove sezone, protiv Tottenhama u prvom kolu.
Pickford je očajan golman sklon greškama, ali zato u napadu imaju čime zaprijetiti.

U dobroj smo formi, većina prve ekipe je odmorena tako da očekujem dobru utakmicu pogotovo s naše strane. Predviđam 1-3 za nas.
Ja ne znam kako je onaj Calwert Lewin prvi strijelac lige, to mi nikako nije jasno. Meni je to ocajan igrac i napadac ali sere ga vec duze od sezone, neke tapinove daje... mora mu se odati priznanje.
Stoperski par Mina i Keanu (ili Godfrey) su tanki, tu vidim nasu prednost.

DLC je dao toliko sretnih i slučajnih golova, ali je i dosta napredovao u zadnje vrijeme. Nije viÅ¡e samo drvo koje zna samo da skoči. Mada  ga idalje ne smatram nekom elitom meÄ‘u napadačima u ligi, ima puno boljih. 

Kojeg god gola koji je Everton primio se sjetim, uvijek je to šut izvan 16-erca po zemlji u suprotni ugao. Očito je to Pickfordova velika slabost i treba to iskoristiti. Ako sam ja to primijetio, sigurno su i u našem stručnom štabu i očekujem dosta pokušaja iz daljine.

Meni je Richarlison najbolji igrač ovog tima bez obzira na Jamesa. Oni su bez njega odigrali 9 ligaških utakmica i sve su izgubili. Vraća se u odbranu, gine, baca se, dribla, zabija, asistira, sve radi. Mislim da će to Reece uspjeti da odbrani, a Calvert-Lewina će Zouma pojesti u skoku.

Ovo je za nas nešto tipa gostovanju kod Newcastla, gostovanje gdje jednostavno forma ne znači ništa, u kakvoj god smo mi formi i u kakvoj god su oni formi za nas je to teška utakmica. Pa jebeni Naismith nas tamo redovno zlostavljao o čemu dalje da pričam..

Ključna stvar je da veliko trenersko ime na klupi protivnika ne prebaci Lamparda na neko preveliko taktiziranje, da tako kazem glumljenja taktičara sa druge planete, pod tim mislim prije svega na 3 pozadi i slično. Nije se okrenuo tome protiv Spursa ne mora ni protiv Carla. Treba da priušti ekipi da igra ono što su navikli. Recept je da ih jednostavno napadnemo, eh onda ili će nas ici u napadu ili nece, uglavnom svako naše taktiziranje na Goodisonu po pravilu ne prođe dobro. Samo su tri ekipe primile vise golova od njih što je jasan pokazatelj šta nam je činiti. Calvert-Lewina jednostavno ide, jednostavno uvijek je tu gdje treba biti, da li slučajno ili je u pitanju sazrijevanje u napadača top klase, ne znam, mene nikada nije nešto specijalnlo oduševio. Naravno James, Richarlison svakako igrači na koje moramo obratiti pažnju.

Zadnja linija zna se, u sredini Kante-Kovacic-Mount, što se tiče trojke napred moj izbor bi bili Werner, Pulisic i Giroud. Giroud je u formi i treba igrati, jednostavno je zasluzio, trenutno naš jedini napadač koji je u stanju dati gol iz poluprilike. Plus treba dodati podatak da je u 12 utakmica protiv Evertona dao 6 golova.
Moramo dobit ove hajvane bez jamesa i dignea.

Ne bi me cudilo da lamps izadje 3 5 2 ak oulisic ne bude spreman

Sa chilwellom i jamesom na krilima.

Radike bi to gledao nego mounta il havertza na krilu. Cemo da vidimo sta je IQ15ü+ pripremio
Majke mi ovog trenutka bi Pulisica lansirao nazad u Filadelfiju.
Znam, možda nije kriv, takav mu je organizam, nikakav, ali strasno nervira tako mlohav igrac.

Jos i Lampard kurate srece, 3 krila i svi povrijedjeni.
Ja igre i kurca, ovamo na desnon strani imas jednog normalnog igraca i dvojicu koji se boje pogledati prema golu.

Gola i vjerovatnog poraza ce kostati jedna glupost golmana, jer inace ovi Zemini ne bi prisli golu, a poceli su i zadrzavati od 30. minute vec.

Steta al ovo mirise na jalove napade cijeli mec i neku njihovu kontru za drugi gol.
Mi imamo igraca manje u vidu Havertza. Bojim se da ce biti flop kako je krenulo. Daj Anjorina, ne moze biti losijinod njega da ga jebes.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.