Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Leeds United (H) [5.12.] 21H

Istaknuti odgovori

Za mene lično baš stresna utakmica, ono očekivao sam da ih dobijemo jer mi je nekako izgledalo da nam odgovaraju, ali sve je nekako pokvarila ta loša realizacija. Realno smo im trebali uvaliti 5 komada, svakako jedna neobicna i nezgodna ekipa, ali na kraju ipak pobjeda. Bilo je nekih minusa, ali ok najbitnija su 3 boda..

Dobro je bilo, nekako se od početka osjetilo u zraku da pobjeđujemo. Primili smo gol, nisam se sekunde zabrinuo, znao sam da će biti još golova na utakmici. Prvih 25 minuta su zaustavili sva naša najjača oružja. Chilwell i James nisu imali nijednu priliku za centaršut, a Ziyech nije nijednom primio loptu. Kada se to prvi put desilo, pao je gol. Utakmica je bila zabavna, što nam je protivnik omogućio. Igrali bi mi češće zabavno, ali to nije lako postići protiv timova koji dođu da se brane. Gol smo primili nakon jedne sjajne lopte Phillipsa i neodlučnosti u našoj odbrani. Srećom, to nas nije puno koštalo na kraju. Ne znam šta se dešava sa Wernerom i njegovom realizacijom, ranije mu se ove stvari nisu dešavale. Korona je izgleda ostavila posljedice na Havertza, ne znam šta mu je. Nadam se da povreda Ziyecha nije ozbiljnija.

Kako smo prosle godine primali golove na isti nacin ih dajemo. Koristimo maksimalno greske protivnika i iz prekida zabijamo samo tako, a to isto u odbrani funkcionise sada. I kad se pogledaju svi golovi udeo onih na cistu nasu kreaciju je manji deo. Za razliku od prosle a tek pretprosle sezone mi sada imamo toliko napadacki ubitacne bekove da bi nam klop pozavideo.
Golovi na nasu cistu kreaciju ce nadam se doci kad treba ali se titula bodovi i trofeji osvajaju upravo na ovo.
Sto se tice Vernera proradice on ali su ti promasaju najvise posledica toga sto igra ono sto mu je sekundarna rola u timu.
Za Havertza samo strpljenja treba ali opet ono sto sam pricao kad je doso. Ova koncepcija nasa mu najmanje odgovara pa za njega treba ili godina prilagodjavanja ili ce pak on ili nasa koncepcija biti zrtva na pocetku.
A sto se tice forme, polako bre, covek bio u karantinu 15 dana i sada sta treba da radi? Da ima 2 gola i 2 asista po tekmi?

jel niko neće da pomene  povratak publike na stadion i ono životinjsko urlikanje kad god Ljorente primi loptu :hail:  :hljeb:

Al sta mi je vrh, da ovih 2-3 hiljade ljudi (ili koliko su ih vec pustili) napravi skoro bolju atmosferu i jaci huk nego pun stadion.

Ipak totalno je drugacija tekma s navijacima. Vidi se kod nekih igraca jos dodatni gas, neka ta energija i emocija u igri kad te nosi publika. 

Rasuli smo ih igrom i to Ovakav Leeds sa Bielsom na celu. Ljudi su ove sezone imali 4 utakmice sa 25+ suteva, nadigrali City i bas namucili Liverpool. Mi smo ih oducili od fudbala. Imali smo 23 suta od cega sigurno je bilo 10 zicera. Ponavljam, ovaj Leeds ce namuciti sve ekipe, i one najbolje.

Koliko god da sam ljut na Wernera sto masi ove zicere toliko mi je drago sto se stalno nalazi u sansama. Ko sto wisey kaze to je zbog njegove brzine, kretnji i velike trke. Ako i on procepi sa golovima a ovekivati je da hoce, ne smijem ni zamisliti na sta ce ovaj napad izgledati koji vec sad zabija toliko golova.

Meni je najvece razocarenje Havertz. Ne znam sta je problem ali trenutno to ne izgleda dobro. Nije cak ni prosjecno jer na trenutke izgleda kao da nije u zivotu sutno loptu. Ne znam ali nadajmo se da ce biti bolje.

Jos jednom bravo Lampard i bravo momci.

I da, umalo da zaboravim, Giroud tata igricr kada su golovi u pitanju. Ono Abraham ne bi nikad dao. Ipak man od the match je po meni Kante. Kakav igrac i danas njegovo svako presjecanje lopte je znacio nas kontra napad. Masina samo takva.

Mi smo prvi tim koji je vise pretrcao od Leedsa ove sezone i to cak 6km vise. Ne znam tacno koji je to iznos ali u ovom videu posle izjave Girouda voditelj emisije je to rekao.

https://youtu.be/RfZ2U9IGHyA
https://twitter.com/AAZchelsea/status/1335360498607542276?s=19 hvala mu sto nije pao na kontakt chilwella

Akcije? Greska stopera Leedsa, dao loptu Ziyechu na 25 metara, i vezni i napad Leedsa vec na polovini terena...

Prvi gol pao iz akcije nego dobro.. Odlicna utakmica, Leeds bas neugodan ali nisu nas bas nesto namucili, odradili smo sjajan presing sto je prouzrokovalo dosta gresaka u zadnjon liniji protivnika. Takodje, nasi su se propisno ispromasivali narocito Werner ali se iskupio asistencijom. Kovacic unio cvrstinu i po meni je igrac koji najvise napreduje u nasem klubu zajedno za Reecom. Jos jedna pobjeda idemo dalje rastereceno na Krasnodar.
Reko je Bjelsa posle utakmice, pricam iz secanja, nesto da su imali problem da nam uzmu loptu na nasoj polovini terena, da smo tu loptu dobro cuvali iznosili.

Ej kakav lik, dodjes ti vecem klubu u goste i minus vidis u tome sto mu nisi oteo dovoljno poseda.

A na MOtD su isto pohvalili onog Paveda sto nije pao nakon kontakta

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.