Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10: Tottenham (H) 29.11. (17:30)

15 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda
      71%
      10
    • NerijeÅ¡eno
      14%
      2
    • Poraz
      14%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

A sta je masio, cojk mu na ledjima u punom trku. Prica ko da je prebacio s 5 metara gol ko Werner u Francuskoj.

Ne znam za vas al ovdje nema covjek s cim zadovoljan biti. Toliko respekta ekipi sa 2 postena igraca mi je smijesno. I strah nasih igraca te trenera neshvatljiv.

Moram spomenuti isto sudiju, jebo te covjek svaki kontakt sudi. Koliko je zutih podijelio nasima ne bi rekao istukli ih.
  • Odgovori 94
  • Pregledi 3,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Limitirana ekipa čim neko ozbiljniji dođe. Vratite mi mojih 2 sata života.

Ma ove 'velike' utakmice su čista prevara, ovo nema smisla gledati. Toliko se napravi hype oko tih super derbija i onda dobiješ uspavanku. Ovi derbiji mogu jedino da posluže kao pozadina dok se fokusira čovek na nešto drugo.

Sreća pa nema navijača na tribinama, zamisli da plaćaš nekoga da te smori.

Danas je bilo previse losih partija individualaca. Toliko netacnih a laganih dodavanja, prijem lopte znao biti proble, da ne pricam kontrola iste na malom prostoru.

Ziyech, Abraham i Werner, znaci trojka u napadu zaduzena za dvanje golova totalno podbacila. Sta god su pokusali, kad god bi pipnulo loptu usrali su.

Pohvalio bih jedino Kovacica i Mounta, ostali prosjek. Trojka u napadu prelose.
Kovacic MOTM, Kante odlican takodje, Mount isto dobar, Zouma zamalo usra sve onim rizicnim pasom. Dosadna utakmica, mi smo bili malo bolji ali realan rezultat.
Ništa čudno se nije desilo, ne znam čemu neko epsko razočarenje, prosto niko nije htjeo izgubiti derbi dok je ekipa u naletu, to važi i za nas i za Tottenham. Prosto strah od greške je učinio svoje, da je neko uspjeo dati gol gledali bi potpuno drugačiju utakmicu, ovako mislim da su zadovoljni i jedni i drugi..
Hvala Bogu pa je neko ima muda opaliti loptu sa 23-25 metara, bravo Mounte.
Utakmica koja ce se zaboraviti za par dana.
Ne bih rekao da je toliko stvar loša.Giroud je morao samo umjesto Abrahama i pobijedili bi.

Iskreno nisam toliko razočaran bilo je lopti za Abrahama samo sto se nije snasao, Werner prebrz u prvom kod gola.Osim greške Zoume na kraju naša je odbrana izgledalo dobro.Bilo je nekih poluprilika za Tottenham ali nista ozbiljno. Mount,Kova,Kante i Zouma najbolji danas.

Mislim da mi i Spursi djelujemo kao najstabilnije dvije ekipe, a mi imamo kvalitetniji i širi roster.S tim receno mislim da bez nekog duzeg odsustva Mendya i Chilwella mozemo osvojiti titulu i mislim da ce "male" utakmice odluciti prvaka.
Ja sam koliko toliko zadovoljan jer nije mas trener izasao sa 3 stopera.
Murinjo je bunker udario. Sona i kejna nismo vidjeli.

Uglavnom uz malo srece bi danas dobili. Prvo ofsajd wernera. Pa je i sutirao jednom isla u gol al roden blokirao.

Abraham imao par jamesovih ubacaja da je jednom potrefio kako treba a i ziyech u 16ercu suta preko gola.

Sve u svemu 2 boda od prvog mjesta. Idemo sad leedsa dobit i cekat pokoji kiks konkurenata
Tek sad vidim, 8:0 u sutevima drugo poluvrijeme. Nisu nam ljudi bukvalno nikako zaprijetili. Ne znam, mogli smo i trebali pobjediti, steta sto nam je danas vecina igraca bila indisponirana, Abraham je mogao i trebao zabiti makar jedan. Jbga...

Biće i ova kao i ona protiv Seville. Kad god treba da se pokaže nešto konkretno - ćorak.

Ispostavilo se tačno ono što Mou kaže za nas i posjed lopte, imamo mi stalno loptu u nogama ali nismo agilni, spori smo i slabo kreiramo šanse, monotoni smo previše i ograničeni sa kretnjama u napadu. Jednostavno premalo šansi pravimo.

Po meni presudno je bilo kada smo na početku kao i pokušali nešto rizičnije, krenuli naprijed i onda dođe kontra i odma velika opasnost po gol, sigurno je to uticalo te se stvorio i određeni strah kod igrača jer ako ga primiš prvi u ovakvoj tekmi protiv Moua, najebo si ionako su od prve minute igrali dupli blok.

Pozitivna stvar je sredina Kante, Kova, Mount koja jednostavno kida. Dobri su na svim poljima fizički, tehnički, defanzivno i u igri prema naprijed, također i odbrana izgleda sve bolje i bolje

Previse smo centrirali cak do iznemoglosti ne bi li pogodili abrahama koji realno lose reaguje skace postavlja se u skok igri. Prosto nismo ni probali sa nekim trik pasom da razvucemo odbranu.
Ovo sa Vernerom po boku me izludjuje. I dalje mi nije jasno sta hoce. Pa Odoi bi na boku za svo to vreme bar 2 3 puta probio i 2 3 puta ostro centrirao. Koja je Vernerova uloga? Zasto je doveden? On sam polakk gubi na samopouzdanju i oni promasaji nisu ni malo slucajni. Ako ovako nastavi ubice ga u pojam skroz.
Odbrana sa pohvalu, otkad nema kepe tim je najzad prodisao. Pravi kancer tima samo sto jos mora da se odstrani iz kluba. Brojke su bez njega za 3 klase bolje.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.