Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Group stage, Rennes vs Chelsea (24. 11. '20 18:55)

8 članova je glasalo

1. 1. Treba li CHO startati ovu utakmicu?

• Da
      75%
      6
    • Ne
      25%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Rennes-vs-Chelsea-Preview-and-Prediction

Sredinom tjedna vraćamo se Ligi prvaka u dobrom ozračju i formi. Čeka nas gostovanje kod Rennesa u kojem pobjedom možemo riješiti pitanje prolaska skupine. Doma smo ih prilično rutinirano pobijedili uz ne tako sjajnu igru. Ipak, nadam se istom rezultatu i ovaj put, samo sa nešto boljom igrom nego je to bio slučaj doma.
Vaša očekivanja?
Rennes je izuzetno dobra ekipa, bolja nego sto rezultati govore. Za sve one koje zanima sto ovo govorim nek pogledaji highlights protiv PSG utakmicu od neki dan kada su izgubili 3:0 a mogli su sami dati najmanje 5 golova. Satrali su PSG igrom, ok jesu izgubili ali upravo to i hocu da kazem. Nemaju srece, izuzetno dobro igraju i vjerujem da ce dobru igru kad tad naplatiti. Nadam se ne protiv nas.
Volio bi da se malo odmori Werner, mozda cak i Ziyech, James, Silva. Trebat ce nam odmorni igraci za Spurse. Abraham mora startati u dobroj je formi. Nadam se oporavku barem Havertza (poceo je vec trenirati s ekipom). Mozda je vrijeme da gledamo Azpija jednu utakmicu.
Mendy
Azpi Zouma Rudiger Chilwell
Kante Kovacic
Havertz Mount Odoi
Abraham

Uopste ovaj Rennes nije naivna ekipa. Ljudi imaju nekoliko veoma dobrih igraca, tehnicki potkovanih, brzih sa i bez lopte. Camavinga ce takodjer ovaj mec igrati, ocekujem i Doku u prvoj da bude. Vidjet cemo, ali mislim da je ovo sve samo ne lagana utakmica. Pogotovo jer sam ih skoro gledao protiv PSg, znaci iako su izgubili 3:0 mogli su dati 5-6 golova, razvalili su ih igrom. 

Ja bih stavio i Girouda umjesto Tammya, Kai umjesto Kantea, Kova na Kanteovu poziciju i idemo.

Sto se tice rezultata ocekujem 1-1.
  • Autor
Misli na Portugal i tad je igrao sa Pasalicem i Vlasicem. To je bila apsurdna veza, a i liga nacija nije neko mjerilo.
Trebat će i Kantea mijenjat i odmarat, a to bi trebali pokriti Jorginho, Kova i Gilmour čak. Nemamo baš adekvatne zamjene ali Gilmour je potencijalno najbolja zamjena za tu poziciju po karakteristikama. Kovacic je defanzivno bolji od Jorginha

Ma kakav crni Jorginho, taj moze igrat samo ukoliko imamo posjed lopte 70+ u svojim nogama, u suprotnom je to hara kiri. Ukoliko Kante mora odmoriti, onda Kovacic na njegovo mjesto.

I ja mislim da je Rennes na strani dosta jebena tekma. Bas me zanima koliko ce i kako rotirati, jer je ocigledno neophodno. Nazalost, odlaskom Loftusa i Barkleya na posudbe na sredini smo ostali tanki i sad nemas izbora sem brazilsko-talijanskog pass mastera.

Vidjet cemo sad malo protiv jacih kako to izgleda. Interesuje me hoce li se Lampard opet formacijski prilagodjavati i mijenjati, pogotovo protiv Spudsa i Seville.
Ljudi su nam u prošloj utakmici pokazali da znaju fudbala i da su dobro organizovana ekipa, samo što su ih oni penali i crveni karton presjekli, znači znamo sta mogu eh sada u kakvom cemo mi biti raspoloženju ostaje da se vidi.
Da se ne lažemo ništa posebno nismo pokazali u prvom meču. Iako smo sada u puno boljoj formi nego tad mora se igrati ozbiljno i koncentrisano od samog starta.
Nadam se da ce Kamavinga da igra, nikada ga do sad nisam gledao.
Sto se odmaranja igrača tice voleo bih da Kante i Verner preskoče ovaj mec. Lakše ćemo bez njih dobiti Ren nego Totenhem.
  • Autor
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1331276218004611074?s=19
Ipak je ziyecha odmorio
James, Kante i Ziyech ce odmoriti, nije toliko lose. Evo prilike za CHO da pokaze sta zna.

Njima igra i Doku i Camavinga
Do gola odlicni, Werner morao zabiti, Mount sprijecen odlicnom odbranom Gomisa.Poslije gola ne mozemo iznijeti loptu sa svoje polovice.
Kai umjesto Wernera u drugom, Chilwell mora da se dozove jer nema nikakva ni pristojna alternativa.
Propustili smo da u onom naletu koji smo imali u prvom dijelu prvog poluvremena postignemo jos bar jedan gol, ostavili smo ih u životu bez potrebe..

Werner..bez komentara
Werner ozbiljno poceo nervirati, fula zicere kao na traci, morat ce se dozvati. Sjajna lopta Mounta kod gola CHOa.
Hvala Giroudu za ova tri boda, moze se komotno reci nezasluzeno.Osim prvih pola sata nista nije vrijedno pomena.
Na misice pobjeda. Ovjeren prolaz dalje, u Sevilu idemo ne izgubiti i sa prvog mjesta u knock out fazu.
Edit: Sljedeca je sa Rusima, moja greska
Kakav majstorski gol Zirua

Cojk kako je usao sve greska za greskom i onda ovako mangupski gol uvali. A Werner se prepao sanse

Realno Rennes je zasluzio bar bod iz ova dva meca, ljudi su se fakat borili i dobro igrali. Nasi s pola gasa oba meca, kao da su preko qrca igrali. Havertz usao nocas, trckara lagano, nije sprinta napravio.

Ali mogao bi ovo biti vrlo vazan rezultat jer bi nam mogao donijeti 1. mjesto i mozda priliku cak da zadnji mec odmorimo par igraca za vrijeme gustog rasporeda u decembru.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.