Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Bayern Munich vs Chelsea (08.08. sub. 21h)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 67
  • Pregledi 3,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Upravo tako, neka ubaci klince, igrace iz nase akademije i neka igraju, ko ga jebe ionako niko ništa ne očekuje i ovo je haman ko revijalna utakmica, čak se necu ni nervirati...

Osim ako ubaci 3 pozadi, onda ćeš se nervirati :P

Travelling party in full:

Kepa Arrizabalaga
Antonio Rudiger
Andreas Christensen
N'Golo Kante
Ross Barkley
Tammy Abraham
Willy Caballero
Ruben Loftus-Cheek
Kurt Zouma
Mateo Kovacic
Olivier Giroud
Mason Mount
Callum Hudson-Odoi
Michy Batshuayi
Reece James
Fikayo Tomori
Jamie Cumming
Emerson Palmieri
Lewis Bate
Dynel Simeu
Henry Lawrence
Ian Maatsen
Armando Broja

Gledaj ekipe, za preokret spremni

A nama Pickensen u odbrani. 

Stvarno ne razumem čemu ovo, a da nije utakmica ni počela...

Upravo tako, neka ubaci klince, igrace iz nase akademije i neka igraju, ko ga jebe ionako niko ništa ne očekuje i ovo je haman ko revijalna utakmica, čak se necu ni nervirati...

Kako to izgleda kad se ne nevira:

JbEzK13.png

Emerson kod prvog ofsajd sprijecio, Christensen lose pozicioniran.

Drugi gol kova glupan se zajebaje i zouma lose pozicioniran.

Treci gol neuer asistira abrahamu

Ponisten pogodak abraham se ne povlaci iz ofsajda jer ljencari. Prije toga james dalje dugu loptu on u ofsajdu spava

Ukratko, emerson, pickensen, zouma i kova krivi za 2 gola

Meni najteže pada što tako lako primaju te golove. Kao da nikog nije briga, što vjerovatno i jeste tačno.

pa koga da bude briga kad ljudi igraju bez obzira koliko su losi

eto kristensen igra ispred tomorija ovu utakmicu, to samo kod lamparda prolazi

Vidio si ni 10ak minuta nakon pocetka

Nisam video da je Christensen zaboravio da napravi ofsajd zamku i da je on srušio Lewu.

Nisam video da je Christensen zaboravio da napravi ofsajd zamku i da je on srušio Lewu.

Taj komentar bi dao neko ko prvi put u zivotu gleda fudbalski mec. 

Taj komentar bi dao neko ko prvi put u zivotu gleda fudbalski mec. 

Ajde objasni kao neko ko je gledao više nego jednom u životu fudbalski meč i objasni usput šta je usrao kod ostalih golova. :D

Cestitke Bayernu, a nasa odbrana je uzas. Po meni dva stopera su prioritet, sve ostalo posle.

Ajde objasni kao neko ko je gledao više nego jednom u životu fudbalski meč i objasni usput šta je usrao kod ostalih golova. :D

Ma brate smijesno je reci golman kriv za gol, ko bukvalista neki jbt. Sta ce covjek uraditi nego pokusat istrcati, izbiti loptu ili makar skratiti ugao. Nije stigao i jbg penal, hiljadu puta se to desi. Nece stojati na liniji i pustiti igraca da udje u gol s loptom.

Eto gledaj jos jednom kako covjek stoji, kako je okrenut, nema uopste pojma gdje mu je napadac. Nit ide napasti loptu niti prati kretnju igraca iza ledja. Nijemi posmatrac kao i svaki put. 

Ne znam, ostale golove nisam upratio toliko. Drugi je Kova izgubio loptu i onda Zouma ponovio isto sto Pickensen, to je prelazno izgleda. Samo ne znam sto me pitas, sta je cilj? Da me uvjeris da Pickensen nije mekan, da nema lose pozicioniranje, da ga napadaci ne tresu ko slinu, da nije usran ko grlica svaki mec (potvrdio i jedan bivsi trener), da je uopsteno solidan ili cak dobar igrac? Ne kontam te.

Ne znam je li realno braniti Christensena, dakle nije napravio gresku kao sto je Varane sinoc, dakle nesto ocajno i sad ga branimo. Druze, koliko je Lewa imao prostora pored njega, kako lik stoji 3 metra od njega i sto Wisey kaze totalno ne izgubljen u vremenu i prostoru, pojma taj nema gdje mu je napadac.
I kod onih centarsuteva kad igraci ostaju sami u sredini njihovi, nista on pod milim bogom ne cuva... samo stoji tu ko drvo.

Ovo sto se sere po Kovacicu necu ni da komentarisem...

4 primljena gola, kod 3 jadne reakcije odbrane... Standardno

Meni najteže pada što tako lako primaju te golove. Kao da nikog nije briga, što vjerovatno i jeste tačno.

tako nekako, imali su na pocetku drugog poluvremena dobrih 10ak minuta, odma je bilo prilika...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.