Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 38: Wolverhampton Wanderers (H)/ ned. 26.07. 17:00h

16 članova je glasalo

1. 1.

• RUDIGER
      43%
      10
    • WILLIAN
      56%
      13

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 73
  • Pregledi 2,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pula Žira Čupo
Kova Mason Ngolo
Alonso Rudiger Zuma Azpi
Kepa

Ev sta sutra izlazi ako kante bude spreman.

Nece se Lampard kockat s neiskusnim igracima pa da ubaci pola ekipe omladince.

Cak kad ne bi Pula bio spreman, prije ce pedro nego cho zaigrat :D

Iskreno boli me k, samo da ne izgube nek zabije rudiger za 1-1 i bude heroj svejedno mi. Samo da taj glupi bod iscupaju
Sa 4 pozadi i kanteom je jedini nacin da pravimo manje gresaka u odbrani protiv ovakvg tima. Ali jbg u toj formaciji Azpi levo i James desno su opet neka garancija da nas nece toliko probijati na krilima. Sa Alonsom bi eksploatisali nasu levu stranu do sutra.
Ovo je ko rodjeno sa Pulisica. I butno je da izadje malo iskusniji tim. Bice tu i provokacina i svega.

Kada smo ih pobjedili 5:2 u zadnjoj utakmici igrali smo sa 3-4-3 formaciju.

tad su bili u losoj formi

pravo me interesuje hoce li lampard krenuti sa istom ekipom od utakmice s liverpoolom, s izuzetkom da ce pulisic biti u prvoj postavi.

Igrat ce opet 3-5-2.

Al sto momci kazu, u ovakvim utakmicama s takvim ulogom potpuno je svejedno ko ce na terenu biti i kako ce se doci do rezultata. Bitno je jedino da se osvoji neophodan bod.
Ovdje je Kante toliko potreban da je to nestvarno. Treba nam osigurac, neko ko je u stanju ispratiti njihove kontra napade. Strah me i pomisliti kako ce to biti ako Jorginho bude ostavljen na vjetrometini da stize Jotu ili Adamu. Zbog takvog Jorginha ni Kova nece smjeti ici vise u napad jer ce morati i on paziti, samim tim imamo manje opcija u napadu. Nadam se Kanteu i siguran sam da cemo u tom slucaju pobjediti.

Sto se tice ove formacije sa trojicom pozadi, mislim da je i Lampard svjestan da to nije najbolja formacija ali da zbog odbrane koja je retardirana smatra da je imati igraca vise u odbrani mozda neke rjesenje.

Jutros sanjam kako ulazim na web da vidim rezultate,

37. minut, Lester vodi, Vardy ga zabio :D

Al hajd, san je san :D

Koliko god da sam pljuvao Kepu mislim da Lampard nije smio bas u ovoj utakmici da se kocka sa promjenom golmana. Ne znam sta da kazem ali nadam se da cemo izborit ligu sampiona inace je sam sebi puco u koljeno. Jos nedo Bog da Cabaljero napravi neku gresku... ne smijem ni pomislit.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.