Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 37: Liverpool (A) 22.07. [21:15]

14 člana su glasala

1. 1.

• James
      0%
      0
    • KovačiÄ?
      7%
      1
    • Pulisic
      78%
      11
    • Hudson Odoi
      7%
      1
    • Abraham
      0%
      0
    • Giroud
      7%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sem sto sve lopte koje prema njemu idu udju u gol i sem sto se kod 3 od 5 gola nije pomerio. Ko kip. Sto naravno ne znaci da ovi ostali nisu za svaku osudu.
Ali opet i ovo je samo pokazatelj problema koji je mnogo sire prirode.
  • Odgovori 81
  • Pregledi 3,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najvise primljenih golova u sezoni u hostoriji kluba. U zadnja 4 gostovanja cak 14 golova. Porazavajuci podaci. Danas samo da smo malo hrabriji bili mogli smo uzeti bod, Liverpol nije nikakav bauk, sve golove dali iz nasih gresaka.

Nemam nešto posebno da kažem, čestitam ljudima titulu i to je to.

Očigledno smo bolje igrali bez Williana i nadam se da je konačno svima jasno ko je Christian Pulišić i da taj treba uvijek da igra, pa makar sa nekom postavom i nekom formacijom dobili DREAM TEAM 10:0.

Samo da pohvalim Pulisica, koja je ono kidalica.
U odbrani sve standardno, ako nemamo po 3 kardinalne greske odbrane mozda se i mozemo nadati bodovima.
Jedini nacin da zaustavi ovaj brodolom od primanja golova je da najpre angazuju u strucnom stabu krstenog coveka koji ce morati da poslozi neke stvari.
Mi cemo morati da potrosimo 350 400 milki evra (skupa) za ovaj prelazni rok ako mislimo da nesto uradimo sa odbranom. Stoper, golman, levi bek, na ovo sto smo doveli + havertz jeziva suma.
Lampard je promasio ceo fudbal veceras. Usro i sefa i stanicu.

Zadnjih pola sata, kad je izbacio penzionera Zirua, klocinu Debiliana i indisponiranog Mounta a ubacio svjezu krv u vidu mladih, energicnih igraca tad smo i proigrali.

Jos da nije ove glupe formacije vjerujem da bismo cak izjednacili uprkos losoj odbrani i balvanu medju stativama.
Ma ja nisam vidio nikakve razlike kod tammya i Girouda. Ista 2 balvana, samo eto ko koga vise gotivi
Pulisic je sam pokrenuo citav Tim.
Odoi je bio dobar pogotovo kad ga s cupom uporedis
  • Autor

3:1 lpool

Evo dakle u istoj sekundi kada sam vidio postave i formaciju znao sam šta xe se desiti, doduse bilo je 5:3 ali opet 2 gola razlike.

Nakon prvih 10 minuta se vidjelo koliko smo jadni, jesu oni realno bolji od nas, u to nema sumnje i bolji, kvalitetniji i uigraniji.

Ali dragi Lamparde, koliko puta treba da se obrukamo pa da skontas da ovi igraci ne mogu igrati tu jebenu 3-4-3. NE protiv ekipa koje znaji igrati visoki presing i kraljina izvede tu formaciju koja igra to najbolje/najuspjesnije u Evropi jebenoj.

Pa poslije prvih 10 minuta, kada nismo moglu centra preći, ne mora izmjena ali baci Jamesa na krilo, Mounta na AMC, igraj 4 3 3 jebem mu hljeb. Uvuci tog Jorginha izmedju stopera, kao sto je Pep radio...

Povadi ovo smeće odma na poluvremenu, jebem ga.

Williane, Rudigere, Zirue, Jorginhe kurceve moje

Ocajno, jadno. Da nisu usli PULISIC, CHO i Tammy na kraju bi bilo 5:1.

Volio bih samo da objasni, koja se taktika krila iza formacije 3 4 3
Nece se problem resiti sve i da dovedemo ovo sto smo planirali u zadnjoj liniji i na golu. Svakako je treba ojacati ali mi je prosto neshvatljivo da celu sezonu kod prekida primamo golove od svih na istu foru. Takve stvari ne idu nikom drugom sem Lampsu na dusu.
Drugo, morace da menja koncepciju, odbrambeni blok na sredini ispada ko kruska, stoperi dekincentrisani , zjane, ispadaju, ko da ne znaju na kojoj poziciji igraju. Lamps luta u izboru, cas vrti jednog 10 meceva pa onda drugog 10 meceva, cas mu Zuma stalan izbor cas Kristensen, cas Ridiger cas Tomori. Prosto ne zna.
14 15 odbrana u ligi, sramota.
Ali sta god da je u pitanju, za ovo veceras bi morao sve pozadi da pokaznjava.

Ma zouma koliko god neke greskice radio, nije grozan k'o ona dvojica u vidu Rudigera i Christensena. Da li ce Tomori napokon se oporaviti do nedjelje ?

Tomori je već duže vrijeme na klupi, tako da mislim kako to nije razlog zašto ne igra
  • Autor

pogotovo u fomaciji sa 3 stopera krucijalno je da stoperi znaju gdje i kako stoje.... I on u toj formaciji Rudigera mrtvog ubaci, koji ne zna na kojoj je planeti jebenoj.

Kad sam vidio da par puta krene na igrača sa loptom i bukvalno odmah mu neko prolazi iza leđa, odma me hladan znoj oblije

• Autor

Evo ankete i za ovu utakmicu.

Iako je poraz i to tezak, nisam htio da stavljam flop of the match.

SAMO ZBOG mladih igrača koji su ušli sa klupe i pokazali šta znaju te zbog nekih mladih koji su isto od prve minute pokidali (James).

Isto tako i Lpool je jači od nas (za klasu) tako da poraz nije, nerealan i ne može se smatrati kiksem. Ipak su oni šampioni Engleske, Evrope i svijeta :D

Naravno stavio sam u izbor samo one što zaslužuju pomen i Girouda zbog gola.

Evo ankete i za ovu utakmicu.

Iako je poraz i to tezak, nisam htio da stavljam flop of the match.

SAMO ZBOG mladih igrača koji su ušli sa klupe i pokazali šta znaju te zbog nekih mladih koji su isto od prve minute pokidali (James).
Isto tako i Lpool je jači od nas (za klasu) tako da poraz nije, nerealan i ne može se smatrati kiksem. Ipak su oni šampioni Engleske, Evrope i svijeta :D

Naravno stavio sam u izbor samo one što zaslužuju pomen i Girouda zbog gola.

Mogao si staviti odmah sliku Pulisica i temu pod lokot haha al dobro
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.