Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: Sheffield United(A)/ sub. 11.07. 18:30h

12 člana su glasala

1. 1. Treba li startati:

• Giroud
      63%
      7
    • Abraham
      36%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ko da smo se sa vecim pa usrecili. Ne bi Lampsu ovde pomogli ni Verner ni Havertz ni Kulibali ni Zijeh sve zajedno da su igrali.
  • Odgovori 65
  • Pregledi 2,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Radi ove utakmice bih volio da Cityu ukinu kaznu. Pa nek ga ispuse ovi nasi debili na celu s Lampardom i njegovim savjetnicima. Ovo je brukanje kluba.
  • Autor

Ko da smo se sa vecim pa usrecili. Ne bi Lampsu ovde pomogli ni Verner ni Havertz ni Kulibali ni Zijeh sve zajedno da su igrali.

Što smo mi to pokazali u fazi napada da ovi ne bi pomogli? Na stranu smiješna obrana

Ja bih rekao da sam se iznervirao, ali uopšte nisam. Idioti me navikli na ovakva iznenađenje.

Sa ovakvom odbranom ne možeš nigdje, ne pomaže tu ni golman, ni Sancho, ni Havertz, ni bog. Ima tu i do Lamparda, jer ovi isti retardi su koliko toliko na nešto ličili prije, sad ne liče ni na šta.

Prvi gol - Zuma i Kristensen nemaju pojma da MekGoldrik stoji sam između njih, jer obojica kao telad gledaju negde u stranu. Čak ni u Kepu nisu gledali da bar probaju da izbace ako odbrani. Komunikacija = 0!

Drugi gol - dupli pas na strani, dva njihova igraca u dva kontakta s loptom izbacuju nasa četiri. Ni Vilijan ni Dzejms ne prate igraca sa loptom, stavise sudarili se ljudi na terenu širine 50 metara. Zuma i Kristensen opet ne prate kretnje napadaca, u ovom slučaju MekBurnija i čovek izmedju njih dvojice skoči bukvalno sam, bez ikakvog ometanja i daje zicer. Koncentracija = 0!

Treći gol klasičan kontra napad, Zorzinjo sporiji od srpske železnice, Rudiger potpuno dekoncentrisan i izgubljen u vremenu i prostoru dodaje loptu na tacnu MekGoldriku, čovek takav poklon neće ispustiti. Kvalitet odbrane - 100000

Što smo mi to pokazali u fazi napada da ovi ne bi pomogli? Na stranu smiješna obrana

Npr Vernera bi oduvali u svim duelima kao sto su oduvali sve nase u svakom duelu kao sto niko drugi ne bi pomogao sa ovim besomucnim centarsutevima koje su sve glatko cistili. Ali nije problem samo to.
1. Morao je da zna da par o ih igraca koji nose igru da ce lipsati i nece biti nizasta.
2. Morao je da zna da su fizicki mnogo jaci od nas kao i da su jako disciplinovani
3. Morao je da ima plan b kad vidi da ne ide plan a.
4. Mora da zna da kad nemas kreaciju a juris rez da se ne menja stoper i bek vec veznjaci ili napadaci.
Mogo bih da dodajem mnogo stavki koje prvi trener mora da zna. A u gadnom smo problemu ako ih ne zna ili ako ih zna a nema nacin da ih resi.
Zato kazem moze da ima na ovaj tim par zveri od igraca ali ako ih brzo potrosi dzaba nam sve.
Mi ove sezone imamo 11 poraza a moguce da ce biti i 12 i ni sami nismo svesni kako smo jos u borbi za LS. Ne treba mesto na tabeli da nas zavarava.
  • Autor
https://twitter.com/OptaJoe/status/1282019399126450176?s=19
Jorginho impact
Odlično smo mi to odradili sa posjedom, pogotovo u prvom poluvremenu, doduse i u drugom bi nas mogli karati ali ljudi sam se samo zatvorili i cekali kontru. Iskusno, rutinski.

Nikakav ovo bunkeraj nije bio, uopste, ovo je bilo takticko ubijanje u pojam i iskoristavanje svih nasih slabosti.

Kako su nas ljudi samo rutinski otresli svaka im cast, jebena je jako ova foemacija 3 5 2 ili 3 4 3, ovako smo pod Konteom i mi otresali...

Ali sta reći za par Rudiger, Christiansen...
Kako me je bog pogledal pa nisam imao vremena da gledam utakmicu. Koja sramota od jebenog Shefielda izgubiti 3:0, pa jel moguce.
  • Autor
https://twitter.com/CFCPauI/status/1282023763815489536?s=19
Idemo plastikaa, proplakoh od smijeha

https://twitter.com/CFCPauI/status/1282023763815489536?s=19
Idemo plastikaa, proplakoh od smijeha

Ja ne znam što bi neko bio iznenađen ovim što smo danas gledali. Napad često zna biti nemaštovit, a odbrana je skoro uvijek problem. Danas se spojilo i jedno i drugo i ovo je rezultat. Sljedeću ćemo dobiti 3:0, pa će nas United rastaviti u kupu, pa ćemo dobiti Liverpoola i Wolverhamptona i na kraju će nas Bayern pregaziti. Od očaja do sjaja i nazad.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.