Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: Watford (H) sub. 04.07. 21h

17 članova je glasalo

1. 1. Ko je najgori odbrambeni igrac Chelsea?

• Antonio Ruediger
      35%
      6
    • Andreas Christiansen
      35%
      6
    • Marcos Alonso
      29%
      5

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 60
  • Pregledi 2,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

I opet nasa odbrana protiv fizicki jakih igraca i mrcina. Deeney, Sarr, Doucure, Capue i ostatak iz odbrane :O svaki prekid cemo primit gol. Jedva cekam.
Nadam se boljem izdanju al vec vidim Sarra i Alonsa kako trci za njim a Rudiger ne zna bil isao lijevo il desno

Kad mi neko kaže težak meč jer se ovi bore za opstanak dođe mi da se propucam da ostanem živ i da umirem u bolovima 5 sati. Boriš se za LP i prva tri mjesta, al ti je problem tamo neki tim koji čitavu sezonu pojma nema i zadnjih 5 kola čupaju jebeni opstanak. Dok god tim ima takav mentalitet da su mu ovo teške utakmice i ulazi se sa nekim ogromnim pritiskom nema od tog tima ništa. Drž se tog mediokritetskog položaja na tabeli sa mediokritetskim rezultatima i nemoj se nervirati džaba.

Kad sve ovo izračunamo boli me patka, ako će i ovo biti težak protivnik onda ga jebi.

Ako i ovdje prospemo bodove, mozemo se komotno pozdraviti sa LP. Pored toga igramo sa liverpoolom i wolvesima, tuga pregolema..

Anketa prekucala, sto se tice utakmice valjda Lampard promijesa karte u odbrani poslije sramne partije protiv West Hama. 

Ne zelim vise gledati Rudigera, Alonsa, Kristensena i slicne poluigrace u startnoj postavi. 

Po meni Christensen, zna se koliko ga ja volim od dana iz akademije, jebo mu hljeb mater.

Watford je prosli mec odigrao katastrofalno, Burnley je izgledao kao Manchester City. Eh ako ne moze uraditi sto je uradio Burnley, onda stvarno neka ide sve u kurac.

I ja sam dao glas dancu, još sinoć kada sam prvi njemu dao glas, čisto iz razloga jer sam znao da će svi za Rudigera, da ne bi ovaj ostao zakinut.
Evo za subotu bih volio da izađemo u ovom sastavu Kepa, James, Tomori, Zouma, Emerson, Kovacic, Jorginho, Mount, Pulisic, CHO, Giroud.
Ako tomori ne može igrat onda ne znam koga staviti na stopera
  • Autor
Pa ona dva konja ne bi stavio od prve minute makar 5:0 izgubili. Džedžali bi mi na klupi dok žuljeve na guzici ne dobiju.

Tomori-Zouma ako Tomori nije spreman neka stavlja Azpija, Maatsena ma bilo koga nebitno koja je pozicija, neka stavi nrkog klinca iz u 17 samo da ona dva konja ne odigraju minute poslije onoga sinoc

GLASANJE NA ANKETI JE OBAVEZNO!

Moj izbor je bio Alonso, defanzivno je najneodgovorniji.

Kurt Zouma nije u konkurenciji :D

Pa ti vidi kakvi su ostali ako on nije u razmatranju za najgoreg.

diablo_bih on 02 Jul - 04:51, said: "Watford je prosli mec odigrao katastrofalno, Burnley je izgledao kao Manchester City."

Igrali su protiv Southamptona kad smo mi igrali kup sa Leicesterom. Ništa bolji nisu bili nego protiv Burnleya. Čitava petorka na dnu igra očajno.

Kao i sve utakmice ove sezone, ovo je ključna utakmica, ovo je najteža utakmica itd. Moramo pobijediti!

Upravo sam gledao trening ekipe, Hudson Odio zaista djeluje i izgleda spreman. Mislim da ce ovaj mec sigurno igrati, ako nista makar s klupe da udje. Fazon je trenutno sto je Pulisic u zivotnoj formi a Willian ko Willian, jos sad zabio dva gola ne istjera ga Messi iz prve postave.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.