Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31: Manchester City(H)/ �et. 25.06. 21:15h

7 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda
      50%
      3
    • NerjeÅ¡eno
      33%
      2
    • Poraz
      16%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pa nismo tako igrali ni u prvoj utakmici, sto bi sada? Nismo tako igrali do sada bi jednu jedinu utakmicu ako se dobro sjecam, ni protiv Bayerna, ni Liverpula pa niti protiv Citya.

Ma znam da nismo, samo kažem da ne bih voleo da se sada to desi.
  • Odgovori 67
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nadam se i ja da necemo ali realno trenutno nam je rezultat bitniji od igre pa bih volio tri boda da osvojimo koliko god to odvratna igra bila. Znas i sam da mrzim pickasti pristup ali trenutno su bodovi najbitniji tj. plasman u ligu sampiona.

Naredne sezone imamo Wernera, Ziyecha, vjerovatno i novog beka tako da sam siguran da ce i igra biti jos bolja.

Vidjet cemo, ali nadam se pobjedi pa kako god.

https://twitter.com/SJohnsonSport/status/1275129131563454464?s=19

Odmaraju cak Sterling, Walker, Mendy, Laporte, Gundogan, Gabriel Jesus i De Bruyne.

Jebo majku pa ljudi imaju 20 igraca koji bi u skoro svakoj momcadi igrali u prvih 11.
Ljudi nisu igrali preko 100 dana, nije Pep budala da ih forsira igrajuci 2 tekme u jako kratkom vremenskom razdoblju. Njegova je sreca sto ima takav kadar da mu 4 5 igraca iz prvih 11 sjedi na klupi a da se to ne osjeti ozbiljnije. Bit ce prilike za svakog igraca u ovom tempu srijedu-subota.

Liverpool da nema ovoliku bodovnu prednost bi bio u velikim problemima. Oni nemaju velike rotacije, njima odsustvo 2 igraca stvara velike probleme. Njima najmanje odgovara ovaj tempo srijeda-subota.

Ne znam koliko je dobro sto igramo odma' nakon pauze sa Citijem. Nasi nisu j bogzna kakvoj fizickoj spremi nisu ni igraci Citiya ali su individualno mnogo kvalitetniji. Ne ocekujem puno od utakmice. Nasu sansu vidim u njihovim bekovima koji nisu pretjerano kvalitetni defanzivno (Zinchenko, Mendy, Cancelo pa i Walker). Pulisica i Williana vidim kao jako bitne aktere meca.
Nadam se da ce raspali Otamendi igrati, s njim u igri nam rastu sanse.

City je realno najjaci tim u engleskoj, a mozda i europi. Mi jedino mozemo nesto tu ako uhvatimo sredinu terena sa dobrim Kanteom, a dalje se nadati da ce Pulisic i Tammy nesto odraditi.

Kako Pep nije budala, nije budala ni Lampard. Isto tako je namjerno stavio losiji tim protiv Ville, da bi imao najjaci protiv Citya.

Bit ce vjerujem dobar pravo mec, samo se nadam da ce biti dobar i za navijace Chelsea, ne samo za neutralce.

Nadam se i ja da necemo ali realno trenutno nam je rezultat bitniji od igre pa bih volio tri boda da osvojimo koliko god to odvratna igra bila. Znas i sam da mrzim pickasti pristup ali trenutno su bodovi najbitniji tj. plasman u ligu sampiona.

Naredne sezone imamo Wernera, Ziyecha, vjerovatno i novog beka tako da sam siguran da ce i igra biti jos bolja.

Vidjet cemo, ali nadam se pobjedi pa kako god.

Odmaraju cak Sterling, Walker, Mendy, Laporte, Gundogan, Gabriel Jesus i De Bruyne.

Jebo majku pa ljudi imaju 20 igraca koji bi u skoro svakoj momcadi igrali u prvih 11.

I opet ljudi imaju prestrašan tim, pogledaj napada što mogu izvesti: Sane, Aguero, Silva/Mahrez, Silva

Pa njima je dovoljno sat vremena da ovog jadnog Rudigera unište a ni sam ostatak tima im nije za odbaciti

• Autor

I opet ljudi imaju prestrašan tim, pogledaj napada što mogu izvesti: Sane, Aguero, Silva/Mahrez, Silva

Pa njima je dovoljno sat vremena da ovog jadnog Rudigera unište a ni sam ostatak tima im nije za odbaciti

Ma strašnu ekipu imaju, a mi se mislimo bi li bilo previše ako havertza dovedemo

Nema Bayern tako širok tim. Nisu im igrali Lewandowski i Muller onu jednu utakmicu, mijenjali ih Zirkzee i Cuisance. Nije to ni blizu taj nivo. Bekova već imaju na bacanje.

Bas to, cak im i na stoperskoj poziciji skripi. Od svih ekipa najbolje su 'tempirali' formu. Najbolje igraju kada je najpotrebnije, po meni su prvi favoriti za osvojiti ligu sampiona.
Npr PSG ima mnogo siri roster od njih.

Nema Bayern tako širok tim. Nisu im igrali Lewandowski i Muller onu jednu utakmicu, mijenjali ih Zirkzee i Cuisance. Nije to ni blizu taj nivo. Bekova već imaju na bacanje.

Zirkzee im je najveći talenat što imaju i uletio je jer je Lewa bio suspendovan, sto se Cuisancea tiče mislim da mu je to bio prvi start za Bayern, zbog povreda. Ali eto i u toj utakmici njima su sa klupe ušli Coman, Martinez i Alphonso Davies.

Na plaćenike iz Pariza sam zaboravio u potpunosti

Guardiola najavio drugu postavu, to bi po mom viđenju trebalo biti nešto ovako:

Bravo - Cancelo, Otamendi, Garcia, Zinchenko - Fernandinho, Foden, D. Silva - Sane, Jesus, Mahrez

Što se tiče napada i sredine, potpuno je svejedno ko će im igrati, ne zna se ko je opasniji. Najveća razlika je igra li De Bruyne ili ne igra. Nazad su im bekovi približne kvalitete (Walker i Cancelo, Mendy i Zinchenko), a bez Laportea je odbrana puno slabija.

Jako bitan će biti ulazak u utakmicu. Ako uđemo kao prošle sezone kad smo 6 komada primili, nema od nas ništa.

A njima su preostale ligaške utakmice svakako nebitne, nit mogu uvatit Liverpoola nit izgubiti 2. mjesto, a nakon nas i slijedi FA cup što je ipak prilika za trofej, pa onda i Liverpool, gdje iako im je utakmica ne bitna, ipak im je on trenutno veći rival. Tako da jesno je da im je ova naša najmanje bitna od te 3
Ovo je ipak level vise za Barkleya. Neka me razuvjeri ali tesko, mislim da ce ponovo izgledati kao da je zalutao na ovaj nivo. Kovacic je trebao poceti.

Naravno o Pickensenu necu ni trositi rijeci.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.