Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 29: Everton(H)/ ned. 08.03. 15h

Istaknuti odgovori

Ne znam što očekivati, poslije ovako dobre predstave priželjkujem pobjedu, trebalo bi nam ovo pomoći i podići nam samopouzdanje, ali opet nikad ne znaš s ovim našima.
Uglavnom, ne želim gledati više 3-4-3, mi moramo igrati ovako na glavu i otvoreno se potući sa svakim.
Hocemo li se moci skupiti za ovu utakmicu? Pa 7-8 povrijedjenih imamo, sto je vise nego previse.

Trebao bi igrati Billy, ne vidim razlog zasto bi ga klupirao poslije ovakve partije (jos kao sto rece diablo nema Jorginha, Kantea, Kovacica plus Ruben tek oporavljen). Ne bih volio da gledam Pedra na krilu ali sve su prilike da ce upravo to biti (ili on ili Mount) . Isto tako ocekujem Kepu medju stativama.
Ako se niko ne oporavi ne vidim kako bi mogli igrat a da billy ne bude u prvih 11

Ocekujen 3 4 3 zbog manjka igraca

Znaci
Kepa
zouma rudi azpi
James billy barkley alonso
Mount giroud pedro.

Na klupi ruben, tomori, bats i neki omladinci
Znaci katastrofa

Vjerujen da ce ruben dobit poneki minut.
Jebeno mi je nejasno što rade, kako da nam je pola ekipe polomljeno, je li to do sreće ili nešto ne rade kako treba, nije mi jasno.
Mogli bi platiti to mjestom u ligi prvaka, sva sreća pa smo relativno široko pokriveni na svim pozicijama, je da je prosjek, ali imamo igrača

Jebeno mi je nejasno što rade, kako da nam je pola ekipe polomljeno, je li to do sreće ili nešto ne rade kako treba, nije mi jasno.
Mogli bi platiti to mjestom u ligi prvaka, sva sreća pa smo relativno široko pokriveni na svim pozicijama, je da je prosjek, ali imamo igrača

Postajemo Arsenal. Ubacujemo mlade igrače, svi se povrijeÄ‘uju, ne rjeÅ¡avamo ključne probleme u igračkom kadru, ciljamo 4. mjesto, ispadamo od Bayerna u osmini finala. 

Valjda će sljedeće sezone biti bolje.

• Autor

Što se nas tiče, Lamps izveo jako dobar sastav, u skladu sa onim što mu je na raspolaganju. Naravno meni bi James i Tomori uvijek bili starteri ali opet ne može se bez kapitena Azpija.

Što se njih tiče mislim da im je ovo trenutno najjači sastav mada ni igrači koji im fale nisu neki bitan faktor.

Vrijeme je da ih dobijemo, nismo ih dobili od 2017-te jbt

Realno kada uporedim ove dvije postave, cak mi njihova djeluje jaca. Al ono bas iskreno, prosjecne postave obje ekipe. Ako Lampard uspije ovo dobiti, skidam kapu.
Joj Williana kako igra.. Eh da sam znao da ce ovako ginuti za ugovor.
Jednu je glupost imao u svom stilu pred kraj poluvremena al inace odlican.

Generalno steta da nismo treci ovdje uvaljali do poluvremena, toliko smo bolji. Svi nasi trce, trude se, stalno su blizu igraca u odbrani i zasluzeno vodstvo imaju.

Valjda izdrzimo ovo do kraja, 3 boda su strasno bitna. Ovi u drugom mogu samo bolji biti jer su katastrofalni dosad.

Ne smijemo se opustiti u drugom poluvremenu. Ovi ovako očajno poluvrijeme ne mogu ponoviti. Sigurdsson primio loptu 2 puta, Richarlison 3 puta..

To ne umanjuje našu dobru igru u prvom dijelu. Willian je krenuo da pada i do kraja utakmice očekujem da ćemo primiti gol.

Dobro poluvrijeme, dobra i igra čak. Jedino zouma je imao par svoji brain fartova koji uvijek mogu koštati gola
  • Autor
Odlično prvo poluvrijeme, odavno nismo odigrali bolje. Razbili smo ih.

Mount, Pedro, Barkley uništavaju. Billy Gilmour, kako igraš sine moj, kako igraš...

Willian realno jednu gresku imao, bio je dobar, zaista. Alonso je jedino podbacio, previse gresaka je napravio, jedna od većih ukopavanje Zoume...
Realno Pedro najbolji na terenu u prvom poluvremenu. Barkley isto tako dobar.
Sreca pa Calwert ono promasi
Ko bi ovo ocekivao danas.. Fali nam 9 standardnih igraca a momci izidju i razvale Evertona 4-0. Svaka cast ekipi i strucnom stabu.

Svi golovi pravo lijepi, dobre akcije i sutevi.

3 boda krucijalno vazna, nadam se da mozemo nastaviti u ovom ritmu i vezati nekoliko pobjeda. Taman ide kljucni period sezonem
Odlično, vrlo sam zadovoljan i čak i iznenađen vrlo dobrom igrom koju su prikazali.
Svaka čast svima, pogotovo Lampardu što je ovo dobro pripremio, vrhunska 3 boda.
Šta reći za Gilmoura osim riječi hvale, bit će vrlo koristan. Svi su odigrali dobro osim Zoume rekao bih, a Gilmour, Barkley i Mount su bili savršeni
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.