Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 28: AFC Bournemouth(A)/ sub. 29.02. 16h

Istaknuti odgovori

Ako pocne s 3 pozadi pokazat ce da nista naucio nije u odnosu na prosli put kad se ista situacija desila. Dobio Spudse s 3 nazad i onda isto sranje forsirao protiv Sotona kuci ili Arsenala u gostima, pa je morao mijenjati nakon 25 minuta.
  • Autor
Zato sam i napisao.

Volio bih vidjeti Tomoria i Zoumu od pocetka ali mislim da od toga nema nista. Izgleda da Ruediger i Christiansen dok ne naprave potpuno amaterske greske imaju mjesto u prvih 11.

Sto se napada tiče vjerovatno ce Giroud startovati, nadam se da ce CHOZ I Pulisic makar moci sa klupe uci da odigraju malo. Nije mi nikako jasno cemu ovoliko odsustvo kao da su noge polomili

Ovdje je pod moranjem pobjeda ako zelimo iduce sezone igrati u LP, nadam se da ce Lampard malo karte promjesati sto se tice sastava, dosta je bilo forsiranja nekih vucibatina u prvih 11. 

Bliži se kraj, ulazimo u finish polako, zadnjih 10tak kola. Ovakve utakmice će odlučivati na kraju hoćemo li uspjeti izboriti LP iduće godine, iako ne vidim smisao igranja iste jer se samo brukamo. Osim naravno prihoda i ostalih benefita, u svakom slučaju bolje izboriti LP nego ne.

Konkretno što se tiče ove utakmice, po nas uvijek neugodna ekipa protiv koje baš često kiksamo, i to i prije kada i nismo bili takav ološ kakav smo sada. Ne znam što bih očekivao, iskreno mislim kako će biti kiks, ali možda je i do mene i svaku gotovo utakmicu se spremam na kiks. Jednostavno nemam povjerenje u ovu ekipu i po meni tu nema kvalitete za nešto bolje.
Dakle očekujem neki remi ili poraz, a nadam se najboljem odnosno pobijedi
Eto toliko ste plakali za Tomorijem vidjet cemo kako ce danas odigrat.
Ovog Pedra ne volim vidjeti ni na tribinama. Ne znam sta da ocekujem ali sr nadam pobjedi i povratku RLC na teren.
Ne znam sto rubena ne ubaci, svaka budala zna da bats i barkley nece promjenit tok utakmice. Rubena ubaci, mozda iznenadi sviju ak bude qrac nikom nista, jer svakako ni ovi nisu nista bolji od qrca.

Iskreno mislim da necemo zaigrat na godinu LP, osim ako nas RLC ne iscupa da se vrati onakav kakav i jest al tesko
  • Autor
Amaterski i jadno.

Ovo bukvalno računam kao poraz jer se osjecam kao da je poraz.

To prvo poluvrijeme je isto prosječno bilo, vodili smo ali oni su imali 3 velike sanse koje su propustili. Promasaj Bilinga i dvije odbrane Caballera.

Posjed koji su imali nije donio nista, ni jednu lijepu akciju, priliku. Jednostavno nista.

Nakon prvog gola situacija se mijenja, kao da smo se pokrenuli, pa sam se nadao da cemo ih zavrsiti u drugom poluvremenu.

Pocetak drugog poluvremeta sramota, tuga i jad. Primiti onako brzo dva gola od Bournemoutha jadno.

Stisli smo malo ozbiljnije kad su se oni povukli i branili ali opet je to bilo onako, da se neka iole jaca ekipa zatvorila ne bi ga zabili nikad.

Na kraju heroj i jedini igrač koji nije bio ili prosječan ili očajan danas donosi neki jadni bod.

Marcos Alonso
Frenki fenomenalan Samo nema srece posto ima jako los tim pa eto namerio se na protivnika koji ima sve zvezde u timu. Kako da pobedi bormenut kad mu nisu doveli Wernera Sancha Kulibalija Cilvela Iska.....

A vala nije ni kriv Lampard sto mu je povrijedjen jedini normalan napadac i 2 normalna krila. Ne mozes napadati sa kurcevim igracima.

dobro od ta 3 normalna igraca ustvari je samo 1 normalan.

Pulisic a Abraham nista vise ne bi pokazao od ona dva karingtona kao i Odoi umjesto williana.
Bod kao kuca, rekao sam i prije imam strpljenja ove sezone, treba sacekati da se oporave povrijednjeni igraci pa da ako ostanemo u top4.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.