Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2019/20

15 članova je glasalo

1. 1.

• Top 4
      73%
      11
    • Van top 4
      26%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Bas da cemo kkupovati nisam siguran kad grankovskaja nije u stanju da dovede bastovana na Stanford Bridz a kamoli ozbiljnog igraca. Bice opet neki kepa u zadnjoj minuti. Za sve tte igrace u redu su 5 kluba pre nas a da ne pricam ako ne budemo u LP staa bi bilo.
  • Odgovori 149
  • Pregledi 16,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bauk je itekakav, a mozemo iduce sezone se pokazati u istoj, jer cemo kupovati kako treba.

E moj Diablo..
Mi mozemo kupovati kako treba samo ako nemamo konkurenciju.
A to se nece desiti.

E moj Diablo..
Mi mozemo kupovati kako treba samo ako nemamo konkurenciju.
A to se nece desiti.

Pa evo vec smo doveli Ziyecha a sumnjam da nije bilo zainteresiranih za njegove usluge. Jos plus ta ista Marina ga je dovela za sicu.
Nek dovede jos 2-3 takva igraca plus ovi ozlijedjeni da budu spremni i ekipa je jaca za 60 %.

Ovo je sve sta bi bilo kad bi bilo.

Pa evo vec smo doveli Ziyecha a sumnjam da nije bilo zainteresiranih za njegove usluge. Jos plus ta ista Marina ga je dovela za sicu.
Nek dovede jos 2-3 takva igraca plus ovi ozlijedjeni da budu spremni i ekipa je jaca za 60 %.

Ovo je sve sta bi bilo kad bi bilo.

Veruj mi da Diablo nije mislio na Zijeha i takve, vec na one najvece, Sanca, Vernera i sl..
Sva sreca ovi konkurenti opet kiksase. Bod pobjegli tottenhamj s unitedom ostali na istoj razlici i lestee stigli za 1 bod.

United sljedece 2 protiv citia i tottenhama.
Valjda nas city ne razocara.

A mi sta bog da protiv evertona.

Veruj mi da Diablo nije mislio na Zijeha i takve, vec na one najvece, Sanca, Vernera i sl..

Sancho, Dembele ili neko takav, Telles ili neko slican i nadam se stoper dobar.

Bas da cemo kkupovati nisam siguran kad grankovskaja nije u stanju da dovede bastovana na Stanford Bridz a kamoli ozbiljnog igraca. Bice opet neki kepa u zadnjoj minuti. Za sve tte igrace u redu su 5 kluba pre nas a da ne pricam ako ne budemo u LP staa bi bilo.

Kepu smo pratili dugo, bio je problem samo sto ga Bilbao nije htio prodati i sto nas je Curtois zmija nagnao na to da ga platimo toliko.

Kepu smo pratili dugo, bio je problem samo sto ga Bilbao nije htio prodati i sto nas je Curtois zmija nagnao na to da ga platimo toliko.

Odakle ta informacija?
Verujem ja tebi da jesmo ali me zanima koji ga je idiot iz kluba "pratio dugo" i propustio priliku da ga u januaru 2018e dovede kao slobodnog igraca, zapravo potpise predugovor sa njim.
Znali su svi u Celsiju da ce Kurtoa otici.
Prije Kepe mi smo aktivirali klauzulu Oblaka, ali on je odbio transfer u Chelsea. Nakon toga smo odlucili Kepu dovesti.

Odakle ta informacija?
Verujem ja tebi da jesmo ali me zanima koji ga je idiot iz kluba "pratio dugo" i propustio priliku da ga u januaru 2018e dovede kao slobodnog igraca, zapravo potpise predugovor sa njim.
Znali su svi u Celsiju da ce Kurtoa otici.

Ne znam kako se zove scout sada iz glave. Znam da je haman pa godinu dana pracen. Mora se priznati, Kepa je bio dobar i kod njih i kod nas prvu sezonu. Nesto se desilo, pa da bude kurcina ove sezone.

Dao bih ja kepi još vremena, vjerujem da će mu i naši dati, jesam subjektivan jer mi je drag, al vjerujem kako može biti dobar

Slazem se i ja da mu treba dati ponovo sansu. Ipak je jos mlad a realno u nekim situacijama nije imao ni srece. Mozda su nam i treneri golmana ko kurac iako imamo Cecha u timu, medjutim treba to znanje znati prenjeti. 

Slazem se i ja da mu treba dati ponovo sansu. Ipak je jos mlad a realno u nekim situacijama nije imao ni srece. Mozda su nam i treneri golmana ko kurac iako imamo Cecha u timu, medjutim treba to znanje znati prenjeti.

I to, a i pad samopouzdanja je očit, ne pomaže niti naša obrana doduše
  • Autor

Nije imao sreće u dosta situacija, tipa gol Ziyecha, imao je dosta dobrih odbrana ali opet imao je i nekih amaterskih grešaka u jednom periodu. Dobru stvar je napravio Lamps sto ga je klupirao malo, da se smire strasti i da ga i mi opet zavolimo, mislim da se vraća u prvih 11 napokon, hajmo Kepa 

Kepa je talentovano derle kome svi treneri titraju i zato nista nece da napravi a svojim postupcima daje los primer ekipi. Posle onog sranja kod Sarija trebalo je odmah 3 nedelje hladjenja u b tim a posle onih katastrofalnih odbrana jos posle 10 ak kola je trebao biti klupiran pa nek se zamisli. Ako ne zna da se nosi sa tim pritiskom dzaba mu sve. I dalje bih ga drzao da glanca klupu.
Lampard je odlicno postupio. Nakon lose forme stavio ga je na klupu i to zasluzeno. Medjutim, Kepa je predstavom protiv Liverpula zasluzio da mu se ponovo ukaze prilika i vjerujem da ce je iskoristiti. Mozda je i njemu kratak predah trebao i mozda konacno pokaze sta zna i zasto je toliko placen.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
Potvrdjeni datumi za naredne 4 utakmice

Aston Villa v Chelsea - Sunday 21 June - 4.15pm - live on Sky Sports

Chelsea v Manchester City - Thursday 25 June - 8.15pm - live on BT Sport

Leicester City v Chelsea (FA Cup) - Sunday 28 June - 4pm - live on BT Sport

West Ham United v Chelsea - Wednesday 1 July - 8.15pm - live on Sky Sports
  • 2 sedmice kasnije...
Kakva su vam predviđanja, hoćemo uspjeti do lige prvaka? Bit će gusto, imamo teži raspored od Uniteda

Kakva su vam predviđanja, hoćemo uspjeti do lige prvaka? Bit će gusto, imamo teži raspored od Uniteda

Verujem da hoćemo.
Gledao sam izveštaje sa treninga, cela ekipa deluje jako ozbiljno i motivisano, Pulisic i RLC su spremni da igraju.
Prvi meč je možda i najvažniji. Aston Vila se grčevito bori za opstanak i ne mislim da ce se lako predati.
Najviše zbog psiholoskog momenta je bitno da se krene pobedom, da se odmah unese pozitivno razmišljanje medju ekipom.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.