Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Arsenal (H) / uto 21.01.2020. 21:15h

Istaknuti odgovori

Zasluzio Arsenal, ljudi su i u prvoj utakmici bili borbeniji, vise dali od sebe a danas su nas i na tribinama nadjacali za 4 koplja. Potpuno zasluzen bod.

Za nase nemam komentara.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ovo je jad beda i cemer na sta licimo. Da ne mozes da dobijes ovakav arsenal kuci sa penalom i igracem vise, da ne mozes da stvoris par krstenih sansi, je blamaza. E moj Lamps, idi ti pa se jos uci.
Kepa, vredi li komentarisati. Ranije sam pricao da je on najveci kancer ovog tima. Covek je statisticki jedan od najgorih golmana od svih timova 5 najboljib liga u evropi a najskuplji. I ranije sam pricao da bi prvo njega promenio, i pre stopera beka, napadaca.....

Ja ovu utakmicu uopste necu komentarisati.  Samo cu dodati, ako Lampard nastavi forsirati Kantea u napadu, boli me briga, neka dobije i otkaz, nece mi biti nimalo zao.

Samo me zanima jel neiskustvo ili su jednostavno glupi pa ne znaju loptu izbaciti napolje kad cojk lezi na terenu, ne moze hodati. I onda primis gol iz te akcije.

Nisu oni glupi, vec jezivo izgledaju i to je ceh koji placamo zbog neznalice na klupi.

Brate ne kazem nista za to, vec me samo zanima konkretno ova situacija. Jebga ne moze trener uci na teren i ispucati loptu napolje kad covjek lezi.

Chelseajevi centarsutevi, zlocin koji traje.

ali bas, ni korneri se ne znaju izvoditi. nevjerovatno zaista.

Brate ne kazem nista za to, vec me samo zanima konkretno ova situacija. Jebga ne moze trener uci na teren i ispucati loptu napolje kad covjek lezi.

Cekali su da dodju do poseda i stanu na loptu jbg. I to kad na terenu nisu mladi i neiskusni igraci pa i aj nekako. To i oslikava stanje tima. Dekoncentrisano, panicno bez ideje bez razmisljanja.
Kad smo imali igru tad sam i pricao da ne donosimo rano zakljucke jer treba videti kako ce Lamps da hendluje kad krenu malo losiji rezultati i da li ce to umeti da iskontrolise, a definitivno gubi konce i to je jos odavno bilo vidljivo. Ja kad sam pricao da sam izgubio poverenje u njega nasao se Hamco da mi tupi kako treba da se samobanujem, pa sad nek ga brani i dalje.
Tad sam rekao i sad i dalje tvrdim da ce i pojacanja (ako ih divedemo biti prividno pojacanja) jer ne znamo tj ne zna sta zeli , sta nam treba, gde su losa mesta u timu. I sva ta poredjenja sa trenerima koji su dobili sansu na duze staze ne stoje, jer su svi oni znali sta zele a sta ne, a nas Lamps ne zna niti ce to znati za pola god.
Ovaj tim nominalno nije uopste los, vec sa njim treba da se radi pravilno.
On bi bio dobar kao pomocni trener ili da se uci u nekim slabijim timovima ali kod nas se trazi rezultat brzo a nece ga biti sa njim.
Pretpostavljam da ce na kraju i biti 4 ti, jer cemo vrlo moguce sada ispasti od Bajerna pa ce imati u martu i aprilu vremena da se posveti treningu ali to opet ne znaci da moze voditi tim koji treba da juri uspehe na 2 3 paralelna fronta. U poredjenju sa Sarijevim timom, Sari je na kraju sezone glatko i rutinski drao ovaj arsenal i da je taj Sari kojim slucajem imao i bar 10 boda vise ovde bi ga odavno saranili a da ne pricam da celu polusenu ne moze da pobedi nikog na svom terenu.
Sari je imao Hazarda. Kad niko nije igrao, igrao je Hazard i vadio nas iz govana. Trebate imati na umu da smo u timu imali najboljeg igrača lige kojem su svi naši igrači davali lopte jer su znali da može nešto uraditi. Kada kritikujete Lamparda i upoređujete trenere imajte na umu da su neki od njih imali NAJBOLJEG IGRAČA PREMIER LIGE a Lampard je tu da napravi pitu od govana.
Da ponovim još jednom. Sarri, Conte su imali Hazarda, najboljeg igrača Lige.
Pa to i jeste problem sto non stop vicemo govna kao da treba da bijemo Real i Barsu a ne raspali arsenal i na svom terenu i timove kojima je ambicina opstanak u PLu.

Bili smo bolji od njih i po svemu smo zaslužili pobjedu. Ovo je bilo nadmetanje čija je odbrana manje smiješna. Dogodio nam se peh kakav se rijetko dešava, da se Kante oklizne u onoj situaciji i da ih vratimo u utakmicu. Oni se nikad ne bi vratili da nije bilo toga. U napadu smo imali dovoljno prilika da riješimo sve, ali se nije dalo.

Ne znam zašto je Luiz dobio crveni karton za ovo, ako Mathias Jorgensen protiv Hrvatske na Svjetskom prvenstvu nije dobio za skoro identičnu situaciju. Drago mi je da je baš on dobio i što ga je izviždao stadion. Godinama ja govorim da on ne valja. Za Kepu više ne mogu pronaći izgovore. Ako je svaki šut gol, tu nešto ne štima. Statistika ne laže. Christensen je dobio preglup žuti karton.

Ne znam je li Pedro prekrižen za sva vremena, nekako mi je bio logičnija zamjena od Batshuayia. Nama je kazna korner dosuditi, najviše bi nam odgovaralo da se uvede pravilo 3 kornera penal. Jorginho bi bio najbolji strijelac lige. Hudson-Odoi dobro odigrao.

Ne postoji tim koji je gospodar posjeda lopte. Imali igrača manje ili ne, uvijek će protivnik imati situacije kad će nas napasti. Oni su iskoristili sve te momente.

Još jedna utakmica u kojima smo imali dominaciju i pokušaje  i još jedna utakmica gdje nam je protivnik iskoristio skoro sve šanse. Dakle, treba pojačati obje strane terena. Na početku sezone je bio problem odbrana, sada se težište polako prebacuje na napad.

I opet se neki meni smiju kad kazem da cemo kiksati a vidi se igra zadnjih 10 kola da nikog ne mozemo uzeti.

Meni su ovi na britanskom ESPN puno bolji od Sky Sports pundita. Realniji su i ne mlate praznu slamu, sve su pogodili.

[media]

https://youtu.be/QN7M9os7Hzo

[/media]

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.