16. januar 2020.6 god. comment_292000 30.11 2000 Engleska desni bek Jos jedan kvalitetan izdanak Celsijeve fudbalske skole. U klub je dosao jos kado decak, pocevsi da krci svoj put kroz rangove od kategorje igraca do 8 godina. Najvecu paznju skrenuo je na sebe igrajuci za mladi tim Celsija u Ligi Sampiona i redovan je prvotimac razvojnog tima. Lamps ga je uveo u prvi tim usled problema sa povredama i upravo iz takve situacije je i debitovao u Premijer ligi na mecu sa Arsenala. Usao je bez straha u utakmicu, igrao odlicno u oba pravca, bio pretnja u napadu i izgarao od zelje da se dokaze. Dolazak Lamparda na klupu i transfer ban dali su klincima iz akademije sansu kakvu ranije nikada nisu imali. Abraham, Maunt, Tomori, Dzejms su vec prvotimci, Guei i Glimur su dobijali sanse da igraju i to je veliki vetar u ledja svim mladjim kategorijama daa ce njihov talenat konacno biti primecen. Radujemo se Lamptiju i nadamo se da ce u buducnosti biti jos puno takvih. Prijavi
16. januar 2020.6 god. comment_292001 Dobar je mali, posjeduje rijetko vidjenu brzinu, ne znam da samo da li mu manjak visine moze predstavljat problem jer je bas nizak (163). Prijavi
16. januar 2020.6 god. Autor comment_292003 Dobar je mali, posjeduje rijetko vidjenu brzinu, ne znam da samo da li mu manjak visine moze predstavljat problem jer je bas nizak (163). Roberto Karlos 168 Filip Lam 170 ________________ Alex Grimaldo 171 Hose Gaja 172 Porasce on jos tih par cm :D Samo nek zadrzi ovaj nivo zelje i posvecenosti, talenat je nesporan. Prijavi
16. januar 2020.6 god. comment_292010 Roberto Karlos 168 Filip Lam 170 ________________ Alex Grimaldo 171 Hose Gaja 172 Porasce on jos tih par cm :D Samo nek zadrzi ovaj nivo zelje i posvecenosti, talenat je nesporan. Porasce ko i ja sto cu porasti :D doduse ja imam 177 hahaha Prijavi
16. januar 2020.6 god. comment_292013 Super što je otvorena tema. Samo edituj; debitovao je protiv Arsenala, ne protiv Tottenhama. Prijavi
28. januar 2020.6 god. Autor comment_292596 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1216010986341195778 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1222227245734998018 E ovo ne valja. Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292627 https://twitter.com/SJohnsonSport/status/1215914678997700611?s=20 Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292628 Ni sumnjao nisam, nego evo jos znamo ko bi ga uzeo na posudbu, taman neka se kali. Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292631 Cim smo izvrsili pritisak na forumu, odmah uprava to rjesava Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292633 https://weaintgotnohistory.sbnation.com/2020/1/11/21061195/tariq-lamptey-agrees-new-chelsea-contract-report to je to... Prijavi
29. januar 2020.6 god. comment_292634 Cim smo izvrsili pritisak na forumu, odmah uprava to rjesava Pa Ivanović čita forum i prenosi u London. Šta ti misliš da mi svi ovdje pišemo bezveze :) Prijavi
2. februar 2020.6 god. comment_292648 Brighton nam uzme naseg mladog igrača iz naše akademije. Koliko ljudi koji bi trebali da rade svoj posao moraju biti nesposobni da dođe do toga ? Prijavi
2. februar 2020.6 god. comment_292656 Velika greška uprave.. Vjerovatno će James imati bolju karijeru, ali ovakav igrač se ne pušta tako lako. Prijavi
12. februar 2020.6 god. comment_292789 Velika greška uprave.. Vjerovatno će James imati bolju karijeru, ali ovakav igrač se ne pušta tako lako. A kakav to igrac? Odigrao jednu, pazi JEDNU dobru utakmicu za prvi tim a vi ga kujete u zvijezde kao da smo Marcela prodali. Siguran sam da je uprava ubacila neku buy-back opciju u njegov ugovor i ako bude dobar naravno da ce ga vratiti. Da se razumijemo, ne znaci da nece bit dobar ali ti hvalospjevi nakon jednog dobrog poluvremena su pretjerani. Prijavi
12. februar 2020.6 god. Autor comment_292791 A kakav to igrac? Odigrao jednu, pazi JEDNU dobru utakmicu za prvi tim a vi ga kujete u zvijezde kao da smo Marcela prodali. Siguran sam da je uprava ubacila neku buy-back opciju u njegov ugovor i ako bude dobar naravno da ce ga vratiti. Da se razumijemo, ne znaci da nece bit dobar ali ti hvalospjevi nakon jednog dobrog poluvremena su pretjerani. Nuje bas tako. Bio je verovatno najbolji igrac medju omladincima koji svake godine prave znacajne rezultate. Prijavi
12. februar 2020.6 god. Autor comment_292793 Ne slazem se, Anjorin i Lewis su ti koji razvaljuju. Ptevise si bukvalan. Lampti ipak igrao beka. Prijavi
12. februar 2020.6 god. comment_292794 Dobar je bio Lamptey, ali nije to k'o onda sta je radio npr jay da silva na lijevoj strani kada je bio u akademiji, a i njega smo prodali sa pravom otkupa. Golmane imamo dobre, ziger i onaj tie ili kako vec. Napadac je onako, nekad zna odigrati dobro, nekad ne zna. Prijavi
12. februar 2020.6 god. comment_292805 A kakav to igrac? Odigrao jednu, pazi JEDNU dobru utakmicu za prvi tim a vi ga kujete u zvijezde kao da smo Marcela prodali. Siguran sam da je uprava ubacila neku buy-back opciju u njegov ugovor i ako bude dobar naravno da ce ga vratiti. Da se razumijemo, ne znaci da nece bit dobar ali ti hvalospjevi nakon jednog dobrog poluvremena su pretjerani. Gledao sam ga i kad je bio u juniorima, ima potencijal. Moderan bek razorne brzine, vrijeme će pokazati koliko je dobar. Sve i da ga nisam nikad pogledao, sve i da ništa nije pokazao na utakmicama u kojima je ulazio, prodavati igrača kojeg postepeno uvodiš u prvi tim nije nimalo normalno. To nisu nikakvi hvalospjevi, nisam ništa pretjerano napisao o njemu, pogotovo u komentaru kojeg si citirao. Prijavi
12. februar 2020.6 god. comment_292809 Citat se nije odnosio na izricito na tebe nego na vecinu postova koji idu u smjeru da je Carlos. Imali smo i prije njega velikih talenata (Kakuta, Josh McEhran, Hutcinson, Lalkovic, Brown, Palmer, Piazon itd itd) pa je slabo koji od njih napravio neku ozbiljnu karijeru. Ne vidim kako bi igrao kod nas. Reece James ce biti prvi izbor, Azpi drugi plus mozda nekog i dovedemo. Sigurno ce vise prilika imati u Brightonu da pokaze raskos svoga talenta. Uostalom imaju ljudi koji su strucniji od nas, koji vise vremena provode sa mladim igracima, upoznatiji sa njihovim manama i vrlinama na kraju krajeva plaćeni da odluce da li je dovoljno dobar da ostane (ne ulazim u to sta je trazio od uprave aludirajuci na novi ugovor). Vrijeme ce pokazati ali mislim da ce Tariq imati neku solidnu karijeru u osrednjem Engleskom timu. Prijavi
12. februar 2020.6 god. comment_292811 Lampteyev brat ili neko je slicno nesto rekao, kao da ce imati vise sanse u Brightonu, jer je Reeceu zagarantovano mjesto kao prvotimca. Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293879 Ovaj klinjo jos nije ni zasjeo klupu Brightona, a kamoli zaigrao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.