Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 19: Southampton (H) / sre 26.12 .19 16:00h

Istaknuti odgovori

Idealna sansa da pokazemo da pobeda nad Totenhemom nije trenutni bljesak ekipe vec da forma ide uzlaznom putanjom. 

Sautempton je na tri boda od zone ispadanja, tako da ce se boriti da ostane neporazen. bar bi tako trebalo. Bez obzira na to pobeda ne bi trebala da se dovodi u pitanje jer Celsiju takodje je svaki bod zlata vredan, jer prava borba za top4 tek sledi. 

Cezar Azpilikueta je zadobio udarac na mecu protiv Totenhema, te ce se tek sutra znati hoce li igrati od starta meca. Sem toga Kovacic nece igrati zbog kartona.

Njima nedostaje Valeri Jan, dok se ocekuje povratak Muse Djenepoa i Kevina Dansa.

Mec sudi Kris Kavanag, Li Mejson u VAR sobi.

Lamps bacao finte o tome da ce mozda nastaviti da koristi 3-4-3, mada mislim da je to samo dimna zavesa ...

Ocekujem povratak na 4-2-3-1 i minute od starta za Pulisica.

Vasa ocekivanja ?

Boxing day, englesko ludilo, dobre tekme, atmosferica...Gdje ces sta bolje u zivotu hehe

Sto se nasih tice, sutra sve sem pobjede bi se posralo na sve dobro sto su uradili protiv Spudsa. Prema tome 3 boda bez izgovora.

U sastavu ocekujem da se rotira prilicno, jer kad ce ako sad nece. Idealna prilika i za ove iz drugog plana da se pokazu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1210198609486057474?s=19
Ajde da vidimo CHO, nadam se kako će nešto napraviti, sada ima šansu.
Ovo je dobra prilika za dobar rezultat, ajmo ne smijemo kiksati ovdje

Ings na klupi.
Imam osjecaj da krece bunkerijada klasicna

I ptica na grani zna koju taktiku primjeniti protiv nas. Bunkerijada i jedan sut na nas gol dovoljno da zabiju i da nas pobjede.

Ali hajd da vidimo sta ce biti s ovom formacijom

Lose je ovo opet. Dva poraza kuci imas na isti fazon i ponovo nista ne vidim da je uradio Frank da se promijene neke stvari u igri.

5 defanzivaca + Jorginho koji ne moze iznijeti lopte u prvih 11 kuci protiv davljenika Sotona. Potpuno bespotrebno. Ovdje moraju 2 ofanzivna igraci u drugom dijelu, a 2 defanzivna izici.

Sumnjam, ovo je preloše kao i zadnjih x utakmica doma, sve je već viđeno.
Jako loša i promašena formacija od Franka, što se mene tiče na poluvremenu bih ostavio zoumu i kantea na klupi
Kante igra sasvim dobro, miljama opasniji u ofanzivi od Jorginha. Za mene Azpi mora odmah ostati u svlacionici, kao i jedan od stopera (Zouma). Unutra Reece i Pulisic. Ovo vec smijesno postaje. Nikakva igra. Svaka cast Sotonu. Tako se igra.
I ostajemo na 0 osvojenih bodova nakon sto primimo pogodak. E vala ako Sotona na Bridge ne mozes okrenuti za sat vremena igre nek sve ide u tri lijepe.

Ocajna partija danas, ocajna.

Nemamo igraca koji ce povuci citavu ekipu, to je bio Hazard, koji bi u ovakvim utakmicama donio prevagu. Danas je to Harry Kane radio za Tottenham, lik bukvalno povuce sa sobom citav tim kad krene naprijed sa loptom.

Igra u bunaru, baš igramo loše.
Osjeti se nedostatak Hazarda, nemamo kvalitetu da netko napravi taj potez kako je Hazard to radio. I kada sistem ne igra kao što je to kod nas slučaj, i nemamo pojedinačnu kvalitetu, dobijemo ovo što gledamo zadnjih x utakmica protiv ekipa koje se zatvore
Kada nemas to onda moras baciti sve karte u ofanzivu. A u ovoj fazi takodjer je bitna svjezina. 3 stopera nemaju sta traziti protiv ovakvih protivnika. Time je Lampard ubio 45 minuta igre, bukvalno ih je bacio ni u sta.

Mora se igrati hrabrije, izlaziti sa vise napadackih opcija. Reece, Pulisic, Odoi, Mount, pa mozda cak i Pedro.. svi oni moraju na teren. Kantea povuci ispred odbrane da cisti a ovi gore i neka kombinuju.

• Autor

3-4-3 sa sest defanzivaca na terenu, protiv najlosije odbrane u ligi.

Od trojice igraca koji su donosili prevagu na proslom mecu nijednog nije bilo.

Ok Kovacic je imao kartone, ali Alonso kome je mozda jedini kvalitet taj sto zna kako da se postavlja u napadu kad igra tog krilnog beka.Zna covek kad da ide ui sirinu, kad da zalomi ka unutra i razume se s igracem ispred sebe i Maunt koji je vukao sve konce igre na klupi. Ne mogu protiv ovakvog rivala i Kovacic i Maunt da budu van tima. Tek onda nemamo nikakav prenos lopte i kreaciju igre a to dovodi do totalnog raspada sistema.

Rekao je i kao u smislu da je ista priča kao i zadnjih par utakmica doma, i kako moraju raditi na završnim passovima i probijanju bunkera
Sramota vala, prestacu i gledati utakmice, protiv ovih davljenika smo dosad izgubili 15 bodova i to sve kuci, da smo pobijedili do sad bi se borili za titulu.
I zanima me zašto ne igramo pressing, samo stojimo bezveze u nekoj zoni na njihovoj polovici.
Soton je u više navrata odigrao pravi pressing, a mi ga uopće ne igramo
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.