Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17: Bournemouth (H) / sub 14.12.2019 16:00h

4 člana su glasala

1. 1.

• Pobjeda
      75%
      3
    • NerjeÅ¡eno
      0%
      0
    • Poraz
      25%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dočekujemo Bournemouth u 17. kolu na Stamfordu. Malo smo izgubili onu početnu poletnost u zadnjih mjesec dana, vidjet ćemo kako će to sutra izgledati.
Novi kiks bi donio totalan priključak ostalih u borbi za top4.
Bournemouth je u katastrofalnoj formi, nanizali su 5 poraza u ligi, ali to nam i nije neki indikator pošto je i Everton bio u sličnoj situaciji.
Ipak, nadam se kako ćemo odigrati dobro ovu utakmicu i dobiti.
Volio bih vidjeti Rudigera u prvoj.
Vaša očekivanja i sastav?
Bourmoth igra leprsav fudbal, Totenham im je uvalio 5 komada. Nece doci i braniti se siguran sam, mi imamo problema sa manjim ekipama. Nadam se pobjedi.

Očekujem poraz, svake godine nas dobiju, ovako na zimu nekad. Izgubili su 5 utakmica zaredom, što znači samo jedno..

Njima realno fali pola tima za ovu utakmicu. Najvjerovatnije 2 glavna štopera (Cook, Ake) i 2 glavna napadača (C. Wilson, King) propuštaju utakmicu. Ako budu igrali odbranu kao protiv Liverpoola, što je bilo poprilično amaterski, imamo se čemu nadati. Također, ako bude igrao Solanke u napadu kod njih, imamo se čemu nadati. Za razliku od te utakmice protiv Liverpoola, vraća im se Harry Wilson. Na ostalim pozicijama je manje više svejedno što nedostaju neki igrači, Brooksa svakako nema već pola godine.

Kod nas nema RLC, vraća se Barkley tako sporo da čovjek ne može da se osloni na njega, te Mount mora da igra svaka 3 dana utakmicu. Vratio se Rudiger, te imamo svih 8 defanzivaca na raspolaganju i svakog možemo očekivati na terenu osim Alonsa. Priželjkujem Rudiger - Tomori tandem, bekovi varijanta bez Azpilicuete, vezni red tandem u kojem je Kante, a krila kombinacija Pulišić - Odoi.

Šteta bi bila ne pobijediti ovu utakmicu, protivnik u nikakvoj formi sa dosta izostanaka, mi se konačno okupljamo, Tottenham i Wolverhampton igraju međusobno, a United sa Evertonom. Ali bojim se da će nas razočarati kao i svake godine. Možda ovaj put manje bolno, nego 3:0, 4:0.

Bourmoth igra leprsav fudbal, Totenham im je uvalio 5 komada.

Nije 5, nego 3. To si ih pomiješao sa Burnleyem.

• Autor
https://twitter.com/ChelseaFC/status/1205849925587570690?s=19
Ne sviđa mi se sastav, neki igraju bez obzira na sve.
  • Autor
Lagao bih kad bih rekao da nisam zabrinut. Igramo loše već jako dug period i nema naznaka nekih promjena.
Ovo je katastrofa poluvrijeme opet
Muka mi dosla svaki put kad je Rudiger posla dugu loptu prema Emersonu. Pa uradio je to barem 20 puta u prvom poluvremenu.
Mali Mount igra za njih. Ovdje treba Pulisica gurnuti izmedju linija, iza Abrahama a probati s Odoijem lijevo.

Willian je svakako debil teske klase.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pod hitno ali pod hitno vratiti trougao Zorzinjo - Kovacic - Maunt.
Kantea obozavam, ali ovakve utakmice treba da preskoci.
Pomenuta trojica napadacki mnogo bolje funkcionisu
  • Autor
Izbaciti Kantea, Azpilicuetu i Williana. Ubaciti kovacica, jamesa i cho. Ovo nema smisla više

Pa logicnjje izbaciti Jorginha umjesto Kantea.

Mozda je slucajnost, mozda nije ali dok je Kante bio povredjen igrali smo neuporedivo bolje.
Ovo je sramota.
Kakav debilcina je Azpilicueta, 2 igraca iza njega na ubacaju iz kornera.
Mi smo smijesna ekipa. Raspalog Bournemouta kojem fali pola ekipe, na Bridgeu ne mozemo pobjediti.
Kakav top 4 s ovom igrom, kroz par kola nas MUFC prestiže na tabeli sto je bilo nezamislivo do prije par kola.
  • Autor
Sve je ovo zasluženo, pa mi smo truba po igri već više od mjesec dana.
E moj Frank, gorih izmjena odavno nisam vidio. Ne znam ko ga je nasavjetovao ali ovo sto radi u zadnje vrijeme je ocajno. Mali Mount igra za njih citavu utakmicu, momak ne moze se sastaviti s loptom i on vadi Pulisica, jedinog koji pravi razliku na terenu i izvlaci Mounta na krilo. Doslovno samo taj potez, ta izmjena je vrijedna poraza.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Treba se pripremiti za top 6, s ovakvom igrom i to je puno. U januaru treba u ekipi promijeniti 5-6 igraca. Od golamana, stopera, desnog beka pa nadalje. Smijesne golove primamo, ovakvi golovi ne padaju ni u kantonalnim ligama.
E moj lamps i tvoja izdrkavanje ce da trpimo. I ti si kurcina od trenera. Samo gole proserancije o padu forme tokom cele sezone.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.