Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Newcastle (H) / sub 19.10.2019.16:00

Istaknuti odgovori

Opet poslije reprezentativne pauze nekoliko problema sa ozljedama.
Sto se tice same utakmice ne ocekujem laganu pobjedu ali joj se nadam.
Ocekujem ovakav sastav:
Kepa
Azpi-Tomori-Christensen-Alonso
Kova/Barkley-Jorginho
William-Mount-Odoi
Abraham

Sacekao bi sa povratkom Kantea kao i Christensena.
Kakvo je stanje sa Rudigerom i RLCom?
Samo pobjeda, bas kad smo ufatili ritam i vezali nekoliko pobjeda dosla je reprezentativna pauza, trebamo nastaviti pobjedjivati.
Pobjedu očekujem, sada kada smo uhvatili ritam, sve manje od toga bilo bi razočaravajuće.
Bilo bi lijepo da dobijemo ovu utakmicu, imamo 4 vezane pobjede pa da nastavimo u istom ritmu. Ocekujem 2:0 :)

Rudiger se vratio treninzima uveliko, ali ce igrati za rezerve nekoliko tekmi dok se ne vrati u formu. RLC trenira nasamo jos uvijek, on ce tek nekad u novembru.

Sto se tice meca, i ja mislim da ce odmoriti Kante zbog Ajaxa (koji nece imati navijaca protiv nas). Ako dobro krene volio bih i da Billy Gilmour dobije minuta.

Ocekujem pobjedu, ali nece nimalo lako biti. Newcastle ce igrati bunker na taj nacin su pobijedili Tottenham na gostujucem terenu prema tome nadam se da ce igraci maksimalno shvatiti ovu utakmicu i upisati nova 3 boda pred gostovanje Ajaksu.

@ diablo

Mislim da im ta zabrana samo vrijedi za gostovanje u Londonu, imat ce podrsku u srijedu na svom stadionu. 

Vjerovatno da je tako, samo sam presao preko toga, nisam gledao je li na oba meca.

Prodje i press konferencija, ljut Lampard na Deschampsa, jer nije vratio Kantea. Znaci sto posto odsustuje Kante, Christensen, Rudiger, RLC. Ostali su svi u redu.

Emerson je spreman? Ajde nije loše, trebamo doma krenuti s bodovima, za sada nam bolje ide u gostima
Ovo ce biti jebena utakmica jer nam dolazi direktno poslije pauze. Igraci su jos roviti poneki, neki se vracaju u formu, a valja pripremiti mec protiv neugodnog protivnika. Za nas je stanka u najgorem momentu dosla, jer smo taman poceli da hvatamo zamah. Jos nam nekoliko igraca zadobilo udarce, sitne povrede ili pogorsalo stare probleme. Jedina pozitivna stvar je sto igramo kuci, ne moramo na gostovanje ici. Iako smo ruku na srce, ove godine slabiji kuci nego na strani al opet. Sto se protivnika tice gledao sam ih 2x ove godine. Igraju kompaktno, brane se i na kontre pokusavaju. Najopasniji su preko lijeve, tj. nase desne strane, gdje igraju Saint-Maximin i Willems. U sredini imaju trkace bez neke kreativnosti i gore robusnog spica. Kad se sve uzme u obzir sad bih potpisao bilo kakvu pobjedu, 1:0 je ko kuca veliko ovdje. Bitno je samo nastaviti pobjedjivati.

Moja prognoza za ovu sezonu je bila da Newcastle ispada i iz dana u dan sam sve bliži tome, uprkos činjenici da su upisali pobjede protiv Manchester Uniteda i Tottenhama. To su im ujedno i jedine pobjede ove sezone, imali su nikakav posjed lopte i na njima. Za Tottenham vjerovatno ne znaju ni sami kako su pobijedili, ali hvala im na tome, a za United mogu reći čak i zasluženo. Međutim nije pretjeran uspjeh pobijediti te 2 ekipe ove sezone. Meni je Newcastle idalje ekipa za koju nemam nikakvu želju da gledam, ali eto opet sam im pogledao skoro sve utakmice.

Iako imamo dosta problema sa njima prethodnih sezona, idalje mislim da je ovo utakmica koju možemo vrlo lako pobijediti. Osim toga ovo vidim kao idealnu priliku za clean sheet. Glavni napadač Joelinton je dao 1 gol u sezoni, a njegova rezerva Čombe nijedan. Izvest će protiv nas burazere Longstaff sigurno.

Pobjeda od 2-1 dosta

clean sheet nećemo upisati svakako, tako da, daj bilo kakvu pobjedu i bez dodatnih povreda

Dobra postava, mislim da je Barkley bolji i korisnini protiv bunkera nego Kovacic koji maltene i ne suta a kamoli sta drugo.

Şolidno poluvrijeme, Newcastle dobro organizovan, mi imali neke šanse, morali smo ih iskoristiti, posebno onaj pkušaj Mounta.

Nama fali jedan igrač koji će zujati po sredini, često Jorginho kad treba predati loptu, nikoga nema u sredini, tu bi se trebao Mount povući, ovako Jorginho samo salje lopte po strani.

Alonso idiot, umalo nas koštao crvenog kartona.

Nadam se da će Lampard uvesti Pulisica umjesto WIlliana

Ma jeben protivnik za nas, znao sam ja to. Mogu trcati puno a dobro se brane i zatvaraju prostor.

Da je samo kakvu frljoku uvaljati do kraja i pobijediti kako god.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nemam zamjerke na drugo poluvrijeme, prvo nisam stigao pogledat. Trebali smo im utrpati bar 3 komada, nadam se samo kako ćemo izdržati do kraja sada
Bravo momci, velika pobjeda.

Potpuno zasluzeno, spasavali su svasta a realno trebali smo im jos koji dati sigurno. Na kraju dotad najlosiji pojedinac na terenu, Alonso, presudio.

Konacno dobre izmjene Lampsa. Pulisic ima motor u guzici, moze trcati u prostor i stvara probleme odbrani. Mount je nesto slabiji bio danas. Kova isto dobar po ulasku.

Idemo sad zguziti Ajaxa.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jesam dusu grijesio zbog Tammya danas. Nadam se da nece ponoviti ovakvu partiju, barem sto se realizacije tice.
Nije dobra igra bila, na kraju nekako uvaljali go. Ovakvu utakmicu na pocetku sezone bi kiksali, siguran sam u to. To je znak da ekipa napreduje, dobija na iskustvu. Odoi je bio dobar, opet asistirao, Jorginho dobar, kao i Zouma. Ostali solidni, nista posebno.
Na kraju i clean sheet, koji uvijek dobro dodje.

Sad idemo u Amsterdam u nove pobjede.

Jesam dusu grijesio zbog Tammya danas. Nadam se da nece ponoviti ovakvu partiju, barem sto se realizacije tice.
Nije dobra igra bila, na kraju nekako uvaljali go. Ovakvu utakmicu na pocetku sezone bi kiksali, siguran sam u to. To je znak da ekipa napreduje, dobija na iskustvu. Odoi je bio dobar, opet asistirao, Jorginho dobar, kao i Zouma. Ostali solidni, nista posebno.
Na kraju i clean sheet, koji uvijek dobro dodje.

Sad idemo u Amsterdam u nove pobjede.

Ne bih se složio za igru, drugo poluvrijeme bar što sam gledao, prvo nisam stigao. To poluvrijeme smo igrali vrlo dobro sa par zicera i par vrlo solidnih prilika, ja sam baš zadovoljan sa pokazanim u tih 45 minuta. Nadodaj još to da newcastle nije apsolutno ništa pokazao osim bunkera

Zasluzena pobjeda u potpunosti. Bilo bi zaista steta jer ovi nisu uopste nista pokusali osim da se odbrane. 

Zouma i CHO su mi bili ubjedljivo najbolji. Pulisic je svojim ulaskom ubrzao igru i to se odmah osjetilo. Steta sto nije postigao pogodak ali bitno je da dobija minute i da ih dobro koristi. Sve ce vise igrati ako ovako nastavi.

Zao mi i Abrahama, nije imao srece. Precka i onaj zicer na prazan gol, jebiga. 

Cestitke momcima a ko zna, mozda Ajax lakse pobjedimo nego ove jer ce oni igrati napadacki sto ce sigurno ostaviti prostora za nase brze igrace. 

Ne bih se složio za igru, drugo poluvrijeme bar što sam gledao, prvo nisam stigao. To poluvrijeme smo igrali vrlo dobro sa par zicera i par vrlo solidnih prilika, ja sam baš zadovoljan sa pokazanim u tih 45 minuta. Nadodaj još to da newcastle nije apsolutno ništa pokazao osim bunkera

Prvo poluvrijeme nisi nista propustio, ustedio si sebi 45 minuta zivota. Ljudi su dosli da se brane imaju potpuno pravo na to, probali su nesto iz kontri (nije da su bili toliko bezopasni). Mozda nisu imali sut u okvir gola ali imalu par polusansi.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.