Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Sheffield United (H) [31.08.'19. @ 16:00h]

Istaknuti odgovori

Ma ovo se mora dobiti.

Ocekujem i dosta drugaciju utakmicu od dosadasnje 3. Sheffield ce doci da igra bunker, pa cemo vidjet kako ce to izgledati protiv jedne takve ekipe.

Najbitnije 3 boda i mirno na reprezentativnu pauzu, a onda imamo jeben raspored. Ocekujem u medjuvremenu i povratak nekih momaka.

Kako rece Lamps, najvjerovatnije su Pedro i Kante out.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pobjeda ovdje je pod moranje, nadam se opet dobroj igri i malo boljoj obrani. Možda je vrijeme za clean sheet

Odlična prilika da ekipa poveže dvije pobjede i podigne samopouzdanje. Kada sam vidio raspored poslije Uniteda, očekivao sam remi sa Leicesterom i ove dvije vezane pobjede sa novajlijama. Sheffield obično igra sa 3 štopera, 2 wing beka i 3 centralna vezna tako da će teško utakmica biti efikasna kao ona protiv Norwicha, dosta drugačiji stil protivnika. Lijepo bi bilo pobijediti i upisati prvi clean sheet, ali je ipak ovo prvo prioritet.

Ako i ne bude islo, od Lampsa mozemo ocekivati i mijenjanje formacija tokom utakmice, igranje sa dva, pa mozda i sva tri napdaca. Ovo moramo dobiti, kvalitet imamo i da ih napunimo.
Kaze Lamparda kako Pedro i kante nisu spremni za sutrašnji meč. Valjda nećemo gledati williana u prvoj
kepa, azpi, tomori, zouma, emerson, kovacic, jorginho, mason, pulisic, barkley, tammy

Opa tomori od prve

može to tomori dobro izvući, vidjelo se i ono kada je ušao bio da je bio okej, vjerujem kako će opravdati povjerenje

Nismo stvorili veliki broj prilika ali za razliku od predhodnih kola ovaj put smo sve iskoristili.
Ovaj Azpi se treba oprostiti od fudbala, oba gola po njegovoj strani.
Happy nazalost prosjek od igraca, strta sto nije igrao Christensen.
Nismo odigrali famoznu utakmicu ali ovo se moralo dobiti, posebno poslije vodstva od 2 0 na poluvremenu.
Meni je ovaj remi u rangu katastrofe, imas 2 0 na poluvremenu i to kuci protiv Shefilda i to ne mozes zadrzati do kraja. Fuuj
Losa igra cijelu utakmicu, sa katastrofalnim pojedincima. Rezultat je realan po svemu prikazanom, nismo zasluzili pobjedu. Azpilicueta standardno najgori igrac utakmice, zouma los, jorginho, pulisic lose isto.

odbrana still go kurac al šta bi, ko je kapiten dobro je ikakva

šta sam rekao, opet ću ponoviti, jadna ova sezona sa ovom odbranom

Kakvo razocarenje, nemam rijeci

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

SKLANJAJ GA SA AVATARA DA GA NE GLEDAM GDAGJAGKLDSLKGMSG

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.