Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Norwich City (A) [24.08.'19. @ 13:30h]

Istaknuti odgovori

Jako teško gostovanje, Norwich je ipak jako dobro organizirana ekipa koja zna igrat nogomet i k tome još igraju kod kuće.

Mislim da ovdje Chelsea nema šta tražit. Sve osim poraza bilo bi ravno čudu, ipak ne igramo protiv ovih punjenih paprika zvezde ili partizana.

2:1 za Norwich

kepa, azpi, christensen, zouma, emerson, kovacic, jorginho, mason mount, pulisic, pedro, abraham. Da vidimo tog abrahama opet

kovacic je inace zasluzio da opet bude u prvoj

Kante je out ovu utakmicu, nezz koga bi ti ubacio tu? Ako kovacic nije zasluzio, onda nisu ni pedro ni abraham. O azpilicueti da ne pricam
Zasto se Kovacic ove sezone pljuje? Svaku utakmicu do sad je odigrao dobro, protiv Liverpoola odlican.

Kantea nema, tako da itrkako treba igrati. Zbog toga je i odkupljen. Pa necemo valjda Bakayokoa gledat.

Igrat cemo dobro danas, samo se nadam da ce pocet zabijat golove, dosta je fulanja zicera.

Trebala bi biti dobra utakmica sa puno prilika, Norwich isto igra napadacki, nece se oni nesto zabunkirati. Tako da ocekujem dosta golova i otvorenu igru

Nije odigrao dobro protiv Leicestera ni Junajteda, protiv Liverpoola jest.
Naletio sam na Twitteru da Frank više gleda kako igrač odradi trening nego prethodnu utakmicu.

Pošzo drugo poluvrijeme uvijek padnemo a sada je 2:2, očekujem poraz ipak do kraja. Barkley jednostavno briljira, igrac koji nema nista osim prosjecnog udarca. Kao što sam rekao puno golova, ne zna se gdje više curi

- Ne znam je li do sunca pa ja ne mogu da prepoznam igrace ovako kad svi lice jedan na drugog, ali mi se cini da je Jorginho dosta toga loseg napravio i da nam je najgori danas bio u prvom poluvremenu.

- Drago mi je za Mounta i Abrahama sto su dali golove

- Moze li se desiti da nam neko sutne na gol a da ne bude gol, bas bih volio to da vidim

- Christensen dosta dobar sa loptom, vidi se zrelost u odnosu na ono od prije 2 sezone

- Jos uvijek nemamo ono u sebi da nakon datog gola nastavimo da meljemo protivnika i da zabijemo jos jedan. Zato nismo jos nijednom ove sezone poveli sa 2 razlike

- Nadam se da necemo potonuti u nastavku

Mislim da imamo najgoru odbranu lige, ne po igracima nego po prikazanom na terenu. Bilo kakav iole prilazak nasem golu je potencijalna sansa za protivnika.
Mount najbolji pojedinac, Pulisic se najvise trosi igra i naprijed i nazad. Steta zbog one odbrane Krula, otisli bi na 1:3 i lakse bi se disalo ovako patnja i must win do kraja.

Ps:Mislim da je onaj sut Pukkija isao pored gola, nikakva zamjerka Kepi samo kazem
Standardno kraj Jorginha prolaze ko kraj cunja, stoperi tanki isto, golman kiksno kod drugog gola.

Naprijed smo dobri, rastrcani ali ne moze ovako da nam dojucerasnji drugoligas cim napravi solidnu priliku utrpa gol.

Nadam se da ce decki smoci snage i dobiti u drugom dijelu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Willian će to riješit.

Dobivamo ovo. Previše se Norwichu posralo. Istina da su jača ekipa od nas, ali opet...

Prva 3 boda ove sezone. Ajmo po titulu
\-.-/
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.