Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31: Everton (A) (17.03 @ 17:30)

Istaknuti odgovori

Everton-vs-Chelsea-Preview-and-Predictio

Poslije remija u prethodnom kolu sa Wolvesom ekipa danas gostuje neugodnom Evertonu.

Sve osim pobjede bi nas jos vise udaljilo od top4 mjesta, tako da ekipa nema vise pravo na kiks.

Prvi duel ove sezone je zavrsio rezultatom 0-0, kod domacih nema Zoume - jer je nas igrac na posudbi kod njih i vjerovatno Jagielke, mi smo kompletni.

Vasa ocekivanja? 

Pa nije mogao gore izabrat. Willian, Giroud, ruben i Odoi kao nagradu za zadnju utakmicu dobili su klupu. E svasta.

Alonso zabio gol i odmah glavni,, u picku materinu

Kakav mazohista je ovaj Sarri

nama ne treba trener uopste, neka igraci sami medjusobno igraju i mjenjaju se

Opet prividna dominacija, kontrola lopte a naprijed nista sem jednog suta Edena, kao i protiv Wolvesa. Nazad imas uvijek osjecaj, jedna jaca kontra i primamo ga.

Al koji je retard ovaj Alonso, ne vjerujes. Sad napravi faul ni iz ceg, bez potrebe dobi zuti i umalo da nam frajer glavom zabije.

Rezultat očekivan, igra dobra čak pogotovo početne minute Å¡to me iznenadilo. PromaÅ¡ili prilike, u drugom poluvremenu očekujem loÅ¡iju igru i gol evertona 

Jalova je citava sezona, jebem ti ja ovakvu igru. Smorise.

Eto kao sto rekoh gol primamo, naravno. Jeben ti pusaca na klupi i Upravu i majku, toliko nam se prilika otvorilo da zavrsimo u top 4 i opet cemo ispusiti jer nisu sutnuli idiota na vrijeme.

Kao i što sam očekivao, poraz je tu, jednostavno je everton za nas trenutno prejak, pogotovo u gostima

Everton prejak

Pa ovaj Everton nikog u top 6 nije dobio, 11. na tabeli. Kako napisa reko bi covjek ljudi ubijaju

Jednostavno karina od igre, karina od trenera a za pojedine igrace ne treba vise nista reci.

Uzeli 1 bod od 6 mogucih u ove 2 tekme. Put bio otvoren cak za 3. mjesto. Nazalost greska Uprave sto nisu sutnuli pusaca na vrijeme kostat ce nas opet igranja protiv Videotona, BATE Borisova i ostalih cetvrtkom navece. Realno, tamo nam je i mjesto. Sreca Zidane se vratio u Real, tako da me nece dusa boliti gledajuci Edena u ovoj ekipi vise. I Kante bi trebao otici, on je takodjer svjetska klasa od igraca i pripada u sami vrh.
Al lik sam sebi skace u stomak, pa jel moguce da uvijek ali bas uvijek fura iste igrace???!!! Primjera radi, Guardiila je izveo u ovoj sezoni samo dva puta istih 11 igraca na teren.

Tuga od igre. Zamisli kad ti ni Hazard ne pomaže. Strah me i pomisliti na šta ćemo ličiti kad on ode.Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pa na ovo. Postat ćemo ko kurva. Svi će nas derati.

Nema tog trenera i majstora koji moze nesto vise napraviti sa ovakava dva idiota na bekovima, plus bunarenje Rudigera i Luiza. Mi smo svoje sanse ispucali do 10 minute, ostalo se znalo. Ovoj ekipi treba remont i to pod hitno.

Ma bacit se na europsku ligu, teško da više možemo dohvatiti top4, arsenal ima 3 boda više, bolju gol razliku i lakši raspored do kraja. Probat Europsku ligu pa što bude bude

Mislis da mozemo pobijediti Napoli ili Arsenal u finalu? Pa sam Milik je dao do sad 27 golova za Napoli a mi ukupno 50 u 31 utakmicu.

Jesus take the wheel.

Da se ne ponavljam opet, samo ću reći dvije stvari koje sumiraju ovu sezonu Azpilicueta i Alonso.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.