Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Tottenham (H) (27.02 @ 21:00)

Istaknuti odgovori

Loše smo igrali, ali bitna pobjeda.. Ovi su se sami pobjedili al eto neka ga, i dalje smo u igri

• Autor

S obzirom da na bekovima imamo dva igrača koji su loši u napadu, ali zato ni u odbrani nisu bolji ovo je odličan rezultat. Pedro dobar što je stvarno rijetko za vidjeti, Higuain je bio jako koristan izlazeći van 16, Kovačić je bio izuzetno dobar i samo mu fali još samopouzdanja da bude top.

Odlicno drugo poluvrijeme, Huguain ima strasno kretanje i dobro se izvlaci, da imamo Lamparda iz najboljih dana uvalio bi glatko 30 golova.

Veoma vazna pobjeda, sada vise ni Totenhem nije siguran za top 4.

Nakon onakvog finala i teskih 120 minuta, ipak smo uspjeli pobjediti jakog protivnika koji cak nije uputio ni jedan udarac u okvir gola.

Alonso je u odbrani bio danas veoma dobar, a Jorginho je imao cak 10 oduzetih lopti, zvanicna statistika.

Osjetio se umor, ali momci su se borili i dali sve od sebe. Ako nista, raduje me ova borbenost i srcanost koju ponovo imamo.

kada odigraju 5 utakmica zaredom ovako onda mozemo pricati o borbenosti i srcanosti, a ne sad dobili tottenhama pa onda iduce kolo opet fasujemo protiv nekog bornemoutha i slicnih

Treba samo odigrati hrbabro svaku utakmicu i pratiti rezultate konkurenata za top 4, evo mi imamo laksu utakmicu kuci protiv Brigtona dok u subotu vec igraju Totenham i Arsenal, sto znaci da se ubrzo mozemo vratiti na 4 mjesto i ako nastavimo pobjedjivati velike su nam sanse za top 4.

Borbeno i koncentrisano u odbrani, disciplinovano i to je bilo dovoljno da se pobedi ocajan totenhem. Ruku na srce ni mnogo jace ekipe ne bi pruzile ne znam ni ja sta posle onih 120min.
Ali ostaje utisak da su nam bekovi u napadu korisni ko ja pored tv a, i da Jorginjo i Kovacic nemaju apsolutno taj napadacki njuh, tako da ta njihova kreacija je apsolutno bezopasna po gol. Mi sa Jorginjom imamo vecu produkciju kad salje te duge lopte iza ledja odbrane, a takodje bi i on bio produktivniji kad bi imali sirinu u napadu sa bekovima. Ovako ostaje Azar Azar malo pedro i jos po neko.

Poslije 120 minuta protiv Citija, danas opet borbena partija i na kraju zasluzena 3 boda.

Treba nam konstanta u prvenstvu i da udjemo u seriju pobjeda, ukoliko bude oscilacija u igri i rezultatima kao do sada tesko cemo uhvatiti mjesto u top4.

Valjda ce ekipa svaku utakmicu shvatati kao zadnje dvije i tako pristupati utakmicama bez obzira na kvalitet protivnika.

Totenhem je bio debilan jer smo ih mi tako ucinili. Juce su nasi ginuli i trudili se uprkos cinjenici da su mrtvi bili posle 30 minuta igre (zbog zadnje utakmice).

Pa diablo druze, ni City ni Totenhem, dvije poprilicno ofanzivne ekipe, nisu nam zabili gol, a ovi drugi nisu nam cak uputili ni sut u okvir gola, prvi put nisu sutnuli u okvir gola jednoj ekipi od kako ih Poketino vodi.

Dakle, poenta, treba pohvaliti/kritikovati ekipu kada to zasluzi a nasi su sinoc zasluzili da ih se pohvali. Sarriju jedino zamjerka na biranju prvih 11, ostalo mu se nema sta zamjeriti.

Totenhem je bio debilan jer smo ih mi tako ucinili. Juce su nasi ginuli i trudili se uprkos cinjenici da su mrtvi bili posle 30 minuta igre (zbog zadnje utakmice).

Pa diablo druze, ni City ni Totenhem, dvije poprilicno ofanzivne ekipe, nisu nam zabili gol, a ovi drugi nisu nam cak uputili ni sut u okvir gola, prvi put nisu sutnuli u okvir gola jednoj ekipi od kako ih Poketino vodi.

Dakle, poenta, treba pohvaliti/kritikovati ekipu kada to zasluzi a nasi su sinoc zasluzili da ih se pohvali. Sarriju jedino zamjerka na biranju prvih 11, ostalo mu se nema sta zamjeriti.

Sve to super, svaka nama cast, ali Son, Eriksen i Kane su bili prelosi, a to je k'o kada nama bude Eden prelos.

Pa nije ni Eden bio nesto dobar. Da je on bio inspirisan bilo bi jos koji gol. Da su nam bekovi korisni u napadu sve bi bilo drugacije.
Ne znam za službenu statistiku (vjerojatno ima negdje na službenoj stranci prema), ali ja za praćenje rezultata koristim SofaScore. Imaš za svaku utakmicu za svakog igrača te informacije passovi, oduzete lopete, driblinzi i sl. Imaš na androidu aplikaciju, a mislim da imaju i web stranicu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.