Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Europa League - Round of 32: Chelsea FC vs Malmoe FF (21.2.'19. 21:00h)

Istaknuti odgovori

Danas je izgleda rekao kako nije problem u igracima koje bira, vec mentalni aspekt i takve slicne gluposti koje izjavljuje.

Ukratko, slican ili isti sastav nas ocekuje sve dok je on tu.

Navijam za otkaz!
Ako ce preokrenuti stvari neka ostane, i sam je izjavio da mu treba niz od 3-4 pobjede, zna kako mu je zadnja sansa, pa da vidimo
Kepa

Zappa rudi ampadu emerson

Kante kovacic rlc

Cho higuain hazard

Volio bih vidjeti ovako nesto

Sad ce odigrati CHO i onda opet nece igrati 3 tekme.

100 %. O tome pricam, mada ne bi me iznenadilo da uopste ne bude igrao CHO. Sad mu je prpa pa su mu pobjede bitne i protiv ekipa kao sto je Malmo. Ironija da bude veca, veci garant pobjede mu je igranje CHO nego taraba kao sto su Willian ili Pedro. Ali dobro...

Sad mu je prpa pa su mu pobjede bitne i protiv ekipa kao sto je Malmo.

Pa normalno da mu je bitna pobjeda protiv Malmoa kad nam je EL jedina šansa za LP

Ovo sto mi igramo ne igra ni jedna ekipa na svijetu, veceras Azpilicueta najgori, on ne zna osnovne stvari o fudbalu, svaki ubacaj napamet.

sarriball.jpg

Jedna od mnogobrojnih situacija, Emerson krece u napad, Barkley konstantno, ama konstantno iza ledja protivnicke ekipe, sredina ne postoji uopste, willian se otkriva kasno, ako dobije loptu, uvijek isto pokusava svaki put, isti potez, ako prodje, prodje jer su likovi amateri

dalje, kao sto vidite, sredina ne postoji, i tako je citavu utakmicu.

sarriball.jpg

Jedna od mnogobrojnih situacija, Emerson krece u napad, Barkley konstantno, ama konstantno iza ledja protivnicke ekipe, sredina ne postoji uopste, willian se otkriva kasno, ako dobije loptu, uvijek isto pokusava svaki put, isti potez, ako prodje, prodje jer su likovi amateri

dalje, kao sto vidite, sredina ne postoji, i tako je citavu utakmicu.

Kakva sredina, Barkley i Kovacic a posebno Kovacic ne znaju šta igraju. Nisam vidio igraca sa losijim kretanjem bez lopte od Kovacica. Ni sa loptom nije nešto dobar a pasovi su mu bezveze. Niti je kreator igre niti neko ko može zaustaviti ili presječi napad gostiju. Mislim da čak igra na pogrešnoj poziciji. Možda bi mu malo ofanzivnije više godilo.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.