Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Manchester City (A) (10.02 @ 17:00)

Istaknuti odgovori

B.jpg

Derbi kola Premijer lige igrace se na Etihad stadionu u Mancesteru. 

Siti na deobi prvog mesta(imaju utakmicu vise) sa Liverpulom, Celsi cetvrti, sa zahuktalim Junajtedom koji dise za vrat, sa samo dva boda zaostatka. 

Katastrofalan poraz od Bornmuta doveo Plavce u situaciju da cupaju bodove protiv lidera na tabeli. 

Do sada smo bili koliko toliko sigurni, ali borba za top4 pocinje za vikend. 

I Junajted i Arsenal imaju znatno lakse rivale, tako da bi izbeci poraz bio idealan scenario, o pobedi da i ne govorim. 

Poslednji medjusobni susret je Celsi resio u svoju korist rezultatom 2:0, golovima Kantea i Luiza. 

Vasa ocekivanja ? 

Nazalost nisam siguran u dobar rezultat. Nismo konstantni, jednu utakmicu odigramo dobro, zatim nekoliko katastrofalnih. Igraci ne igraju jos uvjek Sarrijev fudbal, tako da vrlo tesko. Istina, dobili smo ih prvu, ali dobili smo i Aesenala, i Bournemotuh, pa su nas u drugoj razvalili.

Ali, lopta je okrugla...
Ako Bog da kec, samo da Liv ne uzme titulu
Prespavam prvih 15 minuta, palim stream
i odmah prva scena Aguero levati Rüdigera na centru ko malo dijete i onda ulijece klaun Luiz sa svojim kamikaza faulom. Nedugo nakon toga 3:0.
Dajte im 10 komada kad su ovakvi levati, trpaj dok im se ne smuci pa nek se nose svi u tri picke materine
Dok je nama ona curka grankovskaja i onaj klovn od vlasnika koji je umislio da se razume u fudbal nema da vidimo ligu sampiona a kamoli titulu. Da se nosite u tri lepe. Sramota.
A igraci poput Luiza nemaju mesta ni u belgijskom prvenstvu.
A Sari sa ovim stavom je dokazao da je slabiji trener i od Kontea.

Sramota i za trenera, a posebno, najvise za ove igrace. ja nemam rijeci za ovu kurcobolju.

Nek rade sta hoce,neka daju otkaz i Sarriju, i on ce biti samo jos jedan u nizu. Otkaz koji apsolutno nista nece promjeniti

Ne bih ovu sramotu svalio na trenera, vise su pascad na terenu kriva, ali danas su se kola na njemu slomila, te mislim da je zbog ove sramote od sutra bivsi. Ovo mu nece oprostiti, iako je najmanje kriv.

Ne vrijedi komentarisati, za plakat je ovo, rezulatat vidjeti i sakrit se od drugih.

Mame se najebem svakom od njih na terenu, sve bi ih poslao u pm istog trena iz Chelseaja, al je nemoguce. Mislim da se vracamo lagano u onaj prosjek kao prije devedesetih. Nema vise jakog Chelseaja.

Sramotno i jadno, ali sta ocekivati kada uzmemo u obzir kakve panjeve imamo u rosteru ekipe.

Hvala Marini i upravi na odlicnim pojacanjima  izgleda treca sezona od zadnje cetiri da nismo medju top4.

Ne može se od govana pita praviti, dok su se kupovali igrači i igrao se fudbal. Mene ovo uopšte ne iznenađuje.

Niko nije ocekivao titulu, ali ovo je ponizenje. O Sariju necu da pricam to je sramotno sta radi, ali je uprava pokazalo ogromnu nesposobnost i neznanje i to se ponavlja godinama. Za to je kriv licno Roman. Dok je postovao struku donekle bilo je ok a sada on struku ni malo ne postuje. Koliko glup treba da budes da ti Grankovskaja i Emanuelo (bivsi) odlucuju ko ce doci. Sta onda da ocekujes sem da ti vrhunski potezi budu david luiz, zapakosta, i slicni.
Ako ce tako da nastave bolje da prodaju klub jer on licno urnise ovaj tim.
Vec godinama na celu struke nemamo strucnjaka.

52281271_10215277735434512_4850805127176

Gledajte Alonsa?

Racunajuci igraca koji utrcava imaju jos samo 2 igraca protivnika naspram nasih 5, plus 5 nasih igraca ispred ,treba biti fenomen pa ovako ispasti i primiti gol.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.