11. oktobar 2011.14 god. comment_3265 Izgleda da je i dalje aktuelna prica o njegovom dolasku u januaru... Cak se i spominje sledeca opcija http://www.footylatest.com/chelsea-willing-to-sell-ashley-cole-to-barcelona-to-fund-pereira-bid/24318 Nije losa ideja, Pereira je bek slicnih proporcija kao A.Cole... Iako je eksplozivan u napadu, retko zapostavlja odbrambene zadatke. Dosta je mladji od Cola, vec je dokazan igrac, a i radio je sa Andreom.... Ali ne u Farcelonu samo !!! Prijavi
11. oktobar 2011.14 god. comment_3268 Nepotreban, ovo je jednako pametno kao i da krenu dovoditi novog golmana od 25 godina. Prijavi
11. oktobar 2011.14 god. comment_3276 De ba frajer je skoro potpisao novi ugovor, do 2016. god. Zaboravite na njega, nasljednik Colea će biti jedan od Ryana i Patricka, a možda obojica budu, rotiranje i tako to... Prijavi
11. oktobar 2011.14 god. comment_3278 I Anzhi hoće Colea, Äitam danas. Kad bih ja bio siguran da će ga naslijediti jedan od dvojice mladića iz akademije onda bih ga pustio za neku finu cifru. Mada je zaslužio da s ovim igraÄima osvoji LP. :) Prijavi
11. oktobar 2011.14 god. comment_3283 Nedovoditi Pereiru i zadrzat Colea do kraja karijere i u tom ce se vjerovatno vidjeti da li je jedan od dvojice mogucih nasljednika(Ryan, PVA) dosegao tu razinu za prvi tim i da nasljedi Ashleya Prijavi
11. oktobar 2011.14 god. Autor comment_3292 Ma.... Stopiranje pregovora oko novog Drogbinog ugovora, sad ovo sa Cole-om... Sve me to navodi da pomislim na nameru kluba da se oslobadja igraca sa visokim primanjima... Tako da, sve je moguce... Prijavi
11. oktobar 2011.14 god. comment_3293 ma kakav Alvaro Perreira ljudi pored Ryana Bertranda i Patricka van Aanholta. Ovim potezom da ubacimo lijevog beka iz škole bi znaÄilo da se polako pripremamo za FFP.:D Prijavi
12. oktobar 2011.14 god. comment_3303 Ma.... Stopiranje pregovora oko novog Drogbinog ugovora, sad ovo sa Cole-om... Sve me to navodi da pomislim na nameru kluba da se oslobadja igraca sa visokim primanjima... Tako da, sve je moguce... I ja mislim da se krenulo sa tim. Ovi s visokim platama, polahko će napuštati klub. Naravno osim u sluÄaju da pristanu na manju, što se neće desiti. Prijavi
12. oktobar 2011.14 god. Autor comment_3307 ma kakav Alvaro Perreira ljudi pored Ryana Bertranda i Patricka van Aanholta. Ovim potezom da ubacimo lijevog beka iz škole bi znaÄilo da se polako pripremamo za FFP. Ni jedan, ni drugi, nisu dovoljno dobri, za Chelsea... Oni su kalibar Manciene-a(ili kako se vec pise)...Eto, to je moje misljenje..... Prijavi
12. oktobar 2011.14 god. comment_3330 Pomalo se tribaju zaboravljat ludi prijelazni rokovi zbog FFP-a i sad će se pametno dovodit.. Ta politika je zapoÄeta u ovom prijelaznom roku i bilo bi super da se nastavi.. Mislim da nece dovest Perreiru a ni prodati Colea.. Cole je jedan od najboljih na svojoj poziciji tako da nema potrebe prodati jedino ako bi se dobio dobar novac ali nema baš adekvatne zamjene u mladom pogonu, bertrand i aanholt su dobri ali ne na Ashleyevoj razini tako da bi bilo najbolje da on ne ide nigdi.. Prijavi
29. maj 2012.14 god. comment_53333 ovo treba lock, niti smo povezani s njim niti ima potrebe za isitim Prijavi
20. juli 2012.14 god. Autor comment_65723 http://www.thesportscampus.com/2012072023090/transfer-news/chelsea-yet-to-move-for-portos-versatile-wing-back-pereira Prijavi
21. juli 2012.14 god. comment_65813 On je jedini igraÄ kojeg je AVB mislio dovesti a da ga naÅ¡i ne ganjaju poslije odlaska Andrea. Prijavi
21. juli 2012.14 god. comment_65827 Jer AVB nije vjerovao u Bertranda, pa tražio zamjenu za Cole-a. Prijavi
4. august 2012.14 god. Autor comment_68765 Zbog novonastale zavrzlame oko A. Colea treba ocekivati ozivljavanje glasina oko ovog momka... Prijavi
4. august 2012.14 god. comment_68767 Ashley je Älan CFC-a i tako će ostati najmanje joÅ¡ godinu dana. Druga stvar, ne treba nam ni tada novi lijevi bek. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.