Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Álvaro Pereira (Urugvaj, 1985)

Istaknuti odgovori

Izgleda da je i dalje aktuelna prica o njegovom dolasku u januaru...

Cak se i spominje sledeca opcija
http://www.footylatest.com/chelsea-willing-to-sell-ashley-cole-to-barcelona-to-fund-pereira-bid/24318

Nije losa ideja, Pereira je bek slicnih proporcija kao A.Cole... Iako je eksplozivan u napadu, retko zapostavlja odbrambene zadatke. Dosta je mladji od Cola, vec je dokazan igrac, a i radio je sa Andreom....
Ali ne u Farcelonu samo !!! :angry: :angry: :angry:

De ba frajer je skoro potpisao novi ugovor, do 2016. god.

Zaboravite na njega, nasljednik Colea će biti jedan od Ryana i Patricka, a možda obojica budu, rotiranje i tako to...

I Anzhi hoće Colea, Äitam danas. Kad bih ja bio siguran da će ga naslijediti jedan od dvojice mladića iz akademije onda bih ga pustio za neku finu cifru. Mada je zaslužio da s ovim igraÄima osvoji LP. :)

Nedovoditi Pereiru i zadrzat Colea do kraja karijere i u tom ce se vjerovatno vidjeti da li je jedan od dvojice mogucih nasljednika(Ryan, PVA) dosegao tu razinu za prvi tim i da nasljedi Ashleya

• Autor

Ma.... Stopiranje pregovora oko novog Drogbinog ugovora, sad ovo sa Cole-om... Sve me to navodi da pomislim na nameru kluba da se oslobadja igraca sa visokim primanjima... Tako da, sve je moguce...

ma kakav Alvaro Perreira ljudi pored Ryana Bertranda i Patricka van Aanholta. Ovim potezom da ubacimo lijevog beka iz škole bi znaÄilo da se polako pripremamo za FFP.:D

Ma.... Stopiranje pregovora oko novog Drogbinog ugovora, sad ovo sa Cole-om... Sve me to navodi da pomislim na nameru kluba da se oslobadja igraca sa visokim primanjima... Tako da, sve je moguce...

I ja mislim da se krenulo sa tim. Ovi s visokim platama, polahko će napuštati klub. Naravno osim u sluÄaju da pristanu na manju, što se neće desiti.

• Autor

ma kakav Alvaro Perreira ljudi pored Ryana Bertranda i Patricka van Aanholta. Ovim potezom da ubacimo lijevog beka iz škole bi znaÄilo da se polako pripremamo za FFP. :D

Ni jedan, ni drugi, nisu dovoljno dobri, za Chelsea... Oni su kalibar Manciene-a(ili kako se vec pise)...Eto, to je moje misljenje.....

Pomalo se tribaju zaboravljat ludi prijelazni rokovi zbog FFP-a i sad će se pametno dovodit.. Ta politika je zapoÄeta u ovom prijelaznom roku i bilo bi super da se nastavi.. Mislim da nece dovest Perreiru a ni prodati Colea.. Cole je jedan od najboljih na svojoj poziciji tako da nema potrebe prodati jedino ako bi se dobio dobar novac ali nema baš adekvatne zamjene u mladom pogonu, bertrand i aanholt su dobri ali ne na Ashleyevoj razini tako da bi bilo najbolje da on ne ide nigdi..

• 7 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.